Gravidutze si mamici de Cluj - 98
Raspunsuri - Pagina 14
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
SALUTARE SI DE LA NOI
am avut kalku defect asa k am lipsit putin , am reusit sa citesc tot ce ati scris, da aveti tare bun spor la scris
andreea buna ideea cu strangerea de fonduri, participam si noi, eu sincer nu prea merg sa depun bani la banca.....dar daca pot ajuta sa trmit un sms in scop caritabil o fac defiecare data.
legat de pizza chiar vb cu andreea mami daria k nu o sa avem timp pt pizza, va fi timpu fff scurt si am zis k nu spunem nimik sa stricam dispozitia cuiva, insa sunt deacord sa renuntam la pizza si sa aducem fiecare pt puiul ei ceva de rontait si o apaa sau suc
am vazut poze noi Tiadris , Alvaro, DIana tare repede trece timpul asta vedem pe puiuti nostri care pe zi ce trec is tot mai mari si mai scumpi
andreea, gabby si nu mai retin numele, va doresc multa multa sanatate puiutlor
adriana voi vum mai sunteti????????
azi am ajuns insfarst la DR Nitu, super om in primul rand, a fost tar emirata si incantata in acelasi timp cum e dezvoltat dragos si k papa detoate.....in mare tot ce sa zic, i-a dat muguri de brad , porumbar si maces pt imunitate, maselute...
acum asteptam rezultatele curei homeopatice
va pupik si va doresc o noapte linistita
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
renuntam la pizza insa ramane tombola , eu am cumparat deja cadoul
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Alex am vazut acum pozele. Ti-am remarcat sprincenele "noi". tare bine sint facute. Si bineinteles pe Tiadris, pusa mereu pe sotii
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](images/user_woman.png)
sara2007 spune:
da...o ideea bun ace ziceti.si eu ma gandeam sa-mi i-au totusi una mica,ca n-o sa am timp.facem cum ziceti...v-a fi oriucum bine...
somn usor
ioana...mami de sara
geanina-nica spune:
Abia acum, am scapat,un pic
l-am pus pe nazdravan la culcare
Cu cat creste parca tot mai nelinistit e nu sta locului o clipa
VA multumesc din suflet si pupicuri dulci de la ALVARO pentru felicitari.
am vizionat si eu poze
TIADRIS E O SCUMPA FOC
si mamica Chiar da ce ti-ai fcaut la sprancene?tare bine arata vinde-mi si mie pontul
Si DIANA papusica lui KITZY,doamne ce dulcica e,cum trece timpul
Elenuta 23-pentru ce faci tratament?
alex -da tot blonda sunt,nu am curajul sa-mi schimb culoarea
Nu mai stiu acum cine intreba de lapte praf cred ca VICTO-Eu i-am dat lapte praf pana la 18 luni,dupa care am trecut direct la lapte normal la cutie dar sa fie gras.
In vara cand am fost in tara i-am dat lapte de vaca,fiert de 3 ori si racit dintr-o data,adica-l pui intr-un castron cu apa si gheatza.
cica asa se pasteorizeaza acasa,mi-a zis si mie un medic
geanina-nica spune:
FETELOR VA promit ca am sa pun poze si cu casa,
Am sa o descriu asa in mare,
la parter-am bucataria,o baie,(doar chiuveta si veceu)sufragerie
de unde se iese in curte
la etaj-am 3 dormitoare,si 2 bai complete
si am masarda cu baie in care am vana cu hidromasaj.
nu e mare dar e bine organizata,e o casa in ansamblu cum se zice la noi
Alvaro e super incantat si eu parca am trait decand e lumea aici,
Chiar in fata casei am 2 parculte, si o alee, mie i-mi place ca e si multa liniste,si peste zi sunt si multi copii,dar numai dupa masa ca aici cum nu le da concediu 2 ani ca si la noi,sunt la crese majoritatea.
Acum ma duc sa papa si eu ceva dulce ca am pofte,si dupa la culcarica
va urez noapte buna, si vise placute.
CristinaGoji spune:
Eu sunt de acord sa renunt la pizza, dar doar daca renunta toata lumea, ca Vladut e tare pofticios si n-as vrea sa umble pe-acolo cu cersitul.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
bex spune:
Neata
Fetelor, ma bucur ca nu v-ati suparat pentru ca am zis sa renuntam la pizza,nu vreau sa vorbesc in numele tuturor, dar sigur erau cateva persoane care nu tineau neapatat sa mancam acolo. Dar clar ca ideea cu tombola ramane!!! practic asta face si delciul intanirii.:)
Fetelor, apropos de donatie...cum doriti, dar cred ca e mai bine sa nu se stabileasca o suma fixa pentru toata lumea, ci fiecare sa dea exact cat doreste si daca doresti. e aiurea sa faci chestia asta la comanda sau din obligatie, asa ca probabil e mai ok sa dea fiecare exact cat/daca vrea, fara nicio suparare. Iar daca Andreea e asa de draguta sa se ocupoe ea, multumumim frumos:)
o zi frumoasa, mari si mici
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
arghirmonica spune:
neata,
fetelor va spun sincer ca tare ma gandesc la fetita asta micuta si la parintii ei.Asa ca mi-am facut un obiectiv in a cersi..exact asta e cuvantul.Am mai trimis banuti pt Sonia si mai trimit ..ma gamndesc ca aia 50 lei pe care ii dau pe un ruj de nu stiu care firma adunati la altii inseamna ceva.
Exact in perioada asta acu 2 ani am mai strans niste banuti pt Raducu un baietel cu leucemie internat aici in Cluj.Noi eram toti agiati cu cadourile pt Craciun si familia lui era innebunita.Din pacate s-a dus la ceruri innainte de Craciun.
Acum e povestea Sonia..haideti sa nu zicem Doamne fereste si mergem innainte.Fiecare avem prieteni, cunostinte ii putem convinge sa renunte la un suc la ceva.In fine cu riscul de a primi picioare io nu ma las