GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cine a incalcat?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Nu stiu cine! dar nu noi! cred ca e de pe alte topikuri!
Ce mai face Ioana? Tot mofturoasa e?

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Din fericire azi e ok!!! A depasit faza de nervi de ieri si avem un program normal, obisnuit...tocmai a facut nani, s-a trezit, ne-am dragalit si acum sta in scoica si se uita la mine cum scriu la calc A, si se screme, cred ca face ceva

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Am fost si la dr azi si ne-am cantarit, are 7300g, si cica trebuia sa ia luna asta 500 si ea a luat doar 400. Eh, ce sa zica si ea, Ioana arata super bine, adica eu zic ca e chiar grasuta si nu vreau s-o ia in directia asta Dar, in fine... Si de la sucul de portocala s-a super iritat pe fata asa ca nu-i mai dau pana la 6 luni...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

va rog frumos daca puteti sa ma ajutati: in bacau se dau rezultatele Hcg in aceeasi zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

nu stiu sa pun pozeeee!!!!!!!help!

Mergi la inceput

Ralmar nu stiu, imi pare rau!

Maria ai cont pe vreun site din asta de poze, gen photobucket, picasa, webshots? Daca nu intri si iti faci, uploadezi acolo pozele si apoi iti explic cum pui link la semnatura.

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Aoleeeuu! Mi-am prins urechile in site-urile alea, Anna! Mi-am facut cont pe 2 din ele si n-am reusit sa merg pana la capat cu upload-ul in nici unul. Mai incerc al'data cand oi fi mai calma.

Mergi la inceput

Hellooo! Ce fac fetele?La Bacau ieri a nisn asa de frumos si acum inca mai e putina zapada asa pe iarba, pe copaci, sper sa mai ninga si sa fie multa zapada de Craciun... Am iesit aseara cu Ioana la o mica plimbare prin centru pe la bradutii impodobiti si la luminite, i-am aratat zapada si i-am pus asa putin pe nasuc ca s-o simta N-a schitat nici un gest...Si ma uitam la copilasii mai mari care alergau pe acolo si ma gandeam, cand o sa faca asa si Ioana ca abia astept? Si probabil ca atunci cand o sa fie mai mare o sa-mi doresc sa fie din nou bebe

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Salut fetelor! haideti la daca nu ati baut-o deja! eu sunt mai lenesa ca de obicei + o ora in urma fata de voi asa ca am voie.
In WE am lipsit am fost ocupati cu cumparaturile(sambata),ieri l-am corcolit pe iubitul care a racit, si nu am avut loc de el la com pt ca s-a jucat.
Gata cu cumparaturile pentru bebe , mai avem de luat doar pampersii si cosmeticile care o sa le cumparam la sf lui ianuarie!
Fetelor am facut un cont pe webshots pentru toate mamicile sau burticile care vor sa puna pozici ID-ul este mamicisiburticibacau iar pass-ul este bacau ! asteptam poze!
Va pupacesc!

Alina de Alex 30+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput