GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

buna mamicilor si garvidutelor.eu ma un baietel de 5 ani,sunt din comanesti ,jud Bacau si mai astept unul.abia mi-am facut test de sarcina si mi-a iesit pozitiv.(adik mi-am facut vreo 5).am fost saptamana asta la un control la doctorul vascan ca el a fost cel care mi-a supravegheat sarcina cu andrei.acum vreau un doctor cu care sa si nasc ce imi recomandati?
si apropo vreau cezariana pt ca cezariana am facut si la prima sarcina.
Cineva mi-a recomadat-o pe Docorita Draghici.Ce ziceti?Cine o cunoaste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nanei bine ai venit, sa ai o sarcina usoara, fara greturi si alte neplaceri, si bineinteles un bebe sanatos! Despre dr draghici si eu am auzit de bine, de fapt am si fosrt o data la ea in tmpul sarcinii, cand eram nehotarata daca sa raman la Zoican sau nu, dar ea vazand ca incepusem sarcina cu alt edic a fost rezervata fata de mine, adica mi-a facut eco, na, controlul obisnuit, insa nu pot spune ca am fost impresionata, frept pt care m-am intors la Zoican. Probabil ca ai citit si ce am mai scris mai in urma, eu o recomand pe Zoican, dar daca tu esti hotarata ca vrei ceza trebuie sa stii ca Zoican nu face decat daca e cu adevarat nevoie, nu face la cerere. Eu am facut ceza cu ea, insa am avut recomandare dela oftalmolog, eu am dioptrii mari.Si chiar si asa s-a lasat destul de greu convinsa, pt ca nu stia cat de mari sunt dioptriile mele, fiindca nu ma vedea cu ochelari (port lentile) dar dupa ce a vazut recomandarea s-a convins.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Heeeei! Ce de lumeee!
Bine ati venit fetelor!
M-ati linistit cu sughitul lui bebe, chiar imi faceam griji! Eu nu-mi mai aduc aminte mai nimik din perioada in care am fost insarcinata cu Alex
Beatrix_N sa ne spui si noua reteta... cum de e bebe asa de cuminte ,poate reusesc si eu sa-l invat asa pe bebelusul nostru!Despre dintisori eu imi aduc aminte ca nu am avut probleme cu Alex ,in afara ca facea temperatura si avea scaunul moale ,totul a fost ok !
Nanei de Draghici am auzit si eu ,cumnata mea a nascut cu ea prin cezariana , dar ca si Anna eu cand am fost la control la ea nu am fost multumita de cum a prestat asa ca....ma abtin!
Maria fii tare ! O sa treaca si perioada asta si vei fi din nou cu noi mai des!Pina atunci ai grija de tine si de bebici!
Julax bine ai venit in !!!
Anna tu ce mai faci? ce mai face printesa ta? ai pus pozici ?
Apropos fetelor puteti sa puneti si voi pozici pe webshots ,ID -ul e mamicisiburticibacau iar pass-ul vi-l pot da eu sau Anna in PM.
Pupici la toate !!!
Alina de Alex si 35+

Mergi la inceput

Alina nu am mai apucat sa pun poze, saptamana asta a fost cam nasoala, Ioana a fost, de fapt mai este inca, bolnavioara...A inceput cu febra, 38,6, cu rosu in gat, antibiotice, diaree de la antibiotice, si de aseara o iritatie pe tot corpul, se pare tot de la antibiotice, o reactie alergica Acum astept dr sa vina s-o vada...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

Buna, fetele! Va citesc si eu pe fuga, tre' sa il adorm pe Vlad.
Eu ma ingrijoram de cat de des sughita bb in burtica, asa ca...
Primul dintisor i-a aparut lui Vladut pe la vreo 10 luni. Nu am avut probleme, adica nu mi-a facut febra sau altceva. De ros chestii rodea de pe la 4-5 luni, iar saliva avea tot de pe atunci...insa i-au aparut fara tam tam tarzior, cum v-am zis!

Si mie mi-a placut de dr Zoican ca om, dar la al doilea copil...nu stiu ce sa fac. Totusi am o varsta si nu mai vreau sub nicio forma sa mai nasc natural. Am auzit totusi ca la clinicile particulare exista si medici neonatologi...si hai sa fim seriosi, daca apare vreo problema, medicii neonatologi din maternitatea Bacau sunt in stare de ceva?????
Eu am fost operata in noiembrie la clinica palade, si vreau sa va spun ca nu mi-a venit sa cred... Mi-am adus aminte de zilele de spitalizare la judetean, cata spaga am dat si cat stres: sa am banii pregatiti, sa nu mi se termine perfuzia, ca nu vine nimeni, si altele...
Am timp sa ma hotarasc pana la toamna, nu? Oricum nu stiu la cat timp dupa o operatie laparoscopica am voie sa raman gravida fara probleme. Tre' sa intreb...

V-am pupat, fug la copil!
A, inca ceva, si al meu a fost tare dificil cu somnul...ma trezeam des noaptea. S-a reglat abia dupa 2 ani. Rabdare!

Mergi la inceput

Vai de mine, Laura, 2 ANI??????????? Nu ma speria, eu ma tot incurajez ca pe la un an o sa fe mai bine, si ca deja a trecut jumatate...dar 2 ani? Vai de capul meu

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Nu vreau deloc sa te sperii, eu m-am chinuit la greu cu Vlad. L-am alaptat 6 luni, si apoi am sperat ca dupa ce trecem pe formula, o sa doarma toata noaptea si el ca omu' linistit... Nope, dar asa sunt unii copilasi, mai solicitanti. A trecut, si mai vreau unul..Uite cum trece vremea si uita omul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kissy spune:

Buna din nou ,mamici ! :)

Anna merci frumos de nr ,dar deja nu mai aveam rabdare si am fost la dr.Sargu...
Am aflat ca am un baby mic,mic de 7 sapt si abia astept sa merg data viitoare, poate mai aflam cate ceva :)
O zi buna si va pupacesc pe toate !

Mergi la inceput

kissy, felicitari!! Cum ti s-a parut dr Sargu? Ai fost la medical service sau unde? Sarcina frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

doctorita draghici e ok.saritoare sufletista si aproape de tine de om.preturile sunt mici si e desteapta.nu se repede si nu trage concluzii aiurea.

ca toti doctorii trebuie trasa de limba putin,dar spune si raspunde la orice fara probleme.

pentru ea e important oricine.poti incerca fara probleme la ea.o sa te cucereasca

Mergi la inceput