GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Salut fetele!
Azi merg cu Ioana in vizita la o colega de serviciu care e si urmeaza sa nasca in ianuarie. O sa-i fac "instructajul" pt bebe, si ii duc si din hainutele Ioanei care nu-i mai vin, ca deja am o gramada si nu stiu ce sa fac cu ele ca ocupa spatiu degeaba si chiar nu prea mai am loc in dulapuri. Deocamdata doarme pisoiul, desi ar cam trebui sa se trezeasca ca are deja 2 ore, somnul asta de dimineata e cel mai lung la ea, si apoi scade pe parcursul zilei, adica la urmatorul somn doarme maxim o ora, iar la ultimul, pe la 6-7, maxim o jumatate de ora.Se pare ca cu cat e mai odihnita cu atat doarme mai bine, si dupa ce oboseste pe parcusrul zilei si e mai agitata, si somnul e mai agitat. Foarte curios. In fine, astept sa faca ochisori, ii dau sa pape piure de mar, ca l-am pregatit deja, o schimb si plecam.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetelor!
Sunt lenesa tare dar nu stiu ce e cu mine de vreo cateva zile as dormi dimineata de as rupe! de fapt am o stare de somnolenta nonstop!Noaptea ma foiesc ca trebuie sa dac pipi de o mie de ori si ziua as dormi...
Anna e bine ca iesi din casa, mai schimbi si tu aerul! noi nu am reusit nici ieri sa luam bradut ,ca a venit iubitu si am avut ceva treaba la comp dupa care era cam tarziu si nu am mai gasit deschis magazinul respectiv!
Marilena o sa vedem ce zice pe 18 cand merg la control ,iar daca nu imi face ea programare am sa merg la medicul de familie sa-i cer desi nic el nu mi s-a parut prea cooperant cu toate ca este roman!Poate totusi o sa ne si vedem intr-o zi!Eu de obicei nu sunt ocupata insa nici nu prea ies din casa, asa ca poate iti faci tu un pik de timp sa ne vedem!
Mariamatei ce mai fac comorile tale? mai intra si tu din cand in cand pe la noi pe aici! sa stim ca esti bine! Ce ai facut cu constipatia Deliei?

Pupici la toate fetele!

Alina de Alex si 29+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Alina, cand s-au implinit deja 3 zile de cand nu mai facuse kk m-am dus la dr. mea pediatra si am intrebat-o ce sa fac din multitudinea de variante care circula... Mi-a zis siropel naturist Lass Baby si eventual supozitor cu glicerina pt. copii. A zis ca ocazional nu creaza dependenta. I-am bagat aseara si a facut fata mea kk si am fost si eu fericita. Ii dau si Lass Baby, sper sa-i mearga, o sa-i iau si de la Humana formula aia speciala pt. constipatie... ii dau cu de toate, ce sa fac? Am citit ca unii bebei au scaun si la saptamana, atat timp cat nu fac tare si uscat si nu au dureri si fisuri anale aia nu e constipatie, dar cum sa lasi ma copilu' 3 zile sau mai mult fara sa faca kk? Sunt totusi reziduuri..toxine... Aseara am incercat pt. prima data sa-i dau apa chioara, adica apa plata calduta, ca stiu ca si asta ajuta la kk si am avut placuta surpriza sa constat ca a baut gagica...fara probleme.
Azi am chemat-o pe mama la mine sa ma ajute la trb ca deja nu mai faceam fata..aveam si de calcat, si de tradus.. (eu si lucrez acasa cat stau cu bb, chiar daca nu mai duc la birou) si deja intrasem in panica. Si a dragalit-o maica-mea pana mi-am facut eu treaba, ca gagica vrea bagata in seama non stop cat e treaza, nu sta asa...oricum!
Auzi Anna dar tu ai inceput sa dai hainutzele care i-au ramas mici Ioanei, nu mai faci bb? Gata?
In rest, toate bune, ne bucuram de vremea frumoasa, mai iesim si noi pe afara. Asteptam sarbatorile, pe care le vom face acasa si ne vom plictisi...

Mergi la inceput

Maria eu nu mai vreau copii, gata, ma opresc aici...mi s-a parut fff grea sarcina+nasterea+cresterea acum, si sincera sa fiu, nu mai vreau sa o iau de la capat. Eu ma pazesc, insa daca o fi sa se intample ca asa vrea DD, atunci asta este...o sa mai primesc eu alte hainute asa cum am primit si acum, ca practic eu am cumparat cred 5% din ce are Ioana, aproape toate lucrusoarele au fost primite

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Ieri am reusit sa facem bradutzul! si sunt mai fericita decat un copil mic!Puteti sa intrati sa-l vedeti, l-am pus la album!
Anna asa am spus si io muuuuult timp ca nu-mi mai trebuie al doilea copil dar nu stii niciodata ce iti rezerva viata si parca totusi e mai frumos cand sunt 2, o sa-ti treaca toate astea si ai sa fii chiar tu cea care o sa-si doreasca din nou bebe!Cat despre hainutze ai dreptate ai sa primesti tu altele sau chiar ai sa cumperi !!!
Mariamatei e bine ca nu ai lasat-o pe Delia sa se chinuie prea mult! si eu sunt de aceeasi parere ca e mult 3 zile fara kk.Acum daca tot vine mama ta la tine poate ai sa ai timp sa faci si pozici si sa ni le arati si noua!

Pupici la burtici , mamici si bebelusi!

Alina de Alex si 29+

Mergi la inceput

Unde sunt toate fetele noastre???
V-ati luat concediu gravidutzelor?Nu ne mai spuneti nimik?

Mergi la inceput

Wow, ce fain e bradutul Alina! Imi place mult...abia astept sa-l fac si eu...cred ca sapt viitoare.
Eu azi sunt gata cu nervii, m-a stors mica de orice urma de vlaga mai aveam!!! Nu stiu ce are, nu stiu ce sa-i mai fac, nu vrea sa stea locului o clipa, vrea numai in brate si plimbata si rasucita si invartita si eu nu mai pot. Cum o asez jos urla de zici ca o taie cineva, am incercat si varianta s-o las sa vad pana unde merge si n-am avut nici o sansa...acu am reusit s-o adorm, sper sa dureze macar o ora...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Da, intre timp am aflat si motivul agitatiei - luna plina!Of, racusorii sunt influentati de perioada asta si mereu am probleme cu ea...macar noaptea trecuta a fost mai umana, am reusit si eu sa ma odihnesc cat de cat, ca aseara la 8 simteam ca e 2-3 noaptea, asa eram de obosita, o leganam pe Ioana pe picioare ca s-o adorm si adormeam eu, mi se inchideau ochii...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Anna
MMMMMMM draga de ea! cred ca e agitata cine stie ce si cum !Dar pe tine nu are cum sa te ajute nimeni? Cheama intariri!Poate totusi are si vreo durere... poate ai dau dintisori sau ...ce stiu eu examineazo cu atentie!
Sper sa fii tare si sa treci peste momentul asta!Sa dea DD sa treaca cat mai repede si sa vii sa ne spui ca nu era nimik deosebit!
Te pupik duuuulce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

incalcare a pucntului 16 din regulament:
16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput