GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 13
alina2700 spune:
Hei !!! ce faceti fetelor? Am lipsit un pik ne-am pregatit pentru craciun! URAAAAA!!! a venit surioara mea! Sunt super de fericita!
Mona depinde de ecograf daca e performant si daca si medicul bun cred ca se poate vedea si la 13 sapt! Dr Sargu mi-a spus sexul lui bebe cam de pe la 12 dar a spus ca nu e 100% sigura!
Fetelor va urez un Craciun fericit! Sa va aduca mosul tot ceea ce doriti!
Va pupacesc pe toate!
Alina de Alex si 31+
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
monica2008 spune:
ali craciun fericit si pupici pt carina si trisi.distractie placuta si multii pupici12+
monica2008 spune:
craciun fericit pt toate mamicile si gravidutele din bacau,fie ca domnul sa va indeplineasac toate dorintele.12+
alina2700 spune:
Craciun fericit!!! la toate mamicile si burticile si bebelusilor !
Noi suntem super de ocupati, am sa pun muuulte poze cand o sa ne mai strangem pe acasa!
Vreau sa va spun ca am deja 80kg suma rotunda !!! mai am de pus 3 si ajung la +20 sper sa le pot da jos!
Voi ce faceti? Cum va distrati?
Incheieturile nu ma slabesc deloc,picioarele se fac ca painea ...dar nu ma las!O sa am timp de stat in pat dupa ce trec sarbatorile!
Va pupik!
Alina de Alex si 32
AnnaBaby spune:
Neata dragelor!
Uite ca a trecut si Craciunul, cat de mult l-am asteptat si a trecut fara sa-mi dau seama cand...sunt putin nostalgica, avand in vedere ca a fost primul Craciun al Ioanei...i-am facut multe poze, filmulete, cu toate cadourile primite, cu toti bradutii (de acasa, de la ambele bunici, de la nasi, de la vecini, etc), sa ramana pt cand o sa creasca ea mare sa vada cum a fost cand a venit mosul la ea prima oara Am sa pun si niste poze pe albumul de pe photobucket sa vedeti craciunita cu cornite de ren
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
PetraTudor spune:
Buna tuturor!
Sunt o graviduta care activeaza pe forum-ul "Mamici de ghiocei de martie-aprilie 2009" si am intrat putin la voi ca sa va spun ca marti se va discuta in Parlament despre legea mamelor, desi cred ca ati urmarit stirile pe Realitatea TV.
Eu am votat - iar sotul a comentat - pe www.realitatea.net - SONDAJ, poate decizia de marti va fi influentata de votul si de comentariile noastre!
Va rog si pe voi sa votati, ca sa putem sta mai mult cu bebelusii care urmeaza sa vina - sau care au venit deja!
Felicitari mamicilor care deja isi tin frumuseii in brate si nasterea usoara celor care urmeaza sa devina mamici!
Si, desigur, un an minunat alaturi de printisori/printese!
Multumesc si numai bine,
PT
alina2700 spune:
[size=4]LA MULTI ANI!!![/size=4]
Fetelor va urez un an nou fericit cu muuuulta sanatate, fericire , muuuulte impliniri alaturi de bebelusii vostri si de famile!
Pupici la toate mamicile si burticile si bebelusii!!!
Alina de Alex si 32+
lauramonica spune:
Sunt si eu mamica din Bacau, am un baietel de aproape 3 ani si sper ca prin toamna sa raman iarasi graviduta . Va doresc tuturor un an nou plin de sanatate si impliniri.
gusta, te pup! Nu ne-am mai "auzit" de un car de ani!