Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Sa vedeti ce ochi au facut si soacra-mea si mama cand au vazut ca am cablat copilul la aspirator!...

Eu am mai gasit ceva interesant si am luat bineinteles! Este tot ceva de genul asta, cum este "batistuta", dar este mai mic si la celalalt capat nu se pune aspiratorul, ci gura mamei (adica mama trage pana ies mucozitatile. Suna urat, dar nu ajunge nimic la mama, muculetii se aduna intr-un recipient de colectare muci. Mi s-a parut mai potrivit ptr un bebe f mic si l-am luat. O sa-i iau si batistuta lui, dar sper sa nu avem nevoie de asa ceva prea curand...

N-ati inchis subiectul cu tortul???

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bun venit Ada Coman, sarcina usoara in continuare si fetita frumoasa si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Hai tu fetelor, nu se poate si fara asemenea ustensile??? Ca ma speriati....

Ledi sa stii ca si eu iubesc Craciunul, si vorba ta imi da o stare de bine dar si una de agitatie

28+ Vlad Mihai

Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, cand ai un neuron blond care mai e si gravid...se mai intampla. Bine ca neuronu' a mai citit ceva din urma si i-a picat fisa.

Azi vreau sa inregistrez cum se misca burtica. Sper sa pot sa o surprind in momentele ei de valuri-valuri. Nici poze nu prea am, asa ca azi facem sesiune foto cu bebe in burtica. Sper ca tati sa nu vina prea obosit.

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor, eu mi-am luat o zi libera maine, pentru ca vine mobila piticei.

Astazi le-am amintit sefilor ca de pe 2 dec intru in concediu, si erau foarte mirati (desi eu i-am anuntat de acum 1 luna).
Au insistat sa mai stau toata luna decembrie, sau macar pana pe 15.
Dar eu, nu mai vreau, vreau sa umblu prin oras sa-i cumper bebelinei diverse chestii si sa ma mai odihnesc, sa gatesc salatzele.

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, sa pui poze cu mobila, sa ne bucuram si noi!

Si eu vreau sa am timp de cumparaturi, ca atat timp cat sunt la birou, nu pot face nimic.

Edinuta, cred ca mai am o saptamana de munca pt mutat (mama e baza) si gata! mai am de dus niste haine si vesela de bucatarie. In rest, cam totul e facut.

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Flo,am incercat si eu sa filmez,dar ori ca atunci cand filmez eu stau concentrata ori nu stiu pt ca se opreste.Poate ai tu mai mult noroc.
Oricum asteptam si noi poze cu tine.

Cadia,sefii tai stiu ce si cum,dar se dau si ei ca au uitat,etc.Stai linistita,ca vorba aia,vin sarbatorile,ai nevoie de odihna si de timp pt tine,pt cumparaturi...

Intreba cineva la un moment dat daca ma exista cineva care nu are bagajul de spital pregatit...Pai eu..n-am nimic!Nu am luat nimic pt mine deocamdata.Dar pana la sfarsitul lunii sper sa iau si lucrurile pt mine,ca nu stii niciodata ce si cum.

Minunica mea
31+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 9 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Ada - tre sa scrii 10 mesaje ca sa apara in timp real!!
si ne mai trebuie o data nasterii (a ta) si DPN (al Karinei) - eu stiu tot :)) si vom ruga una din fete sa te treaca in listuta - ca eu nu stiu...
Daca vrei, dau eu datele :))
Ada este mamica finutei mele, Daria - datorita careia sunt convina ca merita sa ai copii!!! E o scumpete!!

32+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 8 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

buna! sunt noua printre voi, dar de cate ori am nevoie de vreun raspuns la intrebarile mele intru pe forum si aici gasesc. Sunt insarcinata in 33 sapt si 1 zile si in ianuarie voi da nastere unei fetite. Mai am o fetita de 1an si 3 luni pe nume Daria-Ioana.
va doresc multa sanatate voua si la bebeii din burtica.

Bine ai venit.
Sarcina usoara si o bebelusha sanatoasa!

Minunica mea
31+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 9 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Fetelor, sunteti mortale , batista asta se monteaza la aspiratorul vostru de acasa...

Ha???? Mai sa fie!! cum mai sa trag copilul cu aspiratorul? Este elefant? Ma si vad cum ma apropii cu ditamai ustensila de pitica mea finuta si delicata... numai zgomotul si ar baga-o in sperieti dar sa ma mai si apropii de ea...ramane copilu' cu sechele dupa operatiunea asta! Da' banuiesc ca voi nu glumiti, nu?

Asaaaa, hai ca pe-asta am lamurit-o... Sa lamurim acuma tot: ce face pompita si ce face aspiratorul nazal? Sunt 2 chestii diferite? Pe ambalajul "aspiratorului" meu nazal de la chicco scrie in toate limbile tot asta: aspirator nazal Are 2 reductoare din silicon si spune ca elibereaza "safely the baby nose from excess mucous". Nu-i tot aia cu batista sugarului?

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput