Puiuti de Randunici 2008!! (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am innebunit ce frumos papa Luca Miha doua-doua pentru tine
Vladutzul meu nu vrea sa faca bravo , nici nu ma lasa sa-i apropii eu palmele...se incordeaza tot si opune rezistenta Si azi l-am intrebat unde-i masina si radea la mine, nu s-a mai uitat la ea
Stiu ,stiu iar ma plang.... dar de ce nu face si el?
Acum imi fac curaj sa ma uit si la Mufa si revin cu lacrimi de crocodil precis

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Liana, eu am renuntat la programul de noapte...fac treaba ziua si nu mai buhuhaiesc la 12 sunt in pat(doispe noaptea )
Cand n-am treaba trag un pui de somn la amiaza, dar pana acum am tot avut, zilele astea
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

mmmm...as vrea si eu sa renunt la statul pana noaptea tarziu bubu....chiar am incercat, insa teo zici ca are "senzori de miscare", dimineata cum simte ca m-am trezit si ies din camera, hop si ea e in picioare in pat si maraie sa o iau de acolo....asa ca nu prea apuc sa fac multe.....tot la buhuiala mai rezolv din ele .....o sa mai incerc miscarea, poate pana la urma iese

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Demential Mufa bababababa si cum se aseaza el usurel sa nu se loveasca , mai-mai...si nu stiu cum a descoperit e secretul si nu aluneca pe parchet Macar la ras stam bine si noi

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Vladutzul meu nu vrea sa faca bravo , nici nu ma lasa sa-i apropii eu palmele...se incordeaza tot si opune rezistenta Si azi l-am intrebat unde-i masina si radea la mine, nu s-a mai uitat la ea
Stiu ,stiu iar ma plang.... dar de ce nu face si el?
Acum imi fac curaj sa ma uit si la Mufa si revin cu lacrimi de crocodil precis

mimooo pe tine te mananca pielicica raaaau ....cand o fi vladutu maaareeeee....teeee spuuuun !
si cred si eu ca nu se mai uita baiatu' la masinuta cand intrebi si rade la tine; ghici ce se gandeste : "bai da' i-am aratat si ieri lu' mami unde e masina, chiar nu o vede?"

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu nu e, mah, epilat, n-ar face asa ceva vreodata, pe picioare!!!

incarc acum un filulet sa vedeti ce facea Mufyca acum 15 min..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Luny, si eu cred ca pana nu intarcam puiutii n-o sa reusim sa dormim o noapte intreaga. Iar perioada de intarcare cred ca o sa fie cu cantec rau de tot. Mi-e si frica...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

exact! doar ca eu ma intreb, cum faci daca se scoala noapte si dupa?..eu ma gandesc serios cu intarcatul..sapt viitoare cand merg la pediatru o sa vrb si despre asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, nici Rebe nu bate din palme, nici n-am incercat sa o invat de fapt...Dar am invatat-o sa-mi arate ochii..., la noi, la papusele! Si mai nou fata mea imi arata ochii si la masinute, la zornaitori, la tot ce prinde in manute! Cred ca am terorizat-o eu cu : unde sunt ochii, mami? si saraca mi-i arata acum peste tot!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am uitat sa va zic de Stefi, zice si el "da" si "ba", dar nu legate, asa cate o silaba Tot e ceva, nu??

Mimo, ce tare e Liana! vezi ca te spune lui Dutzu cand se face mare...hi, hi...
Cand era Vlad mic si incepuse sa vorbeasca nu putea sa zica, ca pe el il cheama Vladut, zicea Dutz . Si mult timp a zis asa si multa lume ii mai zice Dutzu

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

o prind eu!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, eu de-asta nu o mai pun la san chiar la fiecare trezire noaptea, incerc sa o invat usor, usor sa doarma si fara tzatza! Cateodata imi reuseste si ma minunez si eu ca se poate. Am ajuns sa o alaptez noaptea la 3 ore, nu ora de ora. Cand o sa reusesc si mai mult de atat o sa incerc sa ma apuc de operatiunea intarcare.

Demential Muffa cu pisica!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput