GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 12
alina2700 spune:
Buna dimineata!
Anna imi cer scuze dar nu am mai intrat pe forum din lipsa de timp!!! A intrat si iubitul in concediu si am umblat amandoi nebuni peste tot dupa tot felul de cumparaturi!Ne pregatim pentru craciun!Plus ca am inceput curatenia generala care ne-a luat ceva timp cu toate ca mai mult iubitu face decat mine...El a facut curat in pivnita,in baie...eu nu stiu ce fac dar ma invart ca o curca beata, in afara de mancare si vase si praf si din astea asa usoare nu prea am facut mare lucru...
Joi am fost la clinica aia privata, si am facut eco ,bebe este dezvoltat f bine,totul e ok.Apoi am fost si la controlul normal si mi-au spus ca ultimile analize au iesit f. bine, desi eu maninc dulce la greu si ma asteptam sa iasa glicemia mare .
Aaaaaa am uitat sa zic ca ma dor incheieturile mainilor de nu se poate... scap tot din mina daca nu sunt atenta si sunt miscari pe care nu mai pot sa le fac ,in plus au inceput arsurile noaptea sa ma cam chinuie...si eu sunt o elefantzica...am pus deja 16 kg mai am un pik si ma inscriu la sumo, am 79kg.
Si apropos de asta mi se pare mie sau esti un pik drastika cu tine???Eu zic ca arati super de bine,chiar nu te poti plinge, lasa rochia respectiva... nu aia e un standard!MAI AI TIMP SA DAI JOS! CEL MAI IMPORTANT LUCRU ACUM ESTE SA FITI SANATOSI !!!
La capitolul poze nu prea am noutati, ultimile au fost cele cu bradutzul.Dar promit ca am sa fac mai multe acum de sarbatori sa vezi un burtoi veritabil
Pupik!
Alina de Alex si 31+
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
mariamatei spune:
Hai c.am pus poze pe photobucket. Finally... N-am mai intrat de o mie de ani.Acum cum pun link?
mariamatei spune:
sorry ca n-am mai intrat, ma bucur ca e bine toata lumea....inclusiv bebele tau,Alina!Delia s-a facut o alintata, cand e treaza nu poa' sa stea decat in bratee...ziua doarme si noaptea sta cu okii beliti pana la 2-3. Recordul a fost alaltaieri noapte cand a stat treaza dela 10 jumate seara la 4 jumate dimineata.Acum de ex. eu sunt la calc. si o am in port-bebe agatata de mine ca in pat nu sta don'soara.E jale. Vestea buna e ca de vreo 4-5 zile se satura fata mea numai din tzatza si e tare bine. AM tras biberoanele pe dreapta, lemai folosim din cand in cand pt. ceai.
http://s468.photobucket.com/albums/rr43/mariamatei/
mariamatei spune:
uite bai ca m-am descurcat singurica!!!!!!!!!Sunt poze de acum vreo 2-3 sapt., mai am in aparat dar nu le-am descarcat in calc., mai pun si al'data!! Va pup deocamdata, pa!!
AnnaBaby spune:
Alina stiu cum e spre sfarsitul sarcinii, si eu am avut aceleasi probleme cu arsurile si cu durerile de incheieturi, dar foarte nasol ma dureau abia puteam sa misc mainile. Cica e sindromul tunelului carpian. In fine, asteptam sa-mi treaca dupa nastere, cand urmau sa mi se desumfle mainile.ar nu a trecut. Si dupa vreo luna m-am dus la dr care mi-a dat sa iau niste antiinflamatoare puternice, arcoxia, si tot degeaba. Dupacare m-a suspectat de vreo infectie cu un stafilococ sau streptococ si am facut analize, exudat faringian, nazal, si radiografie la incheieturile mainilor. Si la exudatul nazal cica mi-a iesit un stafilococ. Dar eu nu am crezut, pt ca nu aveam nici un simtom, si eu de felul meu nu prea am incredere in laboratoarele astea ca spun nuai prostii (de ex inainte de a naste, la ultimele analize, la urina mi-a iesit o super infectie cu nu stiu ce microb nasol! Vrajeala, ca eu n-aveam nimic. Si am mai facut in alte 2 locuri urocultura si evident ca nu a mai iesit)In fine, ideea e ca nu am luat tratamentul cu antibiotic recomandat de dr si am asteptat cuminte inca o bucata de vreme si durerea a trecut, cred ca undeva cam la 2 luni de la nastere.
Maria vai ce frumoasa e Delia!!!! ptiu ptiu sa n-o deochi! Am si uitat cu e un bebe nou nascut cu ochisorii lipiti...Parca ar fi trecut o vesnicie, nu 5 luni! Foarte frumoasa familia ta, imi place si bradutul...
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
VINE !!!!!!!
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Mariamatei in sfarsit ne-ai incantat cu poze! SUPEEER! si Delia e super si Robert si voi deci ca sa spun FELICITARI pentru familia minunata pe care o ai!Bebeluta ta e o dulce comoara,are trasaturi fine, si ce sa mai o sa rupa inimile tuturor!
Anna deci nu sunt eu ciudata... ma gandeam ca numai eu experimentez faza cu incheieturile!Nici eu nu prea pot sa fac cine stie ce miscari dar ma straduiesc!Aici cand am fost la control am spus despre durerile mele dar mi-au zis ca e normal ... asa ca .. nu stiu ce sa zic ,poate ca ai procedat bine ca nu ai luat medicatia prescrisa.
Astazi o sa mergem la cumparaturi(ultimile cred eu) pentru craciun , mai am de luat de fapt doar carnita care am vrut sa o cumpar proaspata si altele marunte...
Sora mea a plecat deja spre noi azi de dimineata!
Am facut un program pentru zilele in care vor sta aici,o sa vizitam multe obiective... si promit ca am sa pun pozici muuuulte!
Va pupacesc! Si sa fiti fete cuminti ca sa vina MOSUL la voi!!!
Alina de Alex si 31+
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
monica2008 spune:
buna sunt o mamica din bacau dar de iulie august.vroiam sa o intreb pe prietena mea alina2700 la cate luni se vede daca e baiat sau fetita ca eu pe 29 am eco si aproape 13 sap se poate vedea asa devreme?sunt bucuroasa ca bebe e bine te pupic si ne mai auzim pe mes
monica mamica fericita 11+
Karmen_ spune:
Sarbatori fericite tuturor mamicutelor existente si celor in devenire! Sa ne dea Dumnezeu sanatate, liniste, fericire si multa, multa dragoste!
O mami in devenire, Karmen din Targu Ocna.
18 +
AnnaBaby spune:
Monica am sa-ti raspund eu: la mine de ex s-a vazut ca e fetita la eco de la 16 saptamani. In general, daca e baietel, am inteles ca se poate vedea mai repede, dar de regula cam la 4 luni se vede sexul bebelui. Bine, asta daca dr are experienta si un eco cat de cat bun, ca asa poate sa zica ceva si peste cateva saptamani altceva. Cert este ca in intervalul dintre luna 4 luna 7 se vede cel mai bine,, ca mai tarziu nu se mai poate vedea. si multa sanatate si sarcina usoara iti doresc!
Karmen multumim de urari, si tie iti doresc Craciun fericit, un an nou fericit si multa sanatate si bineinteles sarcina usoara!
In sfarsit am ajuns si eu la calc, ieri am avut zi de smotru, cica curatenie generala de craciun...ei, nici chiar asa, adica nu am avut la dispozitie doar jumate de zi cat a stat Ioana la mama, ca daca e ea acasa nu pot face nimic. Asa ca am muncit de nu ma mai puteam misca aseara de durere de spate.
Am facut si bradutul, o sa pun poze cand o sa fac mai multe ca deocamdata am doar una simpla, doar cu bradul, fara Ioana. O sa fac eu zilele astea si o sedinta foto sub brad, cu cadourile,cu Craciunita Ioana, etc...
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
VINE !!!!!!!
monica2008 spune:
annababy mersi mult pt raspuns craciun fericit si numai bucurii la toate fetele12+