Gravidute si mamici de Constanta (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

AndreeB,multumim de remedii,mai pune, pe mine sigur m-ai castigat.Noi multe le-am folosit deja...
De exemplu m-ar interesa tot ce se poate despre MUCI--pe care ii detest pur si simplu...La Isi n-am avut ,in schimb la Ioan...

Ege,ce nr. poarta junioara la pantofi?Ca flexibilii Isidorei sunt aproape noi si nu-i mai vin.DEci daca se potrivesc donam...Cred ca sunt un 25-26 cel mult...dar tb. si probat daca sunteti pe aproape ca si nr....

Un fel de flexibili-din plus,pe roz parca,la vreo 30 ron se gasesc pe la tcm-uri ...de ex.la cel de langa piata grivitei...poate si in alta parte...Iar Isi ii are facuti pe comanda la locul faptei ,la Comenius....Te poti interesa acolo la Zorile de unde sa faci rost.Cei de plus sunt ok pt. inceput plus ca exerseaza in ei si in casa .Dar daca va vin ai Isidorei da un semn...
Poate pui pe alt site poze cu Efe ca eu n-am reusit sa vad nik...n-am cont pe hi5...

Mamacita,tot ce se poate sa fiu si cu capulnuma ca eu m-am uitat pan' la capat ca sa ma asigur ca n-are nik cupilu...Si cand te gandesti ca voiam sa ma fac criminalist ,medic legist....deci m-ar fi tinut nervii
Mai am o prietena,culmea tot peste,o dulce si o sensibila ca o floare,cand face copilul febra nu mananca o zi intreaga -si are 10 ani copilul ,dar e procuror...si are frate niste dosare cu niste crime odioase de a zis ca ii e frica sa nu deschida baiatul din greseala si sa dea peste poze...Concluzia...cand i-am trimis primele poze cu Ioan abia scos din burtica la sanul meu ,a spus ca mai avea putin si o lua cu lesin...plus ca incepuse sa planga de emotie...
Deci ce vreau sa spun ,daca n-ai schimbat pagina deja,ca sunt o sensibiloasa de fel , ma ia cu lesin la injectii dar pot sa nasc natural barbatei de 3.800kg....

Ina,cum mai e Gabitu? sanatate multa!

Abibrinza,mama la 5.30?Deci eu la 7.30 stau bine?
Si eu ce-as mai dormi dimineata...seara sa ma culc oricat de tarziu dar sa dorm dimineata...VISE ....VISE..Mergeti la Dorna deci? Ce-as vrea si eu....poate in ianuarie daca nu-l intarc pe ioan....daca nu mai papam san...poate o fuga in Austria....fara el .Ai incercat antimonium la Mihai?Ce fel sunt mucii?

Doc,nici mie nu-mi plac mamele alea,dar Adryana nu e dintre ele...era doar ingrijorata...asa e la primul copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Dermatita atopica NU SE IA!!!!! se face numai dc copilul e predispus genetic sa fie atopic, in nici un caz nu se ia ca raia.

Cica nu mai plecam la munte din cauza drumurilor. Si acum imi pare rau. Cine sa ma mai inteleaga si pe mine?

Hai ca m-ai distrat!Exact voiam sa confirm ca sunt in asentimentul fetelor,daca reusesti sa-ti mobilizezi fortele si sa fiti echipati,n-are de ce sa nu fie distractiv si sanatos,cand...a cazut planul!
Si asa este,dermatita atopica nu se ia"ca raia"
De jojo mi-a placut si mie,am si remarcat ca este interesanta,depinde insa ce complexe/frustrari are fiecare legate de varsta:unele vor sa para mai tinere,altele mai mature,altele nu se sinchisesc de varsta,important este sa fie frumoase/elegante,fiecare se cunoaste cel mai bine.
Si a propos de diversitatea umana si de varsta,un mod intelept de a nu mai eticheta la prima vedere pe cineva si de a corobora mai multe fapte ale aceluia mi-a venit cu varsta.Eram obisnuita de mica(de catre mama/mentalitate olteneasca-iar etichetez,dar aici este vorba de trasaturi generale de la care exista uneori abateri)-sa judec in pripa omul dupa reactia intr-un moment/situatie si sa-l privesc ca atare.Viata si miile de oameni pe care i-am cunoscut(calculam de curand cu o colega,noi cunoastem fulgerator minim 2000 persoane pe an,in specialitatea noastra,de aceea am ajuns sa nu mai recunosc figuri si nume ) mi-au dovedit ca de multe ori noi insine suntem capabili sa reactionam exact ca persoanele pe care le condamnam sau judecam altadata....Asta s-ar aplica si la reactia fata de o persoana bolnava,chiar daca necontagioasa,care s-ar juca cu copilul nostru si la refuzul de a vaccina copiii si la muuulte alte situatii.Cum ar mai fi cea prin care a trecut subsemnata:toate mamele care veneau la spital cu bebelusul cazut din patul nesupravegheat erau "idioate" pana cand...la 7 luni,mi-a cazut Anabela de a facut fractura!!!Desi Dumnezeu stie ca-i pazesc ca pe ochii din cap!M-am simtit mai idioata decat toti idiotii la un loc,dar am si realizat ca nu tine numai de vigilenta noastra,ca putem avea scapari fara sa fim "idioti"!
Ina,am auzit numai vorbe bune de dr.Blacioti,personal n-o cunosc.

Mergi la inceput

isidora,eu sper ca glumesti,n-am zis ca esti cu capul,ci dimpotriva,ca ai psihic tare.In prietena ta ma recunosc partial;cand sunt la serviciu sunt o dura,dar sa vad atrocitati cu bebelusi mi-e peste puteri!Nu era vorba de socuri sau de miscare circulara,andreb va poate confirma prin tatal ei ce va spun,oasele lor nu suporta propria greutate si apar fracturi numite"in lemn verde',iar prin repetare,ulterior,fracturi in toata regula.De aceea bebelusii nu se ridica de maini,ci din axile/subsuori.Asta nu inseamna ca daca ati ridicat de cateva ori bebelusul de maini gata,i-ati rupt osul,dar"ulciorul nu merge de multe ori la apa".iar cat priveste reactia la durere,durerea este o senzatie foarte complexa care se constituie cortical,pe scoarta cerebrala,are mecanism foarte complex si implica mai multe conexiuni si modulari si integrarea experientelor anterioare(vezi fachirii),ceea ce ar explica rasul bebelusului la final de horror...

adriana,felicitari si "casa de piatra!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Mamacita,glumeam ,ma luam peste picior..

Adriana,sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Multumesc frumos pt parerile referitoare la noua culoare.Timp de vreo 5 ani am fost numai bruneta ,apoi de cand m-am maritat ma faceam un roscat-castaniu,insa am capatat o alergie si de ceva timp am parul natural si vroiam o schimbare.O tunsoare ciudata nu-mi pot face fiindca am parul foarte rar si oricate tratamente capilare as face degeaba,am dureri de cap si pana nu scap de ele....Sper sa nu scap de par intre timp .
Ina eu cred ca daca ne ducem la medic o facem ca avem incredere,multa sanatete lui Gabi.
Mamacita as fi vrut sa te am anestezista,eu am avut un domn si au fost trei aspecte care m-au deranjat.Unu cand mi l-a prezentat asistenta si i-am dat omului plicul a iesit afara (pt a vedea cum il premiam,tot asistenta mi-a zis) doi cand m-a intrebat cate kg am mi-a zis ca am cam multe si trei nu l-am mai vazut la ochi in alea 5 zile cat am stat internata si i-am dat plicul cam gros,mi-au zis doamnele cu care am stat in camera ca am stricat pretul,sa nu mai punem la socoteala ca am probleme cu tensiunea.
Referitor la complexe,kg in plus,ganditi-va ca o viata intreaga nu am depasit 56 kg insa am facut la tratamente hormonale timp de 4 ani ..........nu mi-ar parea rau daca as manca mult si gras.Insa am zis candva ca nu ma voi mai pline de kg,cu o noapte inainte s-o nasc pe Amalia(aveam 25 kg luate)am zis ca eu nu mai nasc odata ? ca m-am saturat .
Desi slabisem am inceput iar sa pun pe mine si mi-am cumparat o groaza de lucruri .
Angi cam asa se intampla cand esti indecis.
Adryana_4 felicitari pt nunta.
As fi vrut sa raspund la toata lumea insa sunt foarte obosita,am zis la toti cei apropriati ca nu organizez nimic de ziua mea insa ieri si azi m-au capiat si am fost numai in picioare,in bucatrie.Cred ca motivul e si un bebe(mi-a intarziat 12 zile insa nu am menstruatia regulata).Bebe trebuie sa-l concepem luna asta la munte,si sunt ingrijorata ca am luat pastile pt durerile de cap si nu stiu cat afecteaza .Test inca nu am luat si ca niciodata nu am sunat nici la doctor,eu care eram inainte disperata si ma agitam si-mi faceam tot felul de girji si la doua saptamani eram la usa medicului,nu ridicam nimic si stateam numai in pat.Acum am tensiunea cel mult 139/88 pulsul ajunge si la 145 si daca nu-mi vine Cm pana la 1 decembrie atunci voi face un test si voi suna pt programare.Cu toate astea sper din tot sufletul sa fie bine indiferent de situatie.Oare sunt inconstienta,mereu le acuzam pe femeile care erau asa......sa fie de vina hormoni?chiar ca nu sunt intreaga la minte .
Ma duc in pat ca scriu numai tampenii.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

jojo,in primul rand "La multi ani!".Slava Domnului ca am momentele mele de aricisi nu ma las capiata,daca vreau ,fac ceva,daca nu,sunt mare cataritza.Uita-te la tine ce obosita esti si cand?De ziua ta,ca stai sa bucataresti,in loc sa fii tu cea servita!
In al doilea rand,nu sunt o sfanta:probabil(sau mai mult ca sigur)n-as fi facut faza cu plicul,dar celelalte faze recunosc ca le fac frecvent,pentru ca asta este sistemul la noi in spital.Adica,sa detaliez:da,25 kg luate in sarcina pentru o pacienta cu probleme cu tensiunea intr-adevar sunt ingrijoratoare si reprezinta si o dificultate in plus pentru realizarea anesteziei.In mod sigur ti-as fi explicat aceste lucruri,ca sa nu ramai cu impresia ca triez pacientii dupa tiparul de "miss".Apoi,noi revedem pacientii/pacientele numai la solicitare (pe romaneste daca apar complicatii),caci numai in primele 24 h postoperator tratamentul este scris de noi,apoi este preluat iar de ginecolog si doar daca pacientul este transferat la terapie intensiva intra din nou in responsabilitatea anestezistului care s-a ocupat de el.Deci,cu cat mai putin te viziteaza un anestezist postoperator,cu atat e mai buna starea ta.Facem zeci de anestezii saptamanal si la operatii si la nasteri si realmente,ca sa traim si noi,nu apucam sa vizitam pacientii de curtuoazie medicala.Daca ar fi fost o sectie cu una-doua operatii pe zi(neurochhirurgie,cardiovascular etc),atunci sigur stateam numai la capul pacientilor,caci altfel nu ne umpleam orele de program...Daca era vorba de anestezistul de garda,cu atat mai putin te vizita,caci a doua zi intrai in"jurisdictia"anestezistului sectiei respective.Inchipuieste-ti ca un anestezist este unic in garda,pe 20 sali de operatie,iar pe fiecare specialitate chirurgicala fac de garda cate 3-4 medici!Deci anestezistul respectiv ar trebui a doua zi sa calareasca prin tot spitalul sa caute pacientii,asta in conditiile in care a doua zi are program normal pe sectia lui,adica a inceput in ziua precedenta la 8 si iese a doua zi la 14,trebuind sa fie inteligent,calm si politicos in tot acest timp!!!Credeti ca este uman?Exact ce spuneam,nu mai judec oamenii,caci nu se stie fiecare ce ar face in situatia respectiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mamacita, la mine a venit dna dr Fustanela a doua zi (sau a treia??) sa ma vada si sa ma intrebe cum ma simt. De ce oare, ca acum m-ai pus pe ganduri. Vezi, nu e bine nicicum

Va vine sa credeti ca acum a adormit Pupicu???? Care l-o mai lasa sa doarma ziua, vedeti voi. A adormit azi la 14.30 si la 15.00 m-am culcat si eu langa el si ne-am trezit la 18.00, de fapt s-a trezit el ca daca era dupa mine as fi dormit pana maine dimineata..... Si n-a avut somn pana acum. Cand a venit Cristi de la munca am facut ca tipa aia din reclama la BCR, l-am lasat cu kupilul si am taiat-o la farmacie sa imi iau picaturi de nas ca nu mai puteam. Normal ca as fi putut sa il sun sa imi ia el in drum spre casa, dar "sincer, voiam sa plec putin". SI ce m-am bucurat cand am ajuns acasa si mi-a spus sa ma duc sa iau si paine ca nu mai aveam, in mod normal inainte de Pupicu (parca ar fi inaintea erei noastre ) nimic nu uram mai mult decat sa fac cale intoarsa odata ajunsa acasa dar acum m-am ucurat ca aveam motiv sa mai fac o plimbare. Si bineinteles ca am platit scump jumatatea aceea de ora pe care am petrecut-o fara el, ca nu a vrut sa adoarma pana acum de frica sa nu dispar iar.....

Jojo si daca e sa fie bebe, sanatos sa fie!!!!!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELOR

neataaaaaaaaaaa

eu deocamdata va citesc p[entru ca nu am aceleasi subiecte de discutie ca si voi .... mai am pana sa va intreb tot felul de chestii de bebelusi ....

vroiam sa ii transmit si eu condoleante INEI .... si eu am fost la un pas de nenorocire cu tata .... si inca suntem chinuiti ca e paralizat dragul de el .... dar macar exista si azi este si ziua lui de nastere ....

adriana felicitari pt nunta si casa de piatra ... sa va iubiti si sa cununtati ca este f bine ... noi avem 5 perechi de fini .... suntem casatoriti de 5 ani .... si deja 1 finut botezat si o viitoare finuta abia nascuta .... si Dumnezeu ne-a dat apoi ajutor inzecit fata de cat am investit noi in crestinarea si unirea celor dragi ...

va pup si poate imi povesteste si mie cineva o nastere naturala cu sau fara epidurala ...
multam

28+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ege

multumim pt promptitudine
am vb azi cu dna dr dumbrava si m-a linistit,a zis ca e ok sa pun apa oxigenata sau rivanol.bb este bine aveam 6.2 kg la 1 luna,62 cm ce sa zic noi avem lucruri de 6 luni.tr sa ma duc sa ii iau un costumas de iarna de 6 luni ca ce aveam nu ne vine
andreea,multumim
eu am emotzii ,ege maine incepe baletul,azi am fost sa ii cautam flexibili.sa vedem daca se lipeste de ea.maine va merge sotzul cu ea.
pup,fug ca imi plange efe

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

neatza!
fisun, da' ce-i dai soro sa manance, de ti-a luat mai mult de 1,5kg in prima luna??? ca de la 4,7kg la nastere, o mai fi scazut macar vreo 200g... si pana la 6200g...
chiar creste ca fat-frumos din poveste!!! sa-ti traiasca!

...noi ne chinuim tare cu colici... nu ma lasa inima sa-l las din brate... si desi a ajuns doar la 5kg (a luat 1kg de la scaderea fiziologica)... deja imi rupe spinarea... el plange de burtica... si eu de coloana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

of, ca multa vreme a trecut de cand nu am mai scris. nu stiu daca ma mai tineti minte . pana la urma mi-am facut curaj si am hotarat sa va scriu din nou, ca pana acum v-am citit numai din umbra. am vazut multe evenimente, felicitari pentru bebicii veniti pe lume!
eu... sunt pasare migratoare, sotul e plecat pt 3 luni, si eu sunt singurica...
victor al meu are acum 8 luni... e un baiat tare dulce si cuminte. cine vrea sa il cunoasca? va promisesem ca fac o intalnire cand termin de renovat apartamentul.. ce ziceti, cine se ofera? stabilesc pe joi, probabil mai dupa-amiaza? dupa ora 4? ma apuc de lista

roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)

nunta
bebe Victor

Victor
botez Victor

Mergi la inceput