Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (222)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Diwana, ce dulce e Rares!!! Jucariile acelea de care ai zis,le cunosc. Nu stiu daca se gasesc la noi.

Emma, nu ne mai spui nimic despre Andrei?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Papanash, habar n-am sa pun poze la semnatura M-am distrat bine de meseriashul tau.

A! Sabina, felicitari pt. cucerirea lui Big Apple. Chiar zilele astea, te-am tot cautat pe google, pe youtube, pe unde am stiut, in speranta ca dau de vreo compozitie de-a ta, sa te ascult, dar numele tau l-am gasit, insa ioc sunet M-am uitat pana si pe siturile lui Matei Varga si Laura Buruiana, sperand ca o sa aud ceva.

Mad, multumesc de apreciarea ochilor lui fiu-meu. Si mie imi plac . Referitor la covoarele de frunze, frunze am tot gasit, dar michidutza meu nu prea sta la pozat, asa ca nu mi-a iesit ce aveam in cap

Erina, cum mai e Daria?

Roxana, cum sa-mi ajunga 1/2 de pui?? O data pe zi ??

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
O sa ziceti ca ma panichez la orice muc

Io' recunosc ca ma abtin cu greu sa nu zic asta
(sper sa intelegi gluma mea si sa nu te superi )

Citat:
.Plus ca e stresata cu "naveta" asta.

Daria? Sau mami?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eu l-am gasit mai ieftin, desi scire ca e pt copii mai mari nu cred ca se poate lovi sau ceva si el e tare fericit

teo

Mergi la inceput

Moldoveanca zicea de jucarii. Setul acela e mai dichisit decit ce stiam eu iar la 15 lire chiarca e foarte convenabil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Eu l-am gasit mai ieftin, desi scire ca e pt copii mai mari nu cred ca se poate lovi sau ceva si el e tare fericit

teo

e f frumos, dar cred ca ai si o camera mare , eu daca as cumpara unul ar trebui sa-mi cumpar si o camera ca nu ar incapea , sau sa evacuez tot dintr-o camera

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
O sa ziceti ca ma panichez la orice muc

Io' recunosc ca ma abtin cu greu sa nu zic asta
(sper sa intelegi gluma mea si sa nu te superi )

Citat:
.Plus ca e stresata cu "naveta" asta.

Daria? Sau mami?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Te cred. Tu ai mentionat problemutele pe care le-a avut Ioana de cind a inceput cresa...

Amindoua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

teo

e f frumos, dar cred ca ai si o camera mare , eu daca as cumpara unul ar trebui sa-mi cumpar si o camera ca nu ar incapea , sau sa evacuez tot dintr-o camera

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

idem !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Mad uite aici detalii despre colectai adevarul: http://www.adevarul.ro/articole/autori-grei-ai-literaturii-universale.html
azi cica e Notre Dame de Paris - Victor Hugo. L-am sunat pe tati si mi l-a luat. De citit le-am citit majoritatea din ce va aparea, dar imi place ideea de carte noua.
Adutza e bine, mersi de intrebare, cam suparata ca nu stam mai mult afara, max. 1 ora - 2 pe zi, din cauza frigului are mainile foarte reci si nu vrea manusi si e foarte haioasa ca imediat cum da de firg i se inroseste nasul.

Roxana stai linistita, inteleg situatia, sunt in toiul unei depresii asa de toamna si nimeni si nimic nu-mi intra in voie, daca nu ma crezi intreaba-mi sotul ca el imi suporta crizele zi de zi. Imi pare rau doar ca nu am si eu parte de "relatii speciale".

Erina imi pare rau ca iar e Daria racita. Si cu naveta pe care trebuie sa o faceti mereu, e adevarat ca poate sa o afecteze si asta. O vad pe Adelina cand plecam pe undeva si stam cateva zile cand ajunge acasa e alt om, se duce fericita la jucariile ei si se bucura de regasire. Multi pentru voi si mai ales pentru tine si nu te mai simti vinovata de toate, chiar nu depind toate lucrurile de puterea noastra.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, asa facea si Alex cu jucariile, si inca mai face. 2 zile e mult sa tina o jucarie noua. Ieri jocul cu piese despre care va povesteam a fost folosit pentru a arunca piesele pe jos, cica isi marcheaza drumul sa nu se piarda in padure.

Diwana, din punctul meu de vedere rolul meu este sa creez un copil independent, asa ca nu ma supar daca nu e mereu de fustele mele. Dar sa stii ca si Bubu isi cere acum drepturile, sa vezi cum vine cand o iau pe sora-sa in brate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput