GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrix_N spune:

Anna iti doresc multa rabdare si insanatosire grabnica printesei tale! Incearca Bephanten crema si Dermocare si eu am avut probleme cu o iritatie destul de urata cand i-am schimbat tipul de scutec ingerasului meu! Mie mi-au fost de ajutor, sa nu dai cu pudra ca faci mai rau! Pe curand si sa auzim vesti bune , saracutza de ea, cate probleme au navalit-o! AAa..sa incerci pe cat posibil sa pastrezi zona cat mai uscata..s-o ungi 1 data seara si 1 data dimineatza in rest sa fie uscata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,ma bucur ca e mai bine Ioana,implicit si tu...Cum ti-ai dat seama ca are vulvovaginita?
kissy,cat ajunge nasterea la Medical service?
La Palade aveti idee cat e?Ca am o prietena care nu vrea sa nasca sub nicio forma la maternitatea din Bacau,ca a auzit lucruri nu tocmai placuteIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Buna julax! La cl. Palade o cezariana ajunge 1300 euro,am o cunostinta care va naste in februarie si toata sarcina ia fost urmarita acolo. Pretul poate ajunge si mai jos daca : gasesti o alta mamica cu care sa stai in aceeasi rezerva si poti deconta si o parte din bani la CAS. Si, in plus au toate conditiile si pentru bebe, chiar daca apare o complicatie pot interveni, la fel ca si in maternitate.
De dr. Draghici, pentru gravidutzele care au intrebat de ea si eu o recomand pe ea cu aceeasi caldura cu care Anna a recomandat-o pe dr. Zoican. Mie mi-a urmarit sarcina, Dr.Draghici, de la inceput si pana la sf. in care am fost extrem de multumita, fiind comunicativa, deschisa, indrumandu-ma. Am avut probleme cu o anemie urata la inceputul sarcinii in care am ajuns si la urgenta in miezul noptii, greturi cumplite, nu mancam aproape deloc, dar cu ajutorul ei, am urmat un tratament si m-am pus intr-adevar pe picioare , dupa 2 sapt. m-am inzdravenit si am putut merge si la serviciu in continuare chiar o perioada indelungata. Am nascut prin cezariana si m-am pus imediat pe picioare, a doua zi imi tineam copilasul in brate bucurandu-ma nespus ca sunt ok si pot avea grija de el, operatia facuta e f.f.fina aproape inoservabila, de cate ori mergeam la pansat ma intreba asistenta cine m-a operat, si spunea ca e intr-adevar estetica, n-am avut probleme cu operatia, de atunci, nu ma doare la schimbari de vreme..cum am mai auzit...toata luada si stima pt. dr. Dragici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Julaxsambata a venit dr s-o vada acasa, si a cercetat-o pe toate partile si s-a uitat si la putulica si a vazut ca era iritata, asta pe langa iritatia de la fundulet, ambele provocate de diareea din zilele precedente. Acum sa spun drept nu stiu daca nu cumva e o exagerare, ma gandesc ca e vorba doar de iritatie, oricum eu am respectat ce a zis dr si am dat-o cu o crema pt fundulet (Dermacare) si alta pt putulica (pimafucort). Cert este ca de sambata de cand o dau situatia s-a inrautatit, adica acum e si mai rosie si mai iritata de imi vine sa-i plang de mila! Asa ca nu o mai dau cu crema, doar o s-o spal cu musetel si bicarbonat...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kissy spune:

Buna Julax...nu stiu sa-ti spun sigur cat costa la Medical Service...tot pe acest forum ,pe la inceput,am citit ca la med service este 1600 de euro ,iar la palade 2000...eu am mers la med service doar la un prim control,nu m-am interesat direct de la sursa cat costa..observ acum ca alte mamici au diverse pareri .
O sa sun direct la Med Service sa imi spuna pretul exact si la Palade la fel,apoi o sa va anunt cu siguranta .
Pupici pt mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

revin si o sustin si eu pe dr.draghici.

merita sa te duci la ea.

pretul e bun nu jumuleste si se pricepe.eu sunt la ea si pentru ca sunt toma necredinciosu am fost o data dupa ea la altcineva.diagnosticul a fost la fel tratamentul la fel...deci gandeste ca unul de la iasi.

fara grija mergeti la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Daca va fi sa nasc cezariana ma voi duce la iasi.ce conditii au aia la maternitate...
Ce atitudine....
Ce profesionalism...
rar asa ceva

pentru nastere cel mai bine e sa te duci intr-un centru universitar renumit.e mai bine.si la cine trebuie bineinteles

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Beatrix Dermocare folosesc si eu, ca asta mi-a recomandat dr, dar parca nu da rezultate. Tot rosie este, si o spal cu ceai de musetel cu bicarbonat, am tinut-o ieri in cateva reprize de cateva minute cu funduletul gol, ca sa respire pielea, sper ca o sa fie bine...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetelor!
Eu sunt la acum,azinoapte nu prea am dormit asa ca abia am facut ochi pe la 10:10,ma-m invartit ca o curca beata pe aici si acum dupa ce am citit ce ati mai scris m-am instalat comod la PC cu cafeluta in brate
Beatrix multumesc pentru sfaturi,la prima sarcina chiar nu am avut probleme de genul asta...eram muuult mai tanara si totul a mers ca pe roate.Nu ma pot plinge nici acum,nu am avut greturi sau contractii sau mai stiu eu ce altceva doar cu incheieturile am stat mai prost si vad ca de vreo 3 seri am probleme mai serioase...ba contractii ,ba imi vine mincarea inapoi din astea ! Totusi sper ca bebe sa stea cuminte si sa astepte ziua de 14 februarie cand as vrea eu sa nasc
Anna imi aduc aminte ca si cu Alex am avut o problema similara... a fost f rau iritat din cauza mea ca ii schimbasem tipul de scutec, si imi aduc aminte ca dr. pediatru (unul f bun din Bucuresti ) mi-a recomandat sa-l tin cateva zile pe scutece normale din alea din bumbac si bineinteles ca mi-a dat si niste unguente dar nu mai stiu cum se numeau...Sper sa-i treaca Ioanei cat mai repede!
Eumada ,Kissy ,Julax eu raman la parerea mea ca depinde f mult in ce forma gasesti dr. la care mergi si mai depinde si de compatibilitatea dintre dr - pacient! Eu am incercat sa merg la Draghici pentru ca am auzit ca e buna si chiar si cumnata mea a nascut cu ea (cezariana) si a tot laudat-o ,insa pe mine nu m-a nimerit...pur si simplu mi s-a parut evaziva si m-a si speriat ca nu as avea suficient lichid si ca sacul embrionar e cam mic ...etc ,dupa care am mers la clinica Palade la dr.Ichim care mi s-a parut ok chiar mi-a placut de el si apoi cand in sf au venit cei de la Medical Service din vacanta am mers la dr.Sargu care mie imi place tare mult.
Va pupik pe toate!
Alina de Alex si 35+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Anna, daca nu a dat rezultat incearca s-o dai o singura data pe zi sa nu exagerezi cu crema dar chiar si atunci cand o dai cu crema o singura data,aplica f. putina crema,ca sa se absoarba repejor si e f. bine c-o speli si cu ceai si bicarbonat, asa mi-am dat si eu silinta si dintr-un exces de ingrijire s-a facut mai rau...sterge-o bine pe la pliuri si incearca cu Bephanten, daca nu se intampla nimic in modul in care o tratezi acum, eu am alternat si l-am uns cand cu Dermocare cand cu Bephanten, asa ca, nu-ti pot spune exact care a dat rezultat, dar poti incerca si Bephanten, e f. buna si indicata pentru bebelusi. Ii doresc vindecare rapida micutei tale!

Mergi la inceput