Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 3
ariel_7000 spune:
luny, baga nasucul aici ca te intreaba cineva ceva:))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=128441&REPLY_ID=4289588
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
nicol_conte spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihatp Am reusit in sfarsit sa transform filmuletul intr-un format acceptat de webshots iata papa si doua-doua |
Ce cuminte papa bebe Luca si ce frumos face el doua-doua! Asa se apuca si Antonia de picior in timpul mesei, exact la fel il misca, ba chiar de multe ori oriunde si in orice pozitie da din el.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mimonix spune:
Am fost afara si azi...dupa ce m-a speriat Clau dimineata ca e frig rau, am pus-o pe Teo sa se imbrace cu "tot sifonierul", am lasat copilul mic acasa cu bunicul (am zis ca nu-l scot azi din casa), am iesit afara si deja se incalzise...a fost mai cald ca ieri astazi...ce m-a bombanit Teo nu va spun, dar am zis si eu ca numa' Clau e de vina si "m-am scos"
Acum gatesc (adica nu chiar acum ) si apoi sper sa mai recuperez din poze ...
Lunyde ce nu o rogi tu pe mama ta sa doarma la voi o noapte sa poti si tu sa te odihnesti? Numai la tzitzi se linisteste Mufa?
Ralucaala cu masina de uscat care sifoneaza rufele e un mit, parca din masina de spalat ies calcate Si eu am avut aceasta convingere pana am vazut-o in functiune si nu le sifoneaza deloc mai tare ...dar n-am loc sa pun si masina asta neam Oricum, ma uit pe reduta sa vad ce gasesc pt calorifere si tare m-am bucurat cand am citit ca nu-s singura care spala 2 masini/zi Ca prea se mira toata lumea cand aude de zici ca-s fenomen al naturii
Tuchi da' ce putin net va dau aia la spital Nici net n-au destul
Azi de la Auchan mi-am cumparat o carte si abia astept sa lecturez ca o duamna Dupa ce termin supa cu galusti si friptura de vita la tava ovcors
Sa va zic ce banuieli am :
Zoze se reface , ca tare mult a mai scris!
Ariel e sub influenta lunii pline!
Sovi s-a inecat la piscina!
Pe Gecko a intepat-o tarantula!
Vio si Adriuta inca sunt sub influenta alcoolului ingerat la marea sarbatoare a lui Obama!
Pe Liana au acoperit-o rufele necalcate!
Bubu fierbe in suc propriu!
Raluca grecoaica a facut rost de intaritor
Cami e singura acasa XX !
Si mai am eu unele banuieli dar nu vi le mai zic
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Aoleo, pana sa scriu eu au aparut asa deodata pe nepregatite in plina zi, si Liana si Ariel
Fug sa nu i-au bataie
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
deeeeeeeci, intotdeauna incerc sa ma abtin de la comentarii la unele remarci, insa uneori nu "poci" ....asa ca, o miiiica remarca si de la "patrioata" din mine (daca ma dezlantui, nu cred ca e de bine ): spre stiinta celei care a afirmat ca sunt copii hraniti asa incat ii aminteste de lumea a treia, o sfatuiesc sa viziteze un pic lumea a treia, chiar si virtual.....si o sa vada ca in lumea a treia copiii SUNT PROST HRANITI pentru ca este saracie LUCIE!!!!! asa ca: daca vrea sa faca referire la "cantitativ" ete ca o dadu in bara..."calitativ" nici nu se mai pune problema pentru "zona" respectiva, pentru ca nu cred ca exista "nimic" si "nimic calitativ" ..... asa ca, indiferent de parerea ei despre modul celorlalte mamici de a-si hrani copiii, sa "isi editeze" exprimarea altfel, daca tot vrea sa faca afirmatii "stiintifice"........si gata, ma opresc, ca abia a facut ursu capitol nou, si e pacat sa ocup eu restul de 18 pagini
aaaa, si nu se pune cu ceva gen "era o metafora" bla bla ....ca nici noi nu ne-am nascut ieri, si ne-am nascut si "in lumea a treia" unde ne-am calit
Liana, mami de Teo
gecko spune:
sunt rupta de oboseala..
am vrut sa va intreb...ai vostri isi sug incheietura mainii? si trag cu dintii de maneca? sau m-am procopsit cu un dulau in casa?
apropo, ii da dintele nr.4
ariel_7000 spune:
mimo, inca nu. dar ssssttttt, sa nu te auda luna sa-si aduca aminte sa-mi demonstreze ca e plina!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
bubu05 spune:
citat din mesajul lui Simo27 Ne intelegem ca fratii Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Foaaarte tare!
Olguta, eu mi-am imaginat cine poate fi
Bitzulina, si eu sunt de acord cu ce-a zis Olgutza de sare. Eu recunosc ca i-am pus lui Vlad pe la 10-11 luni, asa cum zici tu, cateva fire . dar am ajuns la concluzia ca mai bine nu. Nu ca ar avea Vlad ceva, Doamne Fereste...dar pt. linistea mea.
Noi am fost afara, am facut piata, am fost in parc, i-am dat in leganute .
Acum baietii fac nani, eu calc si la masinuta se face o paine frantuzeasca (cu masline negre si seminte, ovcors )
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
nicol_conte spune:
citat din mesajul lui gecko sunt rupta de oboseala.. am vrut sa va intreb...ai vostri isi sug incheietura mainii? si trag cu dintii de maneca? sau m-am procopsit cu un dulau in casa? apropo, ii da dintele nr.4 |
Da Gecko, pot "sa ma laud" si eu , in sfarsit cu ceva:Antonia are tot timpul manecile umede!
SI FELICITARI PT DINTISORUL NR. 4!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mimonix spune:
Confirm ca trage cu dintii de orice poate, oricand poate si oricum poate...si linge tot, dar incheietura mainii inca nu si-a descoperit-o
poze