Mamici ian-feb 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna fetelor burticelor,
Vad ca toata lumea naste la inceputul lui februarie!!! Va dati seama cate o sa avem de povestit si de impartasit. Si copilasii nostri vor fi de aceeasi varsta. O sa putem face o mare petrecere de ziua lor, sau o s-o tinem tot intr-o petrecere la inceputul lui februarie .
Mergeti la Baby Expo? Poate ne vom intalni pe acolo. Eu, de exemplu, as vrea sa merg vineri dupa-masa. Astept si alte mamici cu burtici sa-mi spuna daca vin.
Va pup pe toate (cu burtici cu tot)
Adriana in 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Draga Lia,
Am o prietena care a avut probleme cu CMV-ul si chiar la 2 luni a avut avort spontan. Am vorbit cu ea si mi-a spus ca dupa acest incident a ajuns la dr. VLADAREANU de la Elias pt. a discuta pe aceasta tema. Tipul este ginecolog, dar are scrisa o carte pe tema CMV-ului.
Cabinetul doctorului este undeva pe Stefan cel Mare, vizavi de zona Spitalului de urgenta, undeva la parterul unui bloc. Nu stia insa nr. de telefon.
Multa sanatate tie si lui bb !
Adrianain 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragi burticute,
ieri mi-a fost tare dor de voi fiindca de la serviciu nu am putut intra pe net deloc, asa ca toata ziulica am tot incercat dar degeaba. ieri am fost la Cantacuzino si mi-am repetat analiza la listeria(trebuie sa o fac lunar). bebe a fost zburdalnic, l-am simtit chiar si in autobuz, si pe strada ceea ce inseamna ca a devenit mai puternic fiindca pana acum il simteam doar daca stateam pe loc.
Am inceput de cateva zile sa am mancarimi pe burtica, ceea ce inseamna ca ea creste vertiginos. Mama si ce mandra sunt......!!!!!!!!!!!
Andruska, oare ne-om fi intalnit ieri la Cantacuzino???!!!

Va pupicesc si astept vesti de la voi,

Andra- 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Dragele mele prietene, va sarut si va multumesc inca o data pentru ajutorul nepretuit pe care mi l-ati dat.
Ieri dupa-amiaza am fost la alta dr. care mi-a spus ca e ceva in neregula cu rezultatele; adica am si IgM si IgG (anticorpi) pozitive, iar dupa calculele noastre eu m-as fi infectat in perioada 27 aug.-5 sept., deci in numai doua saptamani. Oricum, m-a asigurat ca nu poate fi nimic rau pt. ca, asa cum arata eco de acum o sapt., bebele este perfect dezvoltat pt. aceasta perioada, eu ma simt bine etc.
Voi repeta analiza la Babes (stie cineva programul de acolo?) si voi face o eco tridimensionala - asa mi-a recomandat dr., care m-a si linistit f.mult.
De fapt, eu sunt convinsa ca am un bebe superb si sanatos si ca o sa ne intalnim toate la un moment dat si o sa ne aducem aminte prin ce sperieturi am trecut.
Cred ca traim cele mai frumoase clipe ale vietii noastre si trebuie sa stim sa le pretuim. Bunul Dumnezeu are grija de tot!
Va doresc tuturor multa sanatate si sa ne intalnim cat mai des aici (poate ne vedem si la Baby Expo?).
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Buna dimineata tuturor burticutelor!

Ioana, ma intereseaza si pe mine eco tri-dimensionala in Cluj. la ce medic mergi in Cluj? Eu merg la Dr. Mihu de la Stanca!

Corina, 20 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata dragele mele consoarte :-)

Ce bucurie sa va am alaturi pe toate in aceste minunate momente. Cu Andrei nu am avut o asemenea sansa sa impartasesc ceea ce simt, temeri si alte evenimente legate de sarcina cu nici o mamica in devenire si mai ales cu o mamica insarcinata in aproximativ aceleasi nr de saptamani ca si mine, asa ca...sa traiti si sa aveti bebi sanatosi si vioi

Pentru Adriana noi vrem sa mergem la Baby Expo vineri dupa amiaza - poate sa plecam direct de la birou ptr ca sambata suntem nasi de cununie religioasa si iti dai seama ca nu vom putea veni (nici duminica). Tu cand vrei sa mergi ? Daca vrei, ne putem auzi la un telefon (ti-l pot da eu sau mi-l poti da tu, cum vrei) si ne vedem. Mi-ar placea tare, tare mult !!!

Pentru Andra eu ieri am fost la Cantacuzino pe la ora 8.30 (aproximativ) si eram imbracata in blugi si o helanca cu punctulete mov. De ce trebuie sa repeti analiza in fiecare luna ? Ultima valoare care ti-a iesit cum a fost ?

Altfel, noi suntem binisor - spun asta pentru ca sunt destul de obosita (ieri am plecat de la birou pe la 18.00 si m-am culcat la 00.00). Norocul nostru ca noaptea dormim bustean...iar dimineata ne trezim destul de greu. Bucuria mea ca la serviciu ma asteapta niste colegi pe care ii iubesc si care sunt f atenti cu mine, plus de asta I LOVE MY JOB

Bebe misca tot timpul - am observat ca atunci cand mananc este mai linistit, poate ii este si lui foame si asteapta cu guritza lui mica si scumpa sa vada ce papa mami Am devenit destul de papaciosi si ne este teama sa nu luam proportii INSA incercam sa mancam numai papa sanatoasa - fara dulciuri si bauturi carbogazoase (in exces, vreau sa spun).

Va pupacim si asteptam vesti BUNE, FFFF BUNE,

Andra 20 sapt cu Matei si Andrei (4 ani .... maine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Draga Andruska,
Si eu am fost la Cantacuzino ieri tot pe la 8:30. Am fost imbracata cu o salopeta in carouri si o helanca gri. Aveai cumva un pulovar roz peste helanca?
Eu repet lunar analiza ptr ca am facut tratament, s-a normalizat titrul si acum trebuie tinut sub observatie ca sa nu mai creasca. Am avut la controlul de 14 zile, 1/320 si dupa tratament a revenit la 1/160 si asa ar trebui sa ramana. doamne ajuta!!!

Te pup,

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Buna ziua, burtici!
Doar ce-am venit de la ecograf! Se pare ca vom avea un baietel. Era si el emotionat caci ii batea tare inimioara :-) am presimtit ca va fi abietel...asa ca nu uitati de listuta noastra !
Lavv DPN 18 ian.2004 baietel

Mergi la inceput

Lavv, sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos :-)

Andra, sunt aproape sigura ca ieri ne-am vazut la Cantacuzino. Da, aveam un pulover roz pe mine iar tu erai fardata la ochi cu albastru, nu ? Deci, prima mamica de pe site pe care am placerea sa o cunosc

Cand iti iei rezultatele ?

Va pup pe toate si multa sanatate - vedeti ce frumos este afara ??? Ce bine !!!!!!!!!!

Andra 20 sapt cu bb Matei si Andrei (4 ani maine)

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare: Adriana ce liceu ai facut ? (daca esti din Bucuresti)...

Ai facut cumva Cantemir-ul ?

Multumesc de raspuns,

Andra

Mergi la inceput