Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
petrean spune:
zsuzsu eu stiu ca nu se poate lua concediul decat proportional cu perioada lucrata..adik ai lucrat o luna...2 zile..sau cat vine...numai dc nu cumva s-a schimbat legea
Bogdana
22+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
poohy spune:
zsuzsu, depinde de serviciu - trebuie sa intrebi la tine la hr. Stiu mamici care nu au putut sa isi ia decat proportional cu cat au lucrat, dar eu am putut sa imi iau tot concediul (asta in 2007 - intrand in prenatal pe 4 mai). E drept ca in CIC nu am intrat.
Anca
18+ & Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doranna anamariame, te rog sa-mi trimiti linkurile pe PM multumesc! ![]() ![]() dorana |
Fetele vreau si eu linkurile cu exercitii.

18+ cu
MariaVine barza!
Monnvas spune:
Maria, trimite-mi PM cu parola contului si procedurile. Sper sa ma descurc. La mine singura problema ar fi ca nu am non-stop un calculator in fata, mai bantui si pe la facultate, dar sper sa nu se supere fetele pentru o intarziere de cateva ore...
Monik
23+ 
CASA LU' BEBE
Monnvas spune:
Sau mail (parca am activata si optiunea asta).
si un congres cu cat mai putina bataie de cap!
Monik
23+ 
CASA LU' BEBE
silvi8 spune:
pana luni na mai intru asa ca va spun week-end placut!
sa aveti grija de voi si bb-i
silvi
21 +
VINE BEBE
POZE
grace30 spune:
Maria, poti sa-mi trimiti mie parola si instructiunile...
o sa fac tot posibilul sa iasa cat mai bine.
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png

mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)
georgyiuly spune:
buna fetelor! N-am mai scris de o vesnicie pentru ca am calculatorul stricat de vreo saptamana.Am incercat sa recuperez dar nu am reusit decat ultimul capitol.Sper sa-mi repare sotul calculatorul cat mai repede ca tare rau e fara internet.
noi suntem bine, crestem mari si asteptam ziua de miercuri sa ne vedem iar bebele la echo.Sper ca de data asta sa nu mai fie timid si sa ne arate si noua putulica...sa incepem si noi sa ne pregatim cat de cat!
Va pup pe toate si urez sarcina usoara si bebiti sanatosii tututror mamicilor si noilor gravidute "bine ati venit printre noi"!

22+
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
silvia4 spune:
Astazi ma duc sa fac ecografia morfofetala! Mi-e o frica!!! Sper sa fie totul bine cu bebelina! Sigur nu o sa intru la 4 si o sa stau pe acolo cateva ore cu morcovu-n...Am emotii si ca ma gandesc ca poate i-a crescut bebelinei putzulica! Ieri o prietena de-a mea zicea ca face pariu ca e baiat, pt ca am burta tzuguiata!
Fetelor, oare bebitzi nostri pot avea colici cand sunt in burtica? Aseara am mancat niste mancare chinezeasca si nu mi-a facut bine. Toata noaptea m-a durut burta, chiar si acum ma mai doare..Si bebelina mea nu a stat un minut! Dadea din picioare, din maini, ma lovea peste tot si asta multe ore in sir.Cam de pe la 3 noaptea pana azi pe la 8. Asta inseamna ca nu a dormit deloc mititica..
Stiti ceva despre asta?
Silvia
21+