Condica salajencelor!!![66]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

elvira, asa-s aproape toti barbatii ca si colegul tau.io-l stiu pe al meu din batatura, care ar face orice sa ma convinga sa nu zugravesc , sa nu modific.da n-are nicio sansa.fac , da fara concursul lui.of si e ca un leu in cusca cand e casa intoarsa, vesnic nemultumit .da-i trece cand vede ca nu-l implic .mno, da are parti bune care-l salveaza.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Olimpia, multam fain, da zau ca nu trebe sa te complici pt. mine. Da daca tot o faci sa imi spui cat face ca nu pot sa accept altfel. Da???? Inca nu am vazut ce carti is la reducere, mereu imi spun ca nu mai cumpar una ca nu mai am loc de ele, ca ma sufoc atatea am. Bine ca 50% is de ecuatii diferentiale si de algebra da nu conteaza. Sper sa fie Andrei dornic sa lucreze din ele de nu, pot sa imi deschid o librarie...Elvira, cineva trebuie sa fie barbat in casa, si Vlad zice mereu ca io is Asa ca si femeile pot face lucru de barbat. Noa, fug ca urla tero. Si Andrei face pe dadaca da tzitzi nu ii poate da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

M-am straduit sa tin ochii deschisi sa citesc in urma cele scrise de voi si uite ca am reusit.
Curge apa pe mine, is asa de racita cum nu mai tin minte sa fi fost probabil in ultimii...20-30 de ani.A inceput de ieri, cind eram inca la lucru, m-a usturat in git si am inceput sa tusesc rar si sec.Sint si acuma foarte obosita, ma simt ametita si temperatura am 37 cu 4.
Am zis ca o sa stau azi in pat (noroc ca am liber 3 zile, adica pina duminica), am baut deja un litru de ceai de cind m-am trezit si am luat niste pastile pentru raceala si gripa cu acetaminofen si care lucreaza ca decongestant nazal si scade febra.
Am avut o saptamina cam nasoala, alaltaieri mi-a murit un batrin dupa ce s-a chinuit mai bine de o saptamina.

Si, plus de asta, citindu-va pe voi aici asa o foame m-a lovit !!!
Numa imi faceti pofta de fiecare data cind citesc in urma mesajele aci, trebe sa maninc inainte de a intra pe forum de fiecare data.

va pup si mai intru cind ma mai ridic din pat.

Mergi la inceput

Cami, insanatosire grabnica! Macar bine ca esti libera si e si Zolti acasa sa iti faca un ceai. Stai la caldurica, mananca bine si bea multe lichide. In 3 zile esti ca noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Nu-i acasa, e la lucru de la 7 dimineata...

Mergi la inceput

Bia, ai dreptate cu laptele. nici eu nu cred in lapte gras sau mai putin gras... Ce sa zic? pana la proba contrarie... In sfarsit s-a kkt si Alex dupa aproape ...3 zile! Nu va zic ce s-a mai strambat. L-am ajutat un pic, l-am dezbracat si i-am flexat un pic picioarele... Moama, ca m-o umpult de kkt si pe bluza! Tre sa pun musai la loto, ca sigur oi avea noroc. Bine ca s-o usurat un pic, o facut o tona! Mi-e asa de mila de el. Oare de ce face asa de rar? Poate fi de la cei 30-40 ml de ceai de chimen pe care ii bea pe zi? sau asa e el si sa nu mai imi fac griji? Am citit ca unii bebelusi sunt mai constipati si ca e ok. Si Andrei facea tot asa o data pe zi sau o data la doua zile. Niciodata nu a facut de 5 ori intr-o zi. astia dou parca ar fi frati! Si asa Andrei zice ca sunt gemeni ! Va si va doresc o seara minunata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz
Nu-i acasa, e la lucru de la 7 dimineata...
Of, of. Da macar e un SUA! (daca asta poate fi o consolare pentru tine )Ai grija, sa nu faci oarisce complicatii. Stai pe c..r nu te agita prin casa. Si treci in pat, ce mai cauti la calculator?

Mergi la inceput

si noapte buuuna!Predau stafeta la schimbul 3!

Mergi la inceput

??????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata fetele!
Poftiti la cafelutza, neagra si amara pentru somnoroase, dulce si cu lapte pentru rasfatate, capucino pentru pofticioase, ceai pentru bolnavioare.
pe toate.

Edit: Tigari sa-si aduca fiecare de-acasa.

Mergi la inceput