Puiuti de Randunici 2008!! (135)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Am citit ceva mai devreme, mi se pare mie sau o puneti de-o intalneala? cine, unde, cand?

nici noi nu stim inca cu cine, unde si cand conteaza ca o punem, hihiiihi....de la luna plina mi se trage???

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte
Da Gecko, pot "sa ma laud" si eu , in sfarsit cu ceva:Antonia are tot timpul manecile umede!

SI FELICITARI PT DINTISORUL NR. 4!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pai cum nu ai cu ce te lauda? A ta e cuminte...intreab-o pe Luny daca nu te invidiaza ca nu trebuie sa faci cu ochii ca girofarul politiei sa vezi pe unde se mai catara, pe unde mai umbla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

He, he, ce tare esti Gecko
Felicitari pt. dintzos

Liana, eu am renuntat la programul de noapte...fac treaba ziua si nu mai buhuhaiesc la 12 sunt in pat(doispe noaptea )
Cand n-am treaba trag un pui de somn la amiaza, dar pana acum am tot avut, zilele astea

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sunteti ofticoase pe friptura mea de vita, aia e !
Rapidase referea la procedeul de executie, rapida pentru mine adica ....aaaa, sa scap rapid de ea, adica In rest poa' sa stea si toata noaptea la cuptor ca nu ma deranjeaza...ce , sa- terminat painea si gemu' ?
Daca imi zicea fata ca tre' sa fac un bait cu mierte fierte, sa stea 3 ore sa o intorc din 10 in 10 min, sa cant oda bucuriei in timp ce ma invart de trei ori in jurul ei si abia apoi sa o bag la cuptor? Ha? Ziceam si eu politicos merci si ramaneam la varianta paine cu gem si maine

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

despre ipocrizia Aminei, am scris putinel asa, la diversificare direct
ariel ms de link
mimo m ama demult zice sa doarma aici, dar degeaba, la san adoarme..nu are ce-i face..
bubu lesin! picioarele-s fix a lu' ta-su!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, pai zici ca sunt epilate...sau cum sunt eu chioara n-am vazut bine . Puteam sa jur ca-s ale tale! hi, hi...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, chiar ca frumos se inteleg fratiorii!

Olgutza, ce mai face FOFIIIA!

Miha, ce frumos papa puiul scump!

Nicol, baita in fiecare seara caci asta o relaxeaza pe Rebecca si stie ca apoi trebuie sa faca nani! De sterilizat eu am un singur biberon de sticla de la Chicco din care papa seara dupa baita, dar nu-l mai sterilizez de mai bine de o luna.

Luny, ce distractie pe Muffa! E super tare mai baietelul tau, face de toate, merge de-a busilea, sta in picioare, vorbeste, rade in hohote, ce mai , e beton! Am vazut ca mai folosesti masa de infasat, ce fain, eu n-am mai putut ca se rotea imediat ce o puneam si parca o vedeam meru in cap!

Send si revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Pai Luny, la cum sta treaba cu Mufarinul care doarme numai mufat, eu cred ca dupa ce o sa-l intarci o sa poti sa dormi mult mai linistita(nu chiar toata noaptea. Adica ma gandesc ca nu tre sa astepti neaparat pana la 2-3 ani sa dormi si tu ceva mai bine. curaj!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Ariel, am notat si Reviken-ul, multumesc!

Mimo, ca te-am indus in eroare cu vremea. Sau Teo sa ma ierte! Cand a venit randunoiul acasa pe la 10.30 pribegit de frig, el care n-are nici-o treaba nici la -10 grade, nici la 40, am zis ca nu-i a buna. Normal ca trebuia sa ma gandesc ca la 12 o sa fie mai cald! Si daaaa mai, Rebecca mai roade cate-un biscuit din cand in cand, rusine sa-mi fie, mama denaturata ce sunt!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Luny, si eu cred ca pana nu intarcam puiutii n-o sa reusim sa dormim o noapte intreaga. Iar perioada de intarcare cred ca o sa fie cu cantec rau de tot. Mi-e si frica...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput