Gravidutze si mamici de Cluj - 98

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi!

Mai rarut pe aici insa nu v-am uitat! insa stam destul de rau cu itmpul liber! cand ajung acasa fiecare secunda i-o acord lui Maria, in consecinta sper ca scuza este destul de buna!

Din punctul meu de vedere putem sa renuntam la pizza! Sunt de acord ca e timpul scurt si nu stiu cand as mai avea si vreme de papat! Sa vedem ce se mai hotaraste!

O zi frumoasa!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata tuturor

si eu sunt de acord ca banii mei de pizza sa ii dau Soniei, si intr/adevar, Andreea eu te/as ruga sa ii trimiti tu, ca eu nu am timp sa merg pe la banci.nu trebe sa fie pe numele meu, ca nu asta conteaza, dar sa se mai adune acolo un banut.
eu nu am reusit sa vad clipul de pe B1, pt simplul motiv ca nu apuc sa ma uit la Tv.
pt noi e si mai simplu asa, pt ca nu stiu cum vom veni, inainte de somnic sau dupa, dar vom mai gasi noi pe careva pe acolo..acu ma gandesc daca venim printre ultimii o sa plecam acas' tot cu cadoul nost'..

va las, ca ma apuc de lucru.
pupici tuturor.
eu nu va pun poze noi, sa vad daca ne recunoasteti.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetelor, f bine atunci cu renuntatul la pizza, si eu sunt de acord!

monica si eu exact la fel, mi s-a facut observatie ca cersesc banii pentru sonia . mie mi-a parut rau ca nu am dat chiar la inceput si am dat acuma la tura a doua mai cu sarg.

pe de alta parte sigur bex ca nu e bine sa punem presiune pe nimeni sa dea, cat sa dea, sau cum. mie mi-e mai usor sa fac un OP online si sa trimit asa banii, nu ma mai complic cu scosul la bancomat etc.

in fine, cu tombola, gabi a ramas ca se ocupa de biletele, si cred ca nimeni nu va ramane cu propriul cadou. oricum ideea e sa ne sarbatorim cu toate pentru anul ce a trecut. poate la anul facem tombola pentru mamicile gravidute din nou .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mare dilema mare!!!

Fetita mea are 10 luni iar din ianuarie as putea sa ma intorc la serviciu. Job-ul e ok, nici prea prea nici foarte-foarte. Problema e ca m-as intoarce pe acelasi salar pe care l-am avut anul trecut cu o marire nesemnificativa si acum cu legea cu 85% cred ca raman cu mai multi bani daca stau acasa decat daca merg la servici si platesc o bona. Si as vrea sa va intreb si pe voi daca atunci cand v-ati intors la servici, dupa un an sau doi, ati primit acelasi salar ca si inainte? Pentru ca nu mi se pare normal in conditiile in care salariile celorlati angajati au crescut.

Din pacate nu am bunici aproape sa ne ajute, sotul sustine orice as face.Chiar ar prefera sa stau acasa cu fetita mai ales ca financiar nu suntem presati de nici un fel.

Problema mea e ca totusi am facut o facultate, am invatat toata viata si ma tot gandesc daca pot sa stau acasa, sa imi cresc fetita fara a deveni frustrata in vreun fel.

Stiu ca eu trebuie sa hotarasc pana la urma ce o sa fac dar poate ma ajutati sa iau o decizie povestindu-mi din experienta voastra.

De acord si eu cu renuntarea la pizza.

Cat despre donatia pentru Sonia, chiar nu as vrea sa fiu rea sau inteleasa gresit, dar nu am putea dona pentru alt copilas? Si eu am trimis bani pentru Sonia, dar cred ca acum cu campania media va strange banii. Adica este un caz atat de mediatizat, acum vor avea si numere de teledon, pe cand alti copilasi de la umanitare nu au parte de aceeasi mediatizare. Nu dati cu rosii, e doar o parere.

Sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

bUNA DIMINEATA

Puisor fa o lista cu argumente pro si contra. Nu cred ca intervine frustrarea daca stai acasa cu bb, mai ales ca nici nu ai ditamai cariera, dupa cum zici...oricum asta se poate relua oricind... Cred ca e obisnuit sa intri cu acelasi salar, dar se recupereaza repede pt a ajunge colegii, in sistem de stat, cunosc eu.

Daca aveti de vinzare lucruri puteti pune in bazar pt sonia http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129421&whichpage=1

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Buna si de la noi!

