GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 5
alina2700 spune:
Multumesc Anna!!!
Deci nu e nici o prb pot sa astept pina dupa Paste ! Ma gandeam eu.Cu Alex chiar nu mai tin minte exact cum s-a intamplat dar stiu ca trecusera cele 40 de zile de lehuzie!
Distractie placuta!
Pupici!
Alina de Alex si 26+
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
mariamatei spune:
Alina eu pe Robert l-am botezat la 3 luni si am de gand ca pe Delia s-o las la fel sa faca 3 luni ca sa se intremeze putin...sa-si tina capusorul,nu vreau sa fie chiar gandac asa. Mi mi se pare OK la 3 luni. Unii spun ca daca e foarte agitat copilul si e botezat mai devreme se linisteste; o fi, dar sper sa nu fie cazul si la noi. Nu sunt o sceptica, dar nu cred ca are vreo legatura. Sau stiti ca e vorba aia ca dupa botez doarme copilul ne-ntors, ca cica s-a linistit si nu stiu ce... Pai doarme saracul ca l-a intors toata lumea pe toate partile si l-a chinuit si l-a obosit si-n plus i-a dat popa o lingurita - sau 3, cate se dau? - de vin, care pt. el inseamna mare betie...
Cam asta-i cu botezul. Va las ca s-a trezit zuza si tre' sa-i fac baitza.
alina2700 spune:
Salut fetelor!
Nu mai pot spune buna dimineata!Azinoapte nu am putut dormi mai deloc ( din cauza arsurilor) asa ca azi m-am trezit la 10.
Cum a fost in WE Anna?Am auzit ca a nins sambata acasa si eram un pik geloasa pe toti ,dar pina la urma ieri a nins si aici,putin e adevarat dar macar am vazut zapada !
Voi ce ati mai facut?
Noi sambata am fost la cumparaturi,ne-am tuns! pe mine m-a slutit aia...!Sotului i-am cumparat pina la urma 2 pulovere si o camasa,bineinteles cu el de mina,iar ieri am sarbatorit numai noi 2,aici nu prea are cine sa ne viziteze!
In rest ce sa va spun? Toate bune si frumoase in afara arsurilor care nu ma lasa sa dorm!Tot am dat eu cu lapte si cu malox si pina la urma am putut si io sa fac !
Va pupacesc!!!
Alina de Alex si 27+
AnnaBaby spune:
Nasoale mai sunt arsurile, si pe mine m-au chinuit, cam de prin aprilie pana in iulie , si uneori nu treceau cu nimic, stateam cu un pahar de apa pe birou la serviciu si mai luam cate o gura, si pe moment mai trecea senzatia aia nasoala, dar revenea repede...uneori mai luam Rennie si functiona, dar nu mereu...
In we a fost tare fain, doar ca fff frig, si da, a nins, dar era foarte intunecat afara si ninsoarea din aia apoasa care nu s-a asezat decat pe masini si pe iarba, dar putin...la munte da, am vazut ca deja se schiaza...
Am cumparat niste hainute pt Ioana ca nu prea ii mai veneau bodyurile, deh, am crescut, suntem o lungana I-am luat si rochitica de craciunita si cornite de ren Abia astept s-o costumez de Craciun si sa mergem cu colindul!!!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
alina2700 spune:
Anna neaparat sa faci poze multe si sa ne arati si noua!!!PLS!
Si noi am mai cumparat ceva hainute pentru bebe! I-am gasit un body leopard!HI.Astazi am cumparat si ultimile podoabe pentru bradutz!
Am avut astazi o durere ciudata! Similara cu cea de ovare! tie ti s-a intamplat?
Pupici!
Alina de Alex si 27+
AnnaBaby spune:
Am fost azi la vaccinul de 4 luni iar Ioana s-a purtat exemplar, nu a scos nici pis, spre deosebire de mine care mai aveam putin si plangeam acolo, nici nu m-am uitat, la fiecare vaccin merge si tati ca s-o tina el, eu sunt cam slaba de inger (si acum ma mir cat curaj am avut eu sa ma duc singura singurica la taiere la nastere...). Sper sa nu faca febra, nici la2 luni n-a facut, poate nici acum.
Cu durerea de care spuneai, Alina, mie nu mi s-a intamplat, nu am simtit nici un fel de durere, nu am experimentat nici o contractie, habar nu am ce e aia, parca nici nu as fi fost din punctul asta de vedere... oricum stiu ca pt dureri poti lua pana la 3 pastilute de no spa pe zi.
Ioana povestea nasterii
alina2700 spune:
Suntetzi 2 fetitze curajoase Anna ! ce vaccin i-a facut acum? Ca eu am stat mereu prost la capitolul asta!Cu Alex cel putin am avut prb pentru ca nu m-au anuntat cele de la dispensar sa merg sa-i faca D-ul si a intrat in decalcifiere din cauza asta!
De data asta am sa cer in scris datele la care trebuie sa merg la vaccin!
Stiu ca pot lua no spa dar prb e ca nu mai am decat o pastiluta in casa...pe care vreau sa o intind...pina sambata cand ar trebui sa ajunga cele pe care mi le-au trimis de acasa!
Va pupaceeeesc muuuult!
Alina de Alex si 27+
alina2700 spune:
Feteloooor unde ati disparut?Nu mai spuneti nimik?sau e asa de frig in Bacau de au inghetat si tastaturile?
Va asteptam cu vesti bune!
Alina
AnnaBaby spune:
Alina am fost foarte harnicuta azi, am facut o gramada de treaba prin casa, abia acum m-am mai adunat si eu pe la calc, ma doare spatele de nu mai pot
Cu vaccinurile, habar n-am ce i-au facut, eu atat stiu ca trebuie sa merg la vaccin la 2, 4, 6, 8, 10, 12 luni...si m-am conformat...si am mwrs pe schema de la stat, cea gratuita, nu m-am complicat cu cele de cumparat din farmacii.
Ioana povestea nasterii