URGENT!Masinuta electrica de la PEG PEREGO.

URGENT!Masinuta electrica de la PEG PEREGO. | Autor: ioana_mada

Link direct la acest mesaj

A cumparat careva dintre voi masina electrica(nu cu telecomanda)de la Peg Perego?Bunica baietelului nostru de 1 an si 10 luni s-a oferit sa-i aduca acestuia de Mos Craciun o astfel de masinuta.Problema e ca nu am vazut in realitate o astfel de masinuta,ci doar ce am gasit pe site-uri, si sunt vreo 4 modele mai deosebite, gen jeep,cu un loc sau cu doua.Arata tentant dar nu ma pot hotari pentru nici un model si avand in vedere ca au un pret foarte mare, stau inca pe ganduri.Daca nu-i va placea,daca nu e potrivita pt. varsta lui(pe site e drept ca le recomanda de la 3 ani)etc.
Dati-mi va rog un sfat.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

noi i-am lau anul trcut de craciun un jeep cu 2 locuri (avea 1 an si 6 luni)..i-a placut etc..darrr nu avem curte, e foarte grea si asa ca zace la mamaie in casa..din pacate cred ca s-a stricat bateria de atat stat

asta vara de ziua lui - 2 ani- ne-a tot batut la cpa cu un tractor..asa ca i-am luat tot cu baterie ..ala a vut succes ptr ca era mai mic deci implicit mai usor si puteam sa coboram cu el ..iti recomand cu caldura sa ii iei ceva mai mic/usor..asta daca nu aveti curte!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

i-am luat eu, dar nu de unde spui tu, dar este electrica si a noastra are si telecomanda.i-am luat-o la 3 ani si si-a dorit-o mult.este foarte incantat de ea.dar iarna nu o prea folosim.eu mergeam cu ea afara.acum nu stiu ce sa zic.si a noastra a fost destul de scumpa, dar el mi-a zis din start ca o vrea.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fi atenta si la inaltimea copilului sa poata ajunge la pedala. La noi a avut mare succes si amsinuta si trenuletul Thomas dar iti trebuie ceva loc in casa ptr sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Noi am avut o astfel de masinuta insa acum am vindut-o datorita faptului ca ii ramasese micuta , era pentru copiii pina in 3 ani. Piticul meu abia pe la 2 ani jumate invatase sa intoarca si sa o manevreze cum trebuie , fara a intra cu ea in toti "peretii ". Asta vara insa ... ne-a prins tare bine, tot timpul a stat " calare " pe ea. Eu zic ca se merita investitia chiar daca nu o va folosi acum ... asa cum trebuie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Noi suntem tare multumiti de masinutele de la Peg Perego, au fost rezistente si le-am folosit la greu si Bianca si toti copii de pe straduta de la noi. Avem si un jeep si un ATV Dragonfly.
Eu recomand pentru un copil mai mic ATV-ul pentru ca este mai usor de manevrat ghidonul decat volanul si ajunge si la pedale mai usor. Bine, noi avem fetita si era mai usor pentru ea. Baieteii se descurca mai usor, au putere. Noi i l-am luat cand avea 2 ani si de cand s-a suit pe el prima oara, ne-a lasat paf, are pe cine sa mosteneasca si nu s-a mai dat jos de pe el. Apoi i-am luat un jeep pe care l-a condus dar un pic mai greu ca volanul este mai mic si acum am trecut la masina un BMW 335. La noi masinile electrice sunt pasiunea ei.

Eu si Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Multumesc pentru promptitudine si pt. raspunsuri.Cred ca o sa sun la nr. de tel. de pe site-uri sa cer mai multe detalii pt.ca informatiile difera de la un site la altul;un model are scaun ajustabil,scaun captusit,la altul nu scrie nimic despre scaun.
Si noi avem curte, deci cred ca am folosi-o din acest punct de vedere.M-am uitat si la ATV-uri dar scaunele sunt fara spatar si ma gandesc ca nu e prea sigur pt un copil de 2 ani;masinutele astea vad ca au si centuri de siguranta.
Am sa ma hotarasc la una atunci si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Am uitat sa va intreb daca in Iasi ati vazut astfel de masinute si unde?Daca nu in Iasi, in Bucuresti le pot vedea"pe viu" undeva?Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Eu vazusem asta vara in carrefour , in podu ros costau intre 5 si 8 milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ioana,daca stai la casa merge orice masinuta; daca stai insa la bloc, trebuie sa alegi ceva mai usor,care sa poata incapea in lift/sa fie usor de carat pe scari/sa incapa in portbagajul masinii pt. a merge in parc.Altfel,iti vei blestema zilele...
Noi am vrut T-Rexul de la Peg-Perego, i-am dat cuiva banii sa ne cumpere din Italia; ne-am trezit cu altceva,o masinuta de politie -e drept interesanta,cam la acelasi pret.
Am dus-o insa la tara si acolo sta! in portbagaj nu incapea (trebuia sa o pun pe scaunele din spate), in lift cu mare-mare greutate..Nici gand sa o car zilnic afara..
Vezi ca depinde si de panta pe care trebuie sa o urce,unele pot mai mult,altele mai putin..conteaza si suprafata pe care trebuie sa mearga, nr. de viteze,etc
Mi se par interesante si cele cu pedale,pun mai mult copilul la treaba..

_
Mie imi mai plac:motocicleta Ducati Desmosedici si ATVul POlaris.
Foarte placute de copii sunt si excavatoarele si tractorasele, gasesc diverse treburi si misiuni de indeplinit,se plictisesc mai greu de ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

am citit mai tarziu... daca stai la curte si nu trebuie sa o urci/deplasezi pe undeva,atunci nu conteaza chiar asa mult dimensiunile...

Inca un aspect: sunt interesante si cele cu 2 locuri, o sa fie mare batalie pe ea daca o scoate in "public"/ daca sunt mai multi copilasi la joaca si care ar putea atenta la ea..

Apar discutii si suparari,mai ales daca are fratiori sau verisori..

Mergi la inceput