Condica salajencelor!!![66]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti intra pe mes ca e mai usor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Fetele, sunt asa happy. Caut de ceva vreme mobila pentru camera lui Cristina, care a ramas momentan nefolosita fiind mobilata inca tot ca pentru bebelusi. Si in sfarsit am gasit si mi-a si sosit. Deocamdata am montat-o in magazin, intentionez sa aduc si pentru vanzare, plus ca nu eram hotarata s-o iau pana n-am vazut-o pe viu, e absolut bestiala. E asa frumos colorata, musai s-o vedeti ca tre sa am cu cine sa ma bucur. Asa ca fetele loco, va invit la un cafei/ ceai/capucino si admirat mobila
Fug s-o termin de montat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui for2nity

Fetele, sunt asa happy. Caut de ceva vreme mobila pentru camera lui Cristina, care a ramas momentan nefolosita fiind mobilata inca tot ca pentru bebelusi. Si in sfarsit am gasit si mi-a si sosit. Deocamdata am montat-o in magazin, intentionez sa aduc si pentru vanzare, plus ca nu eram hotarata s-o iau pana n-am vazut-o pe viu, e absolut bestiala. E asa frumos colorata, musai s-o vedeti ca tre sa am cu cine sa ma bucur. Asa ca fetele loco, va invit la un cafei/ ceai/capucino si admirat mobila
Fug s-o termin de montat.

io zic asa: e ori asa, ori altfel.

pune-ne o poza te rog.
io oricum ma bucur alaturi de tine ca-s sigura ca e ceva fain.baga detalii si poze.ca poate-ti fac comanda si eu ptr camera lui matei.

Edit: cand duci mobila de la magazin? ca io nu stiu la cat ajunge colegu acasa.da daca vine mai repede parol ca viu sa te afum.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

asteptam poze cu mobila cristinei
oti am pus poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Elvira, ma bucur pentru cristina ca va avea camera noua. Bia, am fost la bucatarie si mi-am refacut stocul de ceai . Oare e in regula ca beau atata ceai??? Asta micu e mereu flamand. O prietena zice ca poate nu e gras laptele. Voi ati mai auzit asa ceva? Noa ma duc sa ma documentez. Olimpia, is faine piesele, dar da-le pace nu o mai incurcam pe Delia, in plus nu are cine sa mi le aduca din Cj. Lasa ca doar or veni si astea comandate la Q si i-a fi destul. Ca mai are da noa, niciodata nu is destule pentru el. Va , in sfarsit o adormit si asta micu abia acum, asa ca ma culc si eu langa el, ca cine stie ce noapte oi avea iar. Dar mai vin in seara asta.

Mergi la inceput

fetelor intrati www.edituracrisan.ro/" target="_blank">aici.este 30 % reducere la carte ,ptr persoanele fizice.uite cum ne "ajuta mosu.

oti, io zic ca-s babisme cu lapte bun sau nu.atata timp cat Alex ia in greutate clar e ok cu "laptaria".ar trebui sa-ti pui intrebari doar daca nu ar pune Alex pe el.si nu uita ca bb a crescut, nevoile sunt mai mari, iar laptele de mama se digera mai repede decat cel praf.
iar cu faza ca nu-i gras m-ai spart.pai di la ce crezi tu ca e constipat? ca la varsta lui poate avea pana la 8 scaune pe zi.
io nu vreau sa tecicalesc sau influentez, da parol ca Alex e in grafic cu tot.tu esti hiba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

pune-ne o poza te rog.
io oricum ma bucur alaturi de tine ca-s sigura ca e ceva fain.baga detalii si poze.ca poate-ti fac comanda si eu ptr camera lui matei.

Edit: cand duci mobila de la magazin? ca io nu stiu la cat ajunge colegu acasa.da daca vine mai repede parol ca viu sa te afum.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

nu am cont nicaieri sa pot pune poza, (o sa-mi fac) dar Bia, te astept oricand sa ne afumam reciproc, iar mobila nu o duc mai repede de doua saptamani ca tre sa golesc intai camera si colegul m-a anuntat ca nu e dispus de asa ceva. El vrea sa ma convinga sa n-o duc decat in casa noua Si cand spune ca nu ma ajuta asa e, ca nu e prima data, dar nu ma las eu pagubasa dintr-atata. Dac-am facut flan pot s-o fac si p-asta.

Mergi la inceput

oti si io se acord cu bia, cum sa nu fie gras laptele, iar daca alex e in grafic nu te mai stresa ca nu faci bine deloc, si asa poti sa il pierzi.
cat despre jucarie, o trimit la blonda si ea ti-o duce la simleu, asa ca in urmatoru pok pleaca jucariile spre zalau.
de la mos din spania pt andrei

Mergi la inceput

blondi as comanda si euc eva carti dar nu stiu pe ce adresa sa le pun , ca la delia la camin nu cred ca or ajunge, fac taxele cu tine jumate si iti trimit bani si cand meri la cluj le duci la delia, ce zici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

blondi as comanda si euc eva carti dar nu stiu pe ce adresa sa le pun , ca la delia la camin nu cred ca or ajunge, fac taxele cu tine jumate si iti trimit bani si cand meri la cluj le duci la delia, ce zici

e ok.deci vrei pe adresa mea?
sau bagi pe pm ce sa-ti comand ?
ca si eu vreau sa fac comanda.
taxa nu trebuie sa mi-o platesti ca bag sama ca e o taxa fixa si eu oricum comand,nu se tine cont de de nr de carti.doar daca e peste 200, transportul e gratis.

Mergi la inceput