Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (222)
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
Idem si eu!!!
Marta imi pare rau sa aud ca e dificil la job. Cica pe la anul se estimeaza case va termina criza asta...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
moldoveanca spune:
Pai stati asa mai fetelor ca e impartit adica o parte intr-o camera si cealalta in living nu e foarte mare apartamentul in care stam .Insa ma gandesc ca la vara o sa-l scoatem si in gradina cortuletul.Ehehe si credeti ca noi nu ne strecuram printe jucarii prin casa?
Lasa ca va facem noi poze sa vedeti cam in ce stare e apartamentul![]()
teo
Erina spune:
Greyerash, multumesc mult!!!
Daca organizeaza fetele ceva sper sa ajungi si tu (sper sa ajung si eu...).
Mi-am si imaginat-o pe Adutza cu nasul rosu!!! Pupam ochioasa dulce!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Roxana_G spune:
Erina, acum ar trebui sa ai grija de nasul Dariei, nasul infundat e mai pacatos decat cel curgator. Cel curgator e ok daca mucii nu sunt colorati. Daca se infunda se poate suprainfecta, poate face otite, faringite, etc, pentru ca secretiile se scurg pe alte cai. Uite acum chiar mergeau aerosolii aia, fie si numai cu ser si fluimucil.
Diwana, facem schimb de zodii? Mananc eu puiul.
Greyeras, eu cred ca toti avem relatii speciale, si daca nu, le construim.
Cred ca vremea asta ne trage pe toti la depresii, dar trec si maine poimaine iese soarele. Ziceai de iesit afara, eu nu il scot nici atat pe Bubu, cred ca il scoate bona maxim o ora. Si el se inroseste, si el ingheata, dar asta este iarna. Sa stii ca si eu sunt mereu inghetata, nu suport frigul, de nas ce sa mai zic, mai ceva ca un clovn arat. Sa ma fi vazut in dimineata asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Gabriela77 spune:
Hopaa si eu de la coafor, m-am tuns, m-am aranjat, asa mai vin de-acasa...Am mai bagat si un shopping. IN plina recensiune! Da' alta viata, dom'le!!!! Nu stiam ce-mi lipseste! Putin timp pt mine! In timpul asta, Sara a fost cu tati la job, am gasit-o inconjurata de calculatoare, tastaturi...si foarte fericita! Mancase vreo 2 cornuri.
Bravo, Papanasho!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
diwana spune:
Am vazut si io cortul lui Teo. Foarte frumos!
Apropos de aspiratoare, sau alte cele de jucarie. N-au sanse sa ajunga in gratiile lui Rares (de fapt cred ca ale copiilor in general). Daca nu-s adevarate se plictiseste repede de ele. II plac telefoanele (adevarate,se intelege
), asa ca i-am pasat lui un mobil vechi de-al meu, care nu mai merge, dar s-a plictisit urgent. Au mai trecut de atunci prin mainile lui inca 3 bucati mobile adevarate (dar nefunctionale) + un telefon cu fir tot adevarat (insa necuplat). Interesul l-a tinut cat sa zici "alo". Tot alea care suna ii plac. Si tot la acest subiect adaug, ca ii place tare mult sa zica "alo" Orice are in mana (biscuite, soseta, telecomanda, sticla, jucarie, etc) duce la ureche si zice alo. Eu am zis ca saracul nu-i prea destept
, insa tat-su mi-a demonstrat ca e foarte destept. Cica isi imagineaza ca e telefon, are capacitatea de a proiecta, de a conferi o alta intrebuintare unui obiect ca sa deserveasca scopului propus 
. Deci, si prin urmare, am un baiat cu imaginatie ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
papanash spune:
Marunzika, unde ai fugit ? te-am intrebat ceva pe mail,astept raspuns fiindca vreau sa rezolv zilele astea. pupici multi.
Devylla,n-ai gasit telefon ? imiplace Erika de nu mai pot,ce eleganta este ea in ciorapei si pardesiu....imi vine s-o mananc
Asa si Mirunica, si Maria....toate fetitele dulci si pretioase.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
greyeras spune:
Gabriela sa-ti fie de bine.
Roxana intr-adevar "relatiile speciale" vin timp si trebuie sa le construim noi. Cred ca asta e marea mea problema nu prea mai am timp de nimic, uite acum ma bucuram de Gabriela pentru momentele ei de libertate, atre mult mai tanjesc si eu dupa asa ceva, chiar daca momentele petrecute cu Aduta sunt foarte frumoase.
Erina da mi-ar placea sa ne vedem si ar fi frumos sa o pot lasa pe Adelina acasa, asa as putea si eu sa stau linistita.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Roxana_G spune:
Gabriela, sa iti fie de bine infrumusetarea, la mai multe iesiri de genul asta, mai ales ca si fata s-a simtit bine.
Diwana, si Andrei folosea diverse obiecte pe post de telefon, mai ales telecomanda, mi le aducea la ureche si spunea aaa. Dar mai nou numai telefonul este folosit in acest sens.
Va pup ca ies la masa cu prietena cea mai buna. Nu stiu daca mai apuc sa scriu azi pana pe seara.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
diwana spune:
Roxana, ma bucur foarte tare ca Rares e independent, si ca nu sta in fustele mele, dar de cand s-a nascut, pana de fff curand, nu am simtit deloc ca i-as fi utila sau draga. II era complet indiferent daca sunt sau nu (sau cel putin asa mi se parea). Mi-ar fi placut sa vad un strop de afectiune, nu la modul ca intra in fibrilatii daca ies din camera, sau sa vrea sa stea numai la mine in brate, sau daca se uita cineva la el, sa si dea fuga la mine sau sa se apuce de plans. Acum incepe sa-mi fie nitel teama sa nu ajunga ca in situatia de mai sus. Acum nu mai merge din prima la oricine, si uneori mai si da fuga sa se adaposteasca in brate (la cineva cunoscut, nu neaparat la mine). Nah, zici ca-s nebuna. Nici asa, nici asa 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)