GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Ha! Anna amandoua in acelasi timp!
Mda ! si aici a fost frig dar nu a nins si nici nu sunt sperante,aici cand ninge e o raritate cat despre Ioana ce sa-ti spun? e inca micuta si nu are cum sa-ti arate cat se bucura de iarna sau de bradutzi dar o sa ai timp... si eu cred ca abia dupa ce trece de clasa 1 ai sa-ti doresti sa fie bebe din nou, pina atunci sunt dragalasi tare toti copiii!Cat despre suta aia de grame care nu i-a dat la doctorita chiar nu ai motive sa te ingrijorezi...cantarele nu au oricum precizie la 1 gram asa ca... daca tie iti place cum arata dar mai ales daca este sanatoasa chiar nu ai de ce sa-ti faci prb!

Pupici muuuuulti!

Alina de Alex si 30+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina schimba parola la cont, ca asa o poate accesa oricine si nu prea e bine sa fie publice pozele...am avut la odiseea mea o poveste de asta in care s-a trezit fata cu pozele intr-un ziar de scandal, asa ca de atunci mi-am sters toate conturile si pozele si le-am lasat numai la contul de la club de la pepenasi...Aas ca daca vrei sa facem un cont comun parola o stim numai noi si o comunicam pe pm. Schimb-o si trimite-mi pm.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

ok! ai PM Anna
Poop!

Mergi la inceput

Alina am pus poze! Enjoy!

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Anna e minunata Ioana nu am cuvinte..... e SUPERBA, SUPER!Si tu esti asa de tanara... si frumoasa si slabuta...nici nu se vede ca abia ai fi nascut!!!
Eu sunt o elefantica acum sper sa scap si io de Kg extra(care sunt cam multe) am ajuns deja la 76-77 KG, si mai am
Va pupacesc pe amandoua !!!

Mergi la inceput

Alina multumim pt aprecieri! Dar nu sunt chiar asa de slabuta, adica mai am 6 kg pana ajung la greutatea initiala de 50 kg! Si se vede! Chiar azi am fost prin magazine, am vazut o rochie care imi placea, am probat-o si imi venea sa-mi dau pumni ca aratam oribil! Ce sa fac, au ramas colacei la burta, pe solduri...iar sanii s-au desumflat ca 2 baloane sparte Si nici macar n-am alaptat, pai ma intreb cum aratau daca alaptam...in fine...asta este...dupa sarbatori cred ca ma apuc iar de dieta...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

am uitat sa zic ca am luat 20 de kg in sarcina, fix, de la 50 la 70

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Neata! e calda si aburinda, cine doreste?

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Alina vreau pooooozeeee!!!!

Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput

Alooooooo, nu mai intra nimeni? Alina unde esti?

Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput