GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 17
monica2008 spune:
kissy sunt si eu o graviduta din bacau si as vrea sa merg la doamna doctor sargu cam cat costa un control si o eco la ea?dar la draghici?eu as prefera la sargu totusi ca mi<a spus alina ca are eco 4 d
monica mamica in devenire+15
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
julax spune:
Ana,Alina,multumesc de primire.As vrea si eu parola de pe webshots,ca sa va cunosc,caci eu am poze la semnatura.Am citit pe paginile anterioare despre pozele publice(Ana,spuneai ca o tipa a aparut intr-o revista de scandal sau ceva de genul),n-am inteles faza cu schimbatul parolei
Maria,te-am admirat,ce bine arati dupa 2 nasteri.Copiii si ei frumosi
Nanei,si eu din ComanestiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
AnnaBaby spune:
Am pus poze pe webshots! Enjoy!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
julax spune:
Ana,ce minune zamabreata ai!Ii place sa stea cu capul in jos?Am observat ca e si plimbareata de mica mica
Alina,m-am delectat si cu pozele tale.Frumoase!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
kissy spune:
Lauramonica,
merci frumos pt felicitari .
La prima vedere mi s-a parut o femeie cumsecade,speram sa o tina
asa pana la sfarsit.:)
Am ales-o pe ea pt ca la Medical Service se pot face si nasteri si
m-am decis ca ea sa-mi asiste sarcina ,inclusiv nastere .
Monica eu am fost la prima consultatie ,acum 3 zile..Mi-a luat lama ,
mi-a facut un control si cu eco si m-a ajuns 250 ron .Nu stiu cat
costa fiecare in parte :(Cam multisor,dar asta e .Despre
dc Draghici nu iti pot spune nimic ,nu o cunosc.
O zi frumoasa pt toate mamicile si burticile :)
Beatrix_N spune:
Ziua buna mamici si gravidute! Multumesc de intampinare de bun venit Anna! Ti-as da cu placere reteta succesului daca as sti-o cu exactitate . Incerc sa-i dau atentie cat mai mult, i-am cumparat multe jucarioare potrivite varstei lui sa-l tina cat mai mult ocupat(caruseluri, 2 la numar cu diverse melodii; 1 cort cu jucarii atasate care imita si cateva animalute, frumos colorat; o bara atasata patutului cu jucarii care fac in diverse moduri; 1 clovn cu melodii; si am descoperit ca e si meloman, ii plac melodiile de copii la nebunie, sunt seri cand adoarme singurel dupa ce a luat portia de laptic cu melodii de leagan in patutul lui) iar daca se plictiseste il las cam 5 minute sa strige...are un mod atat de comic de a chema cand se plictiseste...inca de micut , de cand il lasam singurel, a inceput sa strige "ei" , la inceput scurt, apoi din ce in ce mai lung adica "eeeeeiiiiiii". E haios, ma distreaza la culme cu metoda lui de a ma chema, dar incerc sa fiu prezenta la apelsi pana acum decurge totul ca la carte, sa zic asa. Ehe..m-am luat cu scrisul si se pare ca am parlit carnita lui pentru supa ca mi-a venit un miros de fum..noroc ca am fugit repejor, scazuse apa de tot, noroc ca am pus-o separat la fiert, ca altfel trebuia sa ma apuc din nou de supa . O zi pe gustul vostru, ma duc sa vad cum remediez situatia!
alina2700 spune:
Buna fetelor!
M-am delectat cu pozele voastre pina acum ! Ce sa spun .... comori veritabile! Abia astept sa facem si noi cunostinta cu comoara noastra! Mai am putin... deja am inceput sa nu mai pot dormi bine! Numaram zilele...suntem pregatiti pina in dinti am cumparat tot ce se putea cumpara,insa ne mai vin noua idei!Chiar ne gandeam zilele astea sa cumparam si salteluta pentru patut, pentru ca ni se pare cam subtire cea pe care o are ...
A inceput iubitul meu munca astazi si e asa de uraaaat, cred ca am sa va stresez deacum cu mesajele ca tot sunt singurica
Va pupacesc !
Alina de Alex si 35+
Beatrix_N spune:
Felicitari tuturor burticilor de aici! Abia acum am reusit sa citesc mesajele de vineri pana azi.
Alina, am citit ca ai probleme cu incheieturile mainlor, nu te stresa, eu am fost la control, radiografie, doar la mana dreapta ma mai deranjeaza, intr-adevar pe perioada sarcinii s-a declansat sindromul tunelului carpian, dar acum am 5 luni si jumatate de cand am nascut si ma ingrijora problema de acum 2 luni, n-am mai suportat si am mers la dr., in final e doar o problema hormonala, si chiar m-am convins ca asta e, caci predomina durerea in special in perioada de menstruatie. Asadar, tot ce e posibil sa fie si la tine la fel, asteapta sa nasti si apoi sa urmaresti, si pe mine ma durea groaznic, mai ales dupa ce am nascut strangeam din dinti sa-mi pot tine ingerasul in brate, aveam senzatia ca-l scap din brate atat de intensa era durerea...aaa...inca o problema sa te simti mai bine si sa nu mai iei prea mult in greutate, poate stii, poate ai uitat de la sarcina anterioara, evita sarea, ea e responsabila de kg in plus, retine apa si nu te lasa sa te odihnesti, asa ca mananca cat mai putin, eu am evitat-o in ultimele 3 luni, aporape ca nu puneam deloc in mancare! sarcina usoar in continuare cu odihna cat mai multa!
AnnaBaby spune:
Salut. In sfarsit Ioana e mai bine, am terminat cu medicamentele, ca chiar m-am saturat, nu a fost bolnavioara deloc pana acum, dar si cand a facut rosu in gat au venit toate dupa...febra, diaree, urticarie, vulvovaginita si o iritatie ff urata la fundulet! Va dati seama ca sunt satula...acum e foarte iritata, o tot dau eu cu crema, o spal cu bicarbonat, sper sa-si revina, ca o ustura, se vede ca tipa la schimbat de scutec Si aseara la baita a plans, ea care niciodata nu a facut urat la baie, indiferent cat de suparata sau mofturoasa era, cand intra in apa se linistea instantaneu, ei, aseara nu...sper sa revenim cat de curand la normal...
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii