Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 5
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Liana , "lumea a treia" ar putea face referire la gradul de civilizatie/educatie al populatiei ....yo asa am luat-o! Acu' eu nu "ma simt", fiecare vede/face cum crede ... Si ca sa vedeti ce ocupatii intelectuale mai am, va spun ca azi am invatat la "geografia Marii Britanii" Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) |
daaaaa....ei, nu mai comentez, am zis ca ma abtin (uneori e bine sa te abtii )....doar una mica mai zic: las ca e bine sa se oripileze "unii" de noi, ca asa raman muti de uimire si nu mai zic nimic .... si gata, chiar nu mai raspund la provocari
Liana, mami de Teo
bitza037 spune:
...am venit si noi de la piata.....
pe langa legumele Antoniei,am luat o salata verde pe care am facut-o salata-evident cu ton in ulei, boabe de porumb,ceapa rosie,marar si putina lamaie....am terminat de mancat in timp de citeam ce ati scris dar nu mai sunt in stare de scrisorica decat dupa ce ma trezesc....ma duc sa fac nani cu Antonia
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Bubulina, o reteta rapida de friptura de vita la tava , ceva?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
citat din mesajul lui mimonix Bubulina, o reteta rapida de friptura de vita la tava , ceva? Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) |
sos de rosii subtire, sare, piper, usturoi si ciuperci (daca iti place un picusor de vin rosu spre final la sos)...eventual cu piure de cartofi pe langa... mie altceva mai repede nu-mi vine in minte .....
Liana, mami de Teo
cami33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Deci nu e in delegatie, va tineti de orgii Halal intuitie Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Beyyyy, era un banc, noi avem doar 8 ani de casatorie si mai primesc cate un pupic pe obraz daca sunt disciplinata
cuscra, nu-ti bate capu' ca n-ai cu cine
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
gecko spune:
citat din mesajul lui mimonix Bubulina, o reteta rapida de friptura de vita la tava , ceva? |
nu sunt eu bubu dar din putina mea practica cele doua cuvinte nu merg impreuna.
bubu05 spune:
Fataaa, chiar n-aveam de ce sa fierb si asa e, coc!
Pai fripturica de vitel la tava...pui in vas de iena cu toate mirodeniile care-ti plac, ulei de masline, 2 cani de apa, cat sa acope carnita, suc de rosii, usturoi feliute, pui folie de aluminiu peste tava si bagi la cuptor, intai la foc mare si apoi la foc mic. pana diseara se face
Eu am scos pangasius din conge, ca tot ati vorbit zilele astea si il fac pane, pt. noi.
Nicol, nici eu nu mai sterilizez, am bagat apartul in camara. Iar baita obligatoriu in fiecare seara si Vlad la fel. Mie mi se pare ceva super normal baita de seara pt. ca aduna la scame intre degete... o gramada ...plus ca doarme super bine dupa si asociaza asta cu noaptea. Urbeaza bibe si somn pana la 8 dimineata
Ma duc sa calc, ca acum ma ajunge Liana din urma
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
nicol_conte spune:
Am citit ceva mai devreme, mi se pare mie sau o puneti de-o intalneala? cine, unde, cand?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
lianam spune:
citat din mesajul lui bubu05 Ma duc sa calc, ca acum ma ajunge Liana din urma Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
....bubu nu te grabi, acu' ma apuc sa fac papa de adulti , apoi "papam" iaurtul cu biscuiti....etc etc....si abia mai dupa ora 22 calc ...
Liana, mami de Teo