GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 11
alina2700 spune:
Ha! Anna amandoua in acelasi timp!
Mda ! si aici a fost frig dar nu a nins si nici nu sunt sperante,aici cand ninge e o raritate cat despre Ioana ce sa-ti spun? e inca micuta si nu are cum sa-ti arate cat se bucura de iarna sau de bradutzi dar o sa ai timp... si eu cred ca abia dupa ce trece de clasa 1 ai sa-ti doresti sa fie bebe din nou, pina atunci sunt dragalasi tare toti copiii!Cat despre suta aia de grame care nu i-a dat la doctorita chiar nu ai motive sa te ingrijorezi...cantarele nu au oricum precizie la 1 gram asa ca... daca tie iti place cum arata dar mai ales daca este sanatoasa chiar nu ai de ce sa-ti faci prb!
Pupici muuuuulti!
Alina de Alex si 30+
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
AnnaBaby spune:
Alina schimba parola la cont, ca asa o poate accesa oricine si nu prea e bine sa fie publice pozele...am avut la odiseea mea o poveste de asta in care s-a trezit fata cu pozele intr-un ziar de scandal, asa ca de atunci mi-am sters toate conturile si pozele si le-am lasat numai la contul de la club de la pepenasi...Aas ca daca vrei sa facem un cont comun parola o stim numai noi si o comunicam pe pm. Schimb-o si trimite-mi pm.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
alina2700 spune:
Anna e minunata Ioana nu am cuvinte..... e SUPERBA, SUPER!Si tu esti asa de tanara... si frumoasa si slabuta...nici nu se vede ca abia ai fi nascut!!!
Eu sunt o elefantica acum sper sa scap si io de Kg extra(care sunt cam multe) am ajuns deja la 76-77 KG, si mai am
Va pupacesc pe amandoua !!!
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
AnnaBaby spune:
Alina multumim pt aprecieri! Dar nu sunt chiar asa de slabuta, adica mai am 6 kg pana ajung la greutatea initiala de 50 kg! Si se vede! Chiar azi am fost prin magazine, am vazut o rochie care imi placea, am probat-o si imi venea sa-mi dau pumni ca aratam oribil! Ce sa fac, au ramas colacei la burta, pe solduri...iar sanii s-au desumflat ca 2 baloane sparte Si nici macar n-am alaptat, pai ma intreb cum aratau daca alaptam...in fine...asta este...dupa sarbatori cred ca ma apuc iar de dieta...
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
am uitat sa zic ca am luat 20 de kg in sarcina, fix, de la 50 la 70
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Neata! e calda si aburinda, cine doreste?
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Alina vreau pooooozeeee!!!!
Ioana povestea nasterii
VINE !!!!!!!
AnnaBaby spune:
Alooooooo, nu mai intra nimeni? Alina unde esti?
Ioana povestea nasterii
VINE !!!!!!!