Mamici ce asteapta al doilea copil(19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Zsuzsu, se va descurca flacaul cat vei fi in spital, nu-ti face griji. La noi datorita faptului ca am nascut prematur inca nu venise nici soacra nici mama iar Stefan era bolnav, facea febra intr-una. Asa ca sotul a trebuit sa se descurce si cu copil si cu nevasta in spital, si cu serviciul (avea un proiect in care era omul cheie si a trebuit sa fie disponibil macar la telefon, sa mai raspunda la emailurile importante, etc). Cand a fost la Bonn sa-i faca certificatul de nastere a plecat cu tot cu Stefan si cu gentuta de siropuri la el. A trebuit sa se descurce desi nu i-a fost usor. Mie in spital mi se rupea inima la gandul lui Stefan; el a fost mereu lipit de mine dar... ce puteam sa facem. Oricum dupa aproape 2 sapt. cand am ajuns acasa mi s-a parut ca Stefan a crescut brusc, ca s-a maturizat enorm intre timp. Venea zilnic si statea cate o ora la mine, ne jucam, se uita la televizorul din salon, mergea sa o vada pe sora-sa (ea era la terapie intensiva) iar cand sa plece... nu plangea saracul ca intelegea situatia dar incerca sa lungeasca momentul, ba isi aducea aminte ca ii e sete, ba ca vrea sa-mi arate nu stiu ce... In momentul cand am venit acasa, nu-i venea sa creada ca merg acasa, se tot uita la mine si se intreba pana unde ii insotesc, de unde urmeaza sa ma intorc. Prima noapte dupa ce m-am intors a fost prima noapte in care s-a dat jos din pat si a venit sa vada daca mai sunt acasa. (de obicei cand se trezeste ma striga pe mine sau pe taica-su sa ne ducem la el si abia apoi se da jos din pat-obicei ramas de pe vremea cand dormea in sac de dormit si nu putea pleca prin casa de unul singur) Ma rog, ce voiam sa spun povestindu-ti toate astea e ca oricat de greu ii va fi fratiorului mai mare... va trece, va fi o experienta si un plus de maturitate care in final nu-i va face rau.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sarbatori fericite, va doresc din toata inima alaturi de cei dragi

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Am intrat sa va urez : In prag de Sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Va doresc : Sarbatori fericite!

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poftiti la capitolul *(20)*

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput