Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Mai zic o data buna dimineata

Am si eu o intrebare/rugaminte. Am primit ieri o varianta pentru lista Mosului de la nepoteii din tara si ne cam uitam ca la poarta noua ca nu recunoastem articolele. Deci...broscutza care deseneaza, twister, animalutze care interactioneaza. Remarca: toate chestiile astea apar prin reclamele de la TV.
Ma puteti ajuta sa le identific?? E vorba de listutza unei fetitze de 4 anisori.

Mersi frumos

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Cele mai de departe v-ati inscris pe lista:Cluju, Bistrita, Piatra Neamt?Si care mai sunteti.

Ca poate asa reusesc sa il induplec pe sotu meu cumva si sa ii dau ex.Bine ca tot nu e asa mare distanta da na poate vin cu avionul ca tot s-au reintrodus cursele Satu Mare-Bucuresti.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Cu mancarea copiilor sunt deacord, fiecare mananca ce ii place si daca ne bagam aici o sa ne complicam prea mult si sigur nu vom multumi pe toata lumea, mai ales pe Dimitris, daca este ziua in care el nu mananca

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Monicaa, twister stiu ca e un joc.Are un "covor" pe care sunt desenate buline colorate.Si mai are un sablon pe care e desenat cate o bulina din fiecare culoare de pe "covor".Si se invarte ceva si se spune de ex picioru stang pe bulina rosie si mana dreapta pe bulina verde.Si iar se invarte si jucatorii iar se misca si ajung sa faca o incalceala de maini si picioare.Cred ca miza e cine rezista cel mai mult in pozitiile imposibile in care ajung.
Precis ai inteles
Ceva de genu asta, e distractiv.
Nu-l am dar am vazut cum se joaca.

Celelalte nu le stiu.La ce post tv le-a vazut ca eu nu stiu reclamele astea?Poate la cel de desene animate.

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk.m

Salutare tuturor!
Nu am mai fost demult pe aici, din lipsa de timp, nu de interes!Poate ca ati discutat deja despre ce vreau sa va scriu acum: scrisoarea deschisa referitoare la copiii autisti din Romania, postata pe site-ul Jurnalului National. V-as da direct link-ul, dar nu stiu daca se poate, sa nu fie sters automat, asa ca sper sa cautati voi. Eu si familia mea am semnat-o deja, poate o faceti si voi, daca nu ati facut-o deja. Poate reusim sa schimbam un pic soarta micutilor si a parintilor lor, chiar daca nu suntem direct implicate. Va pup, bebe ma striga deja.
Daca ati discutat deja subiectul, imi cer scuze, dar chiar nu reusesc sa citesc din urma.

Chiar nu ma baga nimeni in seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

La ce galagie vor face piticeii, muzica nu cred ca se va auzi!
Iar cu mancarea, cred ca fiecare mamica va prefera sa vina cu propria mancare pt puiuti, mai ales ca pt unii va fi pranz, pt altii gustare, eu zic sa nu ne complicam, daca si voi sunteti de acord.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Intru-totul de acord!

Acum ma bag la admirat Cosanzeana

E bine?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

si eu votez la fel!
Fiecare clopotel are regimul lui de masa .
Cat despre fratiorii/surioarele de clopotei.... dimitris al meu mananca doar o data pe saptamana si nu cred ca va vrea sa mannace chiar atunci...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

[:-))] [:-))] [:-))]
Pe pariu, ca nu refuza niste chipsuri?!

Asa ma bine dispun posturile tale de dimineata .. sunt plin ede optimism si de veselie si ma fac sa mai uit ca sunt la munca si nu cu pitik .. off

Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

l-ai ghicit ! normal ca chipsuri nu refuza niciodata !
dar eu nu vreau sa-i dau asa ceva!!!

ma bucur ca te binedispun!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Cat despre fratiorii/surioarele de clopotei.... dimitris al meu mananca doar o data pe saptamana si nu cred ca va vrea sa mannace chiar atunci...

si Eleni - 05.02.2008

Am fost pe jos de ras la faza asta ai fost mortala

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

rad si eu dar nu este chiar rasul meu pentru ca asta este crudul adevar!

saptamana viitoare ma duc din nou la analize cu el.
Ii voi face tot ce a putut sa-si imagineze dr. ca ar avea cat de cat legatura cu lipsa apetitului...
am o lista cu vreo 20 de analize de sange + kk+ pipi

si Eleni - 05.02.2008

Chiar mortala!! :))))

Poate intrebi doctorul si ce e de facut cu un apetit exagerat. Ca si mie imi vine uneori sa plang cand Luca bazaie pe langa frigider iar eu stiu ca a mancat deja prea mult.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

probleme diferite dar aceeasi bataie de cap si durere de mama...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici

pls

vreau sa comand la quelle una alta si nu stiu daca selectez sa mi le trimita prin curiero (adic sa vina la usa), daca e mai scump. din comanda nu reiese dar sa nu ma trezesc cu cine stie ce suma ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

si Eleni - 05.02.2008

Am fost pe jos de ras la faza asta ai fost mortala

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

rad si eu dar nu este chiar rasul meu pentru ca asta este crudul adevar!

saptamana viitoare ma duc din nou la analize cu el.
Ii voi face tot ce a putut sa-si imagineze dr. ca ar avea cat de cat legatura cu lipsa apetitului...
am o lista cu vreo 20 de analize de sange + kk+ pipi

si Eleni - 05.02.2008

Off ... sper sa nu fie ceva viermisori; (eu am facut giardia la 10 ani si s-a chinuit mama cu mine 2 ani; timp in care slabisem foarte mult - n-aveam pofta de mancare. Si, dupa ce m-a indopat cu 4 feluri de medicamente, mi-a dat tinctura de propolis si untura de peste - amandoua nsite scarbosenii, dar au dat rezultate).

Incearca si naturiste, in cazul in care iese ceva - Doamne fereste!

Ingerasul nostru
Albume

chiar de giardia mi-a vorbit doctorita....
ii fac si analiza asta. sa vedem ce o iesi1 Indiferent ce va fi, important este sa aflu si sa-l tratez.

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Salutare tuturor!
Nu am mai fost demult pe aici, din lipsa de timp, nu de interes!Poate ca ati discutat deja despre ce vreau sa va scriu acum: scrisoarea deschisa referitoare la copiii autisti din Romania, postata pe site-ul Jurnalului National. V-as da direct link-ul, dar nu stiu daca se poate, sa nu fie sters automat, asa ca sper sa cautati voi. Eu si familia mea am semnat-o deja, poate o faceti si voi, daca nu ati facut-o deja. Poate reusim sa schimbam un pic soarta micutilor si a parintilor lor, chiar daca nu suntem direct implicate. Va pup, bebe ma striga deja.
Daca ati discutat deja subiectul, imi cer scuze, dar chiar nu reusesc sa citesc din urma.

Raluk

Chiar nu ma baga nimeni in seama?

Raluk

Da-ne linku ca eu cred ca se poate.Sau incearca macar ca asa ne e mai usor si noua c nu prea avem timp de cautat.
nu fi supi.

RAZVANICI LA 9 LUNI

Mergi la inceput