GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maria exact asa facea si Ioana, nu cred ca au suparat-o prea mult durerile de burtica, au fost doar cateva episoade izolate, in rest era si este in continuare doar alint, ii place ei sa stea in brate, sa simta apropierea, caldura, ceva de genul asta, ca poate sa urle din toate puterile, cum o iau in brate tace, deci ce sa cred? Ca de fapt n-are nimic...iar cu orele in sir nedormite am patit-o si eu, si cand dupa mult chin am pasat-o sotului, la el a adormit instant, ca deh, era fata deja obosita de mine...sau alta varianta este ca eu eram deja nervoasa si fata agitata si nici ea nu se putea linisti din cauza mea, asa ca atunci cand a dat de tati calm si odihnit, pac a adormit!

Auta mita si eu ca si Maria zic ca nu cred ca e chiar asa de grav ca ai luat 2 pastile, important este sa nu mai iei nimic de acum, in special din astea care contin ibuprofen.orice analgezic de fapt. iar cu greata uita-te la mine, nu am avut nici macar 5 minute de greata toata sarcina, asa ca nu se aplica regula asta la toata lumea. E adevarat ca lipsa simptomelor poate fi ingrijoratoare, dar asta in cazul in care le aveai si dispar brusc, ca altfel nu. Ti-ai facut programare la dr Zoican? De obicei e cam ocupata, tot timpul e coada la ea...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Auta_mita, nu cred ca este o tragedie ca ai luat 2 pastile de nurofen,insa ar fi bine sa nu mai repeti asta avand in vedere ca nurofenul are ca si substanta activa ibuprofenul ,un antiinflamator care nu este recomandat pe perioada sarcinii!
Cat despre faptul ca nu ai fost inca la nici o consultatie... mi se pare un pik eronat! Nu stiu cum e in Anglia dar totusi poate ca trebuie sa mergi la medicul de familie si sa-i spui ca vrei totusi o consultatie,imposibil sa te lase asa pina in sapt 18.Eu zic ca trebuie sa te inregistreze undeva si sa-ti faca carnetul acela de gravida,mai intreaba si tu in stanga si in dreapta.
Despre starile de voma pe care le ai ,si faptul ca ai vomat o data pot spune ca sunt absolut firesti!Insa asta nu inseamna neaparat ca e bine bebe asa cum ti-a spus tie femeia respectica!
Si asa cum a spus si Mariametei, e bine daca te mai informezi un pik chiar tu,aici pe DC gasesti tot felul de articole care iti vor fi de mare ajutor!
Eu iti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos!si te asteptam cu vesti bune!

Alina de Alex si 26+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Da Alina asa e, si sunt tare curioasa cum e un Craciun cu un copil in casa, cred ca e de 10 ori mai frumos, dvenim si noi copii pe langa ea...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Cu siguranta Anna ca o sa fie mult mai frumos! Oricum eu consider ca si noi adultii tot niste copii suntem mai ales cand vine vb de craciun si zilele de nastere,sau ziua indragostilor sau pastele...cand ne asteptam cadourile cuminti!!! Nu toti bineinteles!
Sa nu uiti sa faci multe poze si sa ni le arati si noua!
Apropos am vrut sa-ti vad pozele din nou si nu mi-a mai deschis pagina!De ce oare???
Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auta_mita spune:

buna
merci pentru raspunsuri. la dr zoican inca nu mi-am facut programare pentru ca abia maine am avion ... sambata ajung in tara si atunci o sa o sun sa vad care-i treaba. stiu ca unele din voi sunt mirate dar ... asa e aici, poti sa ai doctor de fam .... in fine eu am si carnetu ala de gravida si mai multe .... dar tot la 18 sapt o sa ma cheme la ecograf
sper sa fie toate bune si frumoase cand voi merge la eco
la toate gravidutele si mamicile

Laura 12+4

Mergi la inceput

Auta mita am vazut ca ai postat un subiect in alta parte cu nastere naturala vs cezariana si eu ti-am raspuns acolo, dar vreau sa completez ca daca vei merge la dr Zoican trebuie sa stii ca ea e impotriva cezarienei la cerere si nu face decat daca e cu adevarat obligatorie. Eu am avut noroc, daca pot spune asa, ca eu vroiam ceza si am o problema cu vederea, am dioptrii mari, astfel incat nu puteam sa nasc natural, eera pericol de dezlipire a retinei, etc. Chiar si asa s-a lasat destul de greu convinsa...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Ce fac fetele dragi? Noi ne pregatim sa plecam in weekend la Iasi, o sa ma relaxez si eu putin, o sa iau o gura de aer ca pe Ioana o las la mama...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Anna ma bucur ca o sa te relaxezi in WE!!! Insa sa ai mare grija cu ce te imbraci ca am auzit ca va fi frig rau acasa!E bine ca ai parintii aproape dar mai ales ca vor si sa te ajute!La noi va fi altfel ...abia in august venim acasa...
Noi ce sa facem?, ne pregatim de WE ,dar nu cu deplasari! Eu fac lista de cumparaturi de sf de sapt gen mancare ,apa suc etc ...Duminica e ziua sotului meu si eu inca nu i-am cumparat nimik si sunt cam blocata....inca nu stiu ce am sa-i cumpar , sau macar ce surpriza sa-i fac!
Aici vremea e cam nasoala... bate vantul si in plus mai da cu gheata din cand in cand cu toate ca afara sunt 8 grade!
Te pupik duuuuulce !!! SA TE DISTREZI SI PENTRU NOI!!!

Alina de Alex si 26+

Mergi la inceput

Fetelor ma gandesc de mult sa va intreb dar uit... la cat timp dupa ce nasti se face botezul?Adica eu as putea sa-l botez pe bebe dupa 2 luni si ceva, sau e tarziu? ca eu ar trebui sa nasc in februarie si as vrea sa-l botez dupa paste ca sa nu fac botezul in post,sau chiar de paste... daca s-ar putea!
Mariamatei voi cand o sa o botezati pe Delia? ati hotarat deja?Daca as fi fost acasa cu siguranta as fi venit la botez...ca tare imi mai plac distractiile
Va pupacesc!

Mergi la inceput

Alina in primul rand LA MULTI ANI sotului tau, sa fie sanatos si fericita si sa aveti o viata linistita impreuna cu bebe!
In ceea ce priveste botezul, nu cred ca exista un termen limita in care trebuie sa te incadrezi, am auzit si de copii botezati la 4 sau 5 luni, asa ca la 2 luni nu-i nici o problema. Eu am vrut sa fie cat mai repede, daca era dupa mine as fi botezat-o chiar din prima luna dar nu s-a putut ca nasii ei erau plecati din tara in concediu, asa ca am asteptat pana la inceputul lui septembrie sa vina ei acasa, si Ioana avea 2 luni fara cateva zile.

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput