Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
yashy spune:
Am cautat subiectul pe la mijlocul pag 2!! Schimbul 2 nu mai zice nik?
Lisa, ne-ai dat bomba si acu` ne lasi in ceata?
Ledi, multumesc mult, la fel!!
Anuc, am pus 5 pozici pe picasa... Sper sa le puteti vedea...
Adina & Luka& bobita din burtica26+
obraznicatura lu' mami
crisspoliss spune:
Yashi, felicitari ptr baietel. Si eu m-am shocat cand mi-a zis ca al meu e baiat, ca eram ferm convinsa si eu si sotul ca e fata( am avut vise, aveam deja si un nume, feelinguri..stii cum e) Si la morfofetala ne-a zis ca e baiat...zici ca a picat o bomba pe noi...suntem super fericiti acum, dar parca tot nu ne vine sa credem Anyways, il iubim mult de tot...se joaca cu mintea noastra, atata tot
Crisss 29+
lisa79 spune:
prezenta,ma scuzati ca nu am intrat dar a trebuit sa fac un pic ordine in ganduri. asa,noi doi nu ne certam mai deloc,eventual ne contrazicem dar lasam unul dupa altul repejor.
acum ce sa zic?am aceiasi problema ca si selene in legatura cu credinta. al meu este din moldova,care dupa cum bine stiti,sunt mult mai credinciosi ca noi(ardelenii). oricum,eu una,nu provin dintr-o familie foarte religioasa,asa ca m-am auto educat singurica in privinta asta. bun,acum,el a inceput sa imi zica ca ar fi mai bine sa incep sa merg mai des la biserica si ca nu ma rog destul, iar eu nu intelg de ce sa ceri cuiva ceva care sa faca numai ca asa e bine si nu ca simte. adica daca simt o fac,daca nu,nu! si de aici a inceput. problema e ca la el e foarte importanta credinta,dar de ce tocmai acum?? si de ce cu mine????
cat a ost in anii stundentiei de ce nu l-a interesat atat?? atunci isi facea de cap si acum ii pare rau,il respect pt asta, il respect ca tine toate posturile si ca se roaga...dar fiecare in felul lui.
concluzia:azi suntrem mai bine,dar stiu ca nu s-au terminat discutiile pe tema asta. nici macar nu stiu cum sa pun problema.
ooof,barbatii astia!
29S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
miereamara spune:
Lisa, sper ca totul sa fie bine in privinta voastra!
Azi am avut ultima birthclass, foarte instructive au fost orele astea, chiar ma simt un pic mai pregatita pt ceea ce va urma.
In seara asta ne-au aratat niste filmulete cu nasteri vaginale in care perineul mamei era masat cu ajutorul unor comprese calde, ca sa nu se rupa in timpul expulziei.
Da' m-am saturat sa ma intrebe lumea dc nasc in doua-trei saptamani, numai in seara asta m-au intrebat 5 cinci!!! persoane.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 prezenta,ma scuzati ca nu am intrat dar a trebuit sa fac un pic ordine in ganduri. asa,noi doi nu ne certam mai deloc,eventual ne contrazicem dar lasam unul dupa altul repejor. acum ce sa zic?am aceiasi problema ca si selene in legatura cu credinta. al meu este din moldova,care dupa cum bine stiti,sunt mult mai credinciosi ca noi(ardelenii). oricum,eu una,nu provin dintr-o familie foarte religioasa,asa ca m-am auto educat singurica in privinta asta. bun,acum,el a inceput sa imi zica ca ar fi mai bine sa incep sa merg mai des la biserica si ca nu ma rog destul, iar eu nu intelg de ce sa ceri cuiva ceva care sa faca numai ca asa e bine si nu ca simte. adica daca simt o fac,daca nu,nu! si de aici a inceput. problema e ca la el e foarte importanta credinta,dar de ce tocmai acum?? si de ce cu mine???? cat a ost in anii stundentiei de ce nu l-a interesat atat?? atunci isi facea de cap si acum ii pare rau,il respect pt asta, il respect ca tine toate posturile si ca se roaga...dar fiecare in felul lui. concluzia:azi suntrem mai bine,dar stiu ca nu s-au terminat discutiile pe tema asta. nici macar nu stiu cum sa pun problema. ooof,barbatii astia!29S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
ariya spune:
'neatza fetelor!Multumesc ,in primul rand ,pt complimentele facute copilasilor....acum o sa incerc sa va raspund pe rand - cand citesc ce ati mai scris,stau cu pixul si foaia de hartie langa mine ca ,altfel....
Naty nasc la Filantropia cu prof dr Peltecu care e deosebit...reuseste sa ma calmeze de fiecare data...
Anuc,Iris a propos de luat in brate copilu' - saptamana trecuta m-a intrebat mama daca o s-o las si pe ea sa-l ia in brate pe asta micu'....
Cadia,darling,eu am avut lapte dupa ambele cezariene,in prima zi ai un lichidutz galben,colostru,il pui pe bebe la tzitzi de cate ori chitaie,iar,a doua zi incepe sa se transforme acel lichid in laptic...copiii mei n-au murit de foame,crede-ma,important e sa-i pui la san de fiecare data cand cer -de aia vreau eu copilu' cu mine in camera,mai ales ca sa -si faca laptele!!!e greu de tot la primul copil,eu plangeam si de nervi si de durere ca as fi vrut sa curga la greu din prima clipa...dar,crede-ma,ca o data ce ai prins spilul,merge ca pe roate...mare atentie cand faci febra laptelui - il pui pe tata de copil sa traga pt ca asa desfunda bine canalele si da drumul la laptic...o sa vezi ca se fac tzitzili ca bolovanii si te dor rau...da' trece!!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 26+Mihai Adrian
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariya 'neatza fetelor!Multumesc ,in primul rand ,pt complimentele facute copilasilor....acum o sa incerc sa va raspund pe rand - cand citesc ce ati mai scris,stau cu pixul si foaia de hartie langa mine ca ,altfel.... Naty nasc la Filantropia cu prof dr Peltecu care e deosebit...reuseste sa ma calmeze de fiecare data... Anuc,Iris a propos de luat in brate copilu' - saptamana trecuta m-a intrebat mama daca o s-o las si pe ea sa-l ia in brate pe asta micu'.... Cadia,darling,eu am avut lapte dupa ambele cezariene,in prima zi ai un lichidutz galben,colostru,il pui pe bebe la tzitzi de cate ori chitaie,iar,a doua zi incepe sa se transforme acel lichid in laptic...copiii mei n-au murit de foame,crede-ma,important e sa-i pui la san de fiecare data cand cer -de aia vreau eu copilu' cu mine in camera,mai ales ca sa -si faca laptele!!!e greu de tot la primul copil,eu plangeam si de nervi si de durere ca as fi vrut sa curga la greu din prima clipa...dar,crede-ma,ca o data ce ai prins spilul,merge ca pe roate...mare atentie cand faci febra laptelui - il pui pe tata de copil sa traga pt ca asa desfunda bine canalele si da drumul la laptic...o sa vezi ca se fac tzitzili ca bolovanii si te dor rau...da' trece!!Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 26+Mihai Adrian |
ingrid70 spune:
Fetele din schimbul I, haideti la ceiut cu lamaie si miere, laptic cu miere sau cacao, ciocolata calda, capucino, cafeluta mica si slaba... etc.., ce mai stati!!!
26+AMR 10 ZILE LUCRATOARE!!!
ariya spune:
Edinutza o sa pun poze si cu mine,da' tre sa-l pun pe Angelo sa-mi faca...
asaaaaaaaaaa!de batistutza aia minunata eu nici nu vreau sa aud...voi folosi acea pompita mititica si delicata de la chicco ,pe care am folosit-o si la tinerii mei,pt ca eu am avut un soc cand am vazut-o pe o prietena de-a mea care are si ea trei copii,cum ii desfunda nasul fetitei de 1 an jumate...bietul copil urla mai tare ca aspiratorul!!!e adevarat ca obiectul curata f bine,dar copilu' se sperie de zgomot si de tubul urat de la aspirator care intra in nasuc!...eu chiar nu ma simt in stare sa terorizez omuletu'!!!!
Liza,draga mea,si eu sunt credincioasa,mama mea merge la orice sarbatoare la biserica ,in fiecare duminica,tzine orice post,iar pe mine si pe sor-mea nu ne-a obligat niciodata sa mergem sa ne rugam sau sa tinem post...iar de Angelo,ce sa mai zic - religia o practica fiecare dupa cum simte...sa se duca sa vb cu un preot ,sa-i expuna nedumeririle si o sa vada ce-i rasp el...copiii mei sunt botezati,credinciosi,dar eu nu i-am obligat niciodata sa se roage in fiecare zi,nici la scoala nu le spune asa ceva...
in concluzie,ar trebui sa-i spui ca ,in modul tau de a practica credinta,nu are voie sa intervina nimeni...eu,cel putin,asa gandesc...
te pup si nu cred ca e cazul sa va otraviti sufletul cu discutii de-astea inutile acum...
a!spune-i sotului ca eu sunt ortodoxa,Angelo si copiii catolici,tinem toate sarbatorile impreuna - cel mai tare e cand pica Pastele in aceeasi zi-se creeaza mega sarbatoare - ,suntem casatoriti religios ortodox si traim in pace ,RESPECT si iubire de 17 ani!!!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 26+Mihai Adrian
ariya spune:
am uitat ca trebuia sa schimbam si semnatura...
toate burticile!!!!...
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 27+Mihai Adrian