Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bebelusi, este superba mobiluta...m-am uitat la toate si nu stiu ce as fi ales, toate mi-au placut. Sunt asa, mai occidentale

Aryia, iti mai aduci aminte daca la al doilea copil ti-a fost mai usor cu alaptatul avand in vedere ca aveai deja nitica experienta? ca eu asa sper sa fie, adica sa n-o iau de la 0....

Si eu am facut febra laptelui in primele zile si nu pot sa zic ca dadeam pe afara de mult ce era. Am facut febra la propriu, nu mai stiu cat...si am fugit la dr ca toata lumea zicea sa nu fi facut vreo infectie. Era febra laptelui...a trecut repede

Mai eu pompite de nas am avut la Ioana cred ca vreo 5...abia, abia,am gasit una care sa traga ceva...si nu era de firma, cred ca in disperare de cauza a gasit-o tati la un magazin tehnicomedical. Restul mi s-au parut apa de ploaie. Batista asta cu aspiratotul am inceput s-o folosim cand Ioana a crescut mai mare si nu s-a speriat deloc. Daca va zic ca acum si-o pune singura....Intr-o noapte in care era racita rau, tusea ptr ca se ineca cu muci si nu se mai oprea. Ea singura a zis:"hai sa bagam aspiratorul, sa dormim si noi"..nu l-am bagat ptr ca era noapte, dar a fost f haioasa

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Neata burtici,

Vin si eu la un ceiut cu miere, ca sunt cam adormita si ma cam doare burtica (de la balonare). Ieri am papat mere rase cu biscuiti, un castron intreg, si m-am umflat ca un balon de mari dimensiuni.

Lisa si Selene, religia este ceva atat de personal si de intim, incat nu merita sa va contrati cu sotii/partenerii pentru ea. In ziua de azi, fie crezi, fie nu crezi, fie (cum fac multi), te tii de ea pentru ca asa face toata lumea. Eu personal cred pentru ca am fost ajutata si am avut atatea dovezi incat e imposibil sa nu le iei in seama. Dar cum am zis, e o optiune personala.

Treaba cu aspiratorul ma ingrozeste, desi am vazut live cum se face.

Bebelusi, imi place tare mult mobila de la Pifu. Eu credeam ca nu exista in Bucuresti. Acum m-am luminat si eu. Cam cat costa?

Deja nu mai am rabdare pana la 12 cand plec la Diagnosis. O sa vad bebelina. Sa fie bine, sa dea Domnul!

L-am convins si eu pe sotulache sa incepem sa cumparam pt bebe, macar chestiile scumpe, ca sa nu falimentam subit cand va trebuie sa luam totul gramada. Nu e f incantat, dar spiritul economic din el il va face sa accepte fara rezerve.

Hei, fetelor, ce mai ziceti?

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetele

io azi is suparata pe toata lumea. mi-s innecate toate corabiile. not a good day for science.

nu mi s-a intamplat nimic rau da e o zi din aceea in acre sa nu iesi de sub plapuma - da nici acolo n-am avut noroc ca de la 3 noaptea asta mic se crede la turul frantei si da non stop din picioare. si pe el is suparata

si nu vreau la teambuilding

vreau la mama!!!

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Salutare, burtici!

Bebelusi, ce camera frumoasa! Si mie mi-au placut toate modelele, nu as fi stiut ce sa aleg :). Cat costa? Ti-ai luat toate piesele expuse acolo? Sunt convinsa ca pe vernil e si mai frumoasa, asa ca asteptam poze.

Bee, sigur e bebelina super-bine. S-o fi transf in baietel? Tu parca ti-ai comandat de la baby design mobila sau am visat ?

Lisa, la noi e invers decat la voi. Eu cred ca e important ca niciunul sa nu isi impuna punctul de vedere si , de asemenea, sa se faca concesii impreuna. De ex, pentru calmarea "spiritelor" sa va propuneti sa mergeti impreuna la biserica intro zi de sarbatoare, iti va prinde si tie bine si bebe-ului si voua ca cuplu, parerea mea de parerist. Problemele astea se vor agrava in mom in care va aparea copilul vis-a-vis de educatia lui, unul il va duce la biserica, altul nu si va fi f derutant pt copil, de-asta spun ca e nevoie sa gasiti o cale de mijloc . sper sa nu te fi deranjat ce am spus. daca da, sorry .

Just, mi se pare ca mai asa de putzin, tu, ca eu ..., cica mai asteapta bebe, asa cred eu. Nici eu nu mi-am facut bagajul de spital, plus ca mai am de luat pt bebe destule...

Ce copii frumosi aveti: Iris, Ariya, Rox.

Mai citesc si revin.

Andreea 31+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cladewel spune:

viitoarea mamica Maria si bebe Teodora-Maria din burtica va multumesc pentru ca au fost adaugate la lista gravidutelor de ianuarie 2009

doamne da sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cristi, te inteleg. Si eu sunt cam morocanoasa in dimineata asta si nimieni nu mi-a facut nimic. Bebe cred ca sta pe ficatul meu sau crede ca e un fel de sac de box asa ca ma doare in partea dreapta. Bine macar ca se misca si o simt. Ca daca nu as simti-o, atunci sa vezi panica! Hai ca azi e vineri si trece repede!

Ciufik, nu am comandat nimic, doar mi-a placut o mobila de la Babydesgn. Nici macar nu am cautat pt ca programul meu consta in servici-casa-casa-servici cu mici variatiuni de trecut prin piata sau pe la Mothercare si Miniblu (sunt in drum).

Tocmai am citit o poveste a nasterii si am plans de emotie. Ce bine ca sunt singura la birou si nu ma vede nimeni. Pot sa fac ce vreau.

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

neatza fetele

io azi is suparata pe toata lumea. mi-s innecate toate corabiile. not a good day for science.

nu mi s-a intamplat nimic rau da e o zi din aceea in acre sa nu iesi de sub plapuma - da nici acolo n-am avut noroc ca de la 3 noaptea asta mic se crede la turul frantei si da non stop din picioare. si pe el is suparata

si nu vreau la teambuilding

vreau la mama!!!

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Cristi, tu vrei ?
Lasa copilul sa miste, ca pe urma te stresezi ca de ce nu misca .
Cu TB-ul te inteleg ca nici eu nu as avea chef , si eu de-abia astept sa treaca si ziua asta si sa lenevesc we-ul asta. Sa mai studiez lista si sa vad ce sa iau de la baby-expo sapt viitoare.

Andreea 31+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neata burtici!!!

Ce bine este acasa, desi nu stau degeaba,ca-mi gasesc o groaza de facut.
Ca doar vine mobila lui bebe azi.

Am putine emotii, ca-mi dau seama ca incet, incet se apropie momentul cand nu v-a mai fi liniste in casa.

Asta ar fi mobila: pat, ansamblu dulap si comoda
http://www.zebrareclama ilegala - avertizare/index.php?l=ro&t=12&colection=1

Camera bebelinei este lila si cred ca va merge super.Cum vi se pare?

Bebelusi, imi place f.f. mult mobila aleasa de tine.Si mai ales nuanta de vernil.Este culoarea mea preferata.Eu am imbracat-o pe finutza mea la botez in rochita vernil.
Nasa nebuna!!!!
Sa va bucurati impreuna cu bebe de mobila si de relaxarea pe care ti-o da culoarea vernil deschis.

Bee, asteptam vesti de la doctor, si poze. Cum ti se pare mobila Zizou?

Ledi
, sunt chiar hotarata sa intru de pe 2 dec.

Ariya, saru-mana muuult de tot pentru incurajari.Am mari emotii cu alaptatul,dar ma mai linistesc cand voi fetele ne impartasiti din experienta voastra.O sa-l anunt pe tati ca va fi "piesa de baza".

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Ia lasati voi torturile si ziceti, daca stiti, ce se mai aude cu cursurile alea de la municipal ptr alaptat? Parca dna dr Culcer trebuia sa le tina?

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Inca nu am sunat-o
Ma gandesc ca am putea suna la Municipal direct sa aflam.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor
Cadia, nu trebuie sa fii speriata de problema laptelui. lapte epoate sa vina mai repede sau mai tarziu - dar important este ca intre timp sa o pui pe pitica la san foarte des - ea este cel mai important agent stimulator. iar bebelusii se hranesc cu rezerve in primele 48 de ore. scaderea in greutate este fiziologica si lipsita de orice probleme.
ada-coman bine ai venit printre noi! ne dai mai multe detalii ca sa te trecem in lista?
Catalina, dupa cum zisera fetele aspiratorul nazal e o pompita mcia de cauciuc. batista bebelusului se monteaza la aspirator. o sa razi, dar copiii sunt fascinati de zgomotul aspiratorului. unii tac instantaneu cand il aud. la fel ca in cazul foen-ului sau altro zgmote din astea de motoare . o sa fii uimita cand o sa vezi ce mucozitati se aduna intr-un nasuc minuscul de 2 cm
Patricia, foarte frumoasa mobila, si mie mi-a sarit in ochi cand am vazut-o pe site. sa o stapaniti sanatosi!
Ingrid nu toate femeile fac febra laptelui. depinde de productie.
Albinut succes la eco azi.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput