GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 14
AnnaBaby spune:
Buna fetele! Ne-am intors si noi acasa din scurta vacanta de la Viena, a fost superb, chiar daca mi-a fost dor de Ioana...
Va urez si eu cu intarziere un an nou mult mai bun, mai bogat, mai plin de satisfactii decat cel care a trecut!!!
Lauramonica bine ai venit in "club"! Sa-to traiasca baietelul si sa dea DD sa ti se implineasca visul si sa fii din nou !
Eumada vrei o alta recomandare de dr in afara de Zoican? Ca nu am inteles exact ce vrei sa spui...
Alina ce mai face burtica? Nu am vazut inca pozele, o sa intru ca sa ma uit!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
monica2008 spune:
neata mamici din bacau cred ca sunteti ocupate ca nu ati mai intrat de mult.ali ce faci?esti bine?bebe?pupici
+14{gravi}
eumada spune:
fetelor e normal sa ma doara burtica din cand in cand?parca s-ar intinde ceva acolo.e ca o febra musculara 8+
alina2700 spune:
Heeeeiiii! Trezirea! Ce e cu voi ?Unde sunteti?
Gata cu sarbatorile deacum, haideti la scris...sa auzim ce ati mai facut
Eu sunt bine ,burtica este de elefantica ! Bebe e bine abia sapt viitoare ajung la control sa vad ce spun cei de acolo!Am fost plecati in tara ,dar nu am ajuns pina in Bacau,ci doar pina la Timisoara unde avem un unchi bolnav (asta a fost si motivul pentru care am plecat de fapt),deci ce sa zic am inceput anul si cu bune dar si cu rele ....asta e viata!
Anna vrem poooooze ,auzi la tine ai fost la Viena si nu spui nimik...cum a fost ,cum te-ai distrat?
Moni ce faci? hai ca azi mi-am revenit dupa drum si poate vb pe mess!Ce face bebe mik? Cand mai mergi la control?
Mariaaaaaaaaaaaaaa ce e cu tine ca vad ca nu ai mai dat pe aici de muuult tare!
Lauramonica si Eumada bine ati venit in clubul nostru! Lauramonica sa dea Dumnezeu sa vine si BB 2 cum iti doresti tu! Eumada eu am mai scris in topicul asta ce e f buna si Dr Sargu (dar e un pik mai scumpa).
Va pupacesc pe toate ! Si sa puneti si voi poze la albumul nostru comun pe webshots ID-ul este mamicisiburticibacau iar pentru pass cereti PM de la mine sau de la Anna!
Alina de Alex si 34+
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
AnnaBaby spune:
Salut fetelor!
Noi ieri am avut mare petrecere! Am sarbatorit cele 6 luni ale Ioanei!Ce repede a mai trecut timpul...
Alina ti-am vazut pozele, cred ca a fost tare fain cu George Clooney la masa, nu? Mai ai si tu putin si gata, vine !!!!!
La Viena a fost tare fain, am vazut multe chestii faine, am fost si la shopping putin, dar nu prea am fost data pe spate de reduceri, adica erau destul de scumpe lucrurile. Vreau sa spun ca am luat o camera foto pe care am dat 150 euro, si la noi am vazut-o dupa aceea la 400 lei, deci am luat teapa, dar asta este...
In rest, ne confruntam cu problema mancatului, ma chinui sa =i dau Ioanei piureurile si degeaba, papa foarte ptin, cateva lingurite si gata, strange buzele si nu mai am cum sa-i dau ligurita indiferent ce smecherie as incerca...cu dormitul e la fel de greu, nopatea cel putin, se trezeste foarte des, aproape din ora in ora, miauna s-o iei in brate, si apoi adoarme la loc, dar mie imi e foarte greu sa ma tot plimb pana in dormitor, in fine, tot sper ca se linisteste odata, ca sunt cam zombie...cam asta despre noi, am sa pun poze de la craciun si de la ziua ei, ca sa ne vedeti ce mari suntem
Ioana povestea nasterii
alina2700 spune:
Hadeti la !!!
Anna ma bucur ca te-ai mai relaxat un pik in vacanta!Cat despre Ioana ce pot sa spun ...o sa treceti voi si de perioada asta!Important este ca e sanatoasa si eu m-am chinuit mult cu Alex care a fost tare mofturos de mititel dar a trecut totul!
Cat despre reduceri nu stiu ce sa-ti spun ... am fost si noi la magazinele alea din Austria ale lui Arnold si nici mie nu mi s-a parut ca ar avea reduceri ... mai degraba gasim aici reduceri adevarate!
Mai am un pik si fac cunostinta cu noua mea comoara! abia asteptam ! Vreau sa spun ca sotul meu e innebunit ... ma musca de burta zicand ca abia asteapta sa-l pape pe bebe!
Va pupaceeesc muuuult!
Alina de Alex si 34+
AMR 5 Sapt
kissy spune:
Buna mamicilor!
O sa fiu si eu o viitoare mamica ,din Bacau si inca nu am fost la nici un control...tot caut,caut un medic bun..am tot citit forumul asta si am ajuns la o concluzie: dc Zoican (pt inceput :)
Dar as avea o mare rugaminte !!Anna as vrea si eu numarul de la cabinetul dc . Zoican,am cautat pe tot google-ul si n-am gasit nimic :(
Va pupacesc pe toate ,o zi buna!!
AnnaBaby spune:
Kissy in primul rand felicitari pt sarcina, sa dea DD sa fie una usoara la sfarsitul careia sa ai un bb sanatos! Apoi, fiind noua pe forum, primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar mai tarziu, nu in timp real. Asa ca scrie-le repede ca sa treci de moderare si sa vb mai usor.
Nr de la cabinetul dr Zoican este 511291. Te mai asteptam sa ne povestesti despre tine.
Ioana povestea nasterii
ramona7575 spune:
Bine v-am gasit bacaoancelor!!
Mi-am facut si eu curaj pentru a scrie cateva randuri si sper sa fiu primita cu drag in randurile voastre. Pana acum am preferat sa salvez pagina la Favorite si sa citesc ce ati mai scris voi.
Sunt o viitoare mamica, am o burtica de 5 luni, sunt mutata de curand in Bacau si sper sa imi fac cunostinte aici, imi cam lipsesc prietenele mele din Onesti dar le vizitez cand pot, mai greu iarna. Eh, sper sa imi fac si aici...
M-am inscris la Dr.Husar si as vrea sa stiu daca este un medic bun, am auzit ca e scumpica dar la cat de mult am incercat sa avem un bebe (3 ani jumate de analize, chiar si o inseminare artificiala la Bucuresti) nu mai conteaza cat costa medicul, sa fie bebe sanatos.
Cine mai este in 5 luni?? Sper sa schimbam aici experiente placute, sa invatam di experienta celor care sunt deja mamici.
Burtica a miscat chiar din prima zi de Craciun iar de atunci ma tot ghinteste, se trezeste pe la 11 ziua (burtica, eu sunt mai harnicuta) iar noaptea cand ma asez in pat se foieste mult. E o senzatie placuta sa stii ca este acolo, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos. Sapt.viitoare voi afla daca este fetita sau baiat... o sa va dau de stire...
Cam atat despre mine. Bafta la toata lumea si ma bucur ca este un astfel de site.
Ramona 5 luni
lauramonica spune:
kissy, ramona, felicitari si sarcina frumoasa in continuare! Ce frumos, ramona, a miscat de craciun....dulcica faza.
alina, ce putin mai ai...
Eu am nascut cu dr Zoican, dar a doua oara nu stiu la cine sa merg. Nu mai vreau sa nasc normal, si daca tot o sa fie cezariana, macar sa o fac intr-un spital decent, cu conditii bune. Ea ca medic se implica, se ataseaza de paciente. In schimb - nu stiu daca e un lucru bun sau rau - nu iti recomanda teste suplimentare. Se limiteaza la o ecografie lunara si atat. Slava domnului, la mine n-au fost probleme de niciun fel, probabil daca e cazul recomanda investigatii mai amanuntite...
V-am pupat, o zi buna!