Alex, asa cum zicea si bex, poate nu toata lumea are sa dea 50 ron si n-as vrea sa fortam mana cuiva, adica n-as vrea ca propunerea mea sa oblige unele mamici sa dea daca nu au de unde... fiecare da DACA POATE SI CAT POATE... cine are si vrea sa dea 50 ron, 100 ron, foarte bine, le multumesc in numele Oanei, ammica Soniutei...

stiu ca din pacate sunt foarte multe cazuri cu probleme, copilasi care au nevoie de banuti... m-am oprit la Sonia pentru ca am mai discutat cu mamica ei si am urmarit cazul ei mai de aproape...eu sunt de acord sa strangem banuti si pentru alti copilasi care au nevoie URGENTA de banuti... si Sonia are nevoie pana in 22 decembrie!!! am inteles de la mamica ei ca s-au strans cam 30.000 $ si vreo 30.000 RON. Dar mai are o suma atat de mare de strans!!!!

oricum, sa concluzionez, da cine vrea si cat vrea, eu ma angajez sa fiu mesagerul vostru.. .

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
ok tu fetelor ca sa nu mai fie discutii aducem fiecare cati bani putem intr un plic alb iar la sfarsitul petrecerii desfacem plicurile si numaram banii si gata toata treaba

o zi minunata la toate

GEANY mi am facut machiaj semipermanet ce o sa tzina 3 ani ,tatuaj la sprancene ,inca nu e gata ,mai am o sedinta

IOANA 13m mult

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor! Eu am hotarat sa renunt si la pizza si la dulciuri, pentru Sonia! Si am adus la cunostinta si altor persoane problema ei, am sa insist si in privinta donatiei. Eu nu am o situatie materiala foarte buna, dar promit ca pana la sfarsitul lunii am sa donez 300 ron

gabitza - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

FEtelor, nu pot sa nu scriu asta...am tot citit ce ati scris si nu ma mai pot abtine.

Ca orice fiinta umana, cu atat mai mult cu cat am fost deseori greu incercata in viata, sunt sensibila la aspecte precum boala, suferinta. Cand e vorba de un copil, e cu atat mai trist! Dar credeti-ma, celor care se confrunta cu drame de felul asta, nu le-ar placea sa se faca din ele un spectacol. Cuvintele de genul a cersi sau dau pizza mea pentru sonianu-si au locul aici. AS prefera si cred ca ar prefera DISCRETIE. Niciodata nu mi-a placut sa fac public vreun act caritabil, asta pentru ca am facut-o fiindca asa am simtit si nu pentru ca as fi avut nevoie de recunoastere sau apreciere.

Desigur ca putem profita si de petrecerea noastra si prin bunavointa Andreei sa contribuie fiecare cu ce suma doreste(in niciun caz una prestabilita), dar haideti sa nu facem sa fie ACESTA motivul intalnirii. Sa o facem, dar cu discretie! Sa nu uitam, ca din pacate, nu doar Sonia este in situatia aceasta trista si disperata, mai sunt si alti copiii, alte drame, din pacate mereu vor fi!

Sper ca nu am suparat pe nimeni, voiam sa mi cunoasteti pozitia vizavi de subiect, si daca e posibil, sa fim buni si generosi dar nu neaparat, in vazul lumii.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

FEtelor, nu pot sa nu scriu asta...am tot citit ce ati scris si nu ma mai pot abtine.

Ca orice fiinta umana, cu atat mai mult cu cat am fost deseori greu incercata in viata, sunt sensibila la aspecte precum boala, suferinta. Cand e vorba de un copil, e cu atat mai trist! Dar credeti-ma, celor care se confrunta cu drame de felul asta, nu le-ar placea sa se faca din ele un spectacol. Cuvintele de genul a cersi sau dau pizza mea pentru sonianu-si au locul aici. AS prefera si cred ca ar prefera DISCRETIE. Niciodata nu mi-a placut sa fac public vreun act caritabil, asta pentru ca am facut-o fiindca asa am simtit si nu pentru ca as fi avut nevoie de recunoastere sau apreciere.

Desigur ca putem profita si de petrecerea noastra si prin bunavointa Andreei sa contribuie fiecare cu ce suma doreste(in niciun caz una prestabilita), dar haideti sa nu facem sa fie ACESTA motivul intalnirii. Sa o facem, dar cu discretie! Sa nu uitam, ca din pacate, nu doar Sonia este in situatia aceasta trista si disperata, mai sunt si alti copiii, alte drame, din pacate mereu vor fi!

Sper ca nu am suparat pe nimeni, voiam sa mi cunoasteti pozitia vizavi de subiect, si daca e posibil, sa fim buni si generosi dar nu neaparat, in vazul lumii.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

sunt de acord cu Gabi, sa nu facem tam-tam pe un astfel de subiect... si ca sa incheiem discutia cu totul, cine vrea si poate imi aduce la plecare banutii(in plic cum a propus Alex sau nu), iar eu (daca se doreste) fac si lista, daca nu, depun doar banii si o sa mentionez ca sunt din partea unor mamici din Cluj.

E ok asa?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput