Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
doranna spune:
buna!
as vrea sa aduc in discutie in dimineata aceasta un subiect care nu a mai fost dezbatut de multe saptamani
am citit pe mai multe site-uri despre evolutia sarcinii pe saptamani si peste tot se mentioneaza necesitatea de a 'continua' programul de exercitii fizice; sincera sa fiu, eu m-am cam 'protejat' pana acum
VOI?
daca ati gasit pe undeva filmulete cu exercitii, poate ne dati si noua linkuri
dorana
20
ADA1974 spune:
Neata
Lysbeth, dupa cate stiu eu sunt zile calendaristice, la fel si totalul de 126 zile. Cel mai sigur vezi legea de pe prima pagina a capitolului. Oricum, ar trebui ca medicii sa stie cel mai bine cam cand se poate lua prenatal.
ada
19+ (probabil ...... - Sophia) si
ana-gabriela 3ani + 8 luni
ADA1974 spune:
ca de obicei, am uitat sa schimb semnatura.![]()
ada
20+ (probabil ...... - Sophia) si
ana-gabriela 3ani + 9 luni
Maria_K spune:
buna dimi!
Care dintre voi burtici vrea parola de la contul comun pt a putea adauga in listuta fetele noi si pt a deschide capitole noi? explic eu procedura. nu e greu.
Maria
24+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
anamariame spune:
Pisigri, ce sef aiurea ai! Cred ca e genul de barbat care crede ca totul i se cuvine, inclusiv ca nevasta-sa sa ii spele si sa ii faca de mancare oridecateori are el chef, chiar daca ea poate nu se mai simte in stare. Pe cuvant daca barbatii astia nu ar trebui pusi sa treaca si ei printr-o sarcina si printr-o nastere, sa vada ca lucrurile sunt cu totul altfel. Apropo de asta, un banc: "Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel: Doamne eu merg la servici in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin! Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta..Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatiti hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile, si a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria.A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii.. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coadaochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare. La ora 9 era deja extenuate datorita trebulilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca… era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care le-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului. A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis: Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele…am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua… Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram! Amin!Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat: Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi…dar vezi tu…va trebui sa astepti 9 luni…noaptea trecuta tocmai ai ramasgravida si va trebui sa si nasti….!"Ana-Maria
16+
silvia4 spune:
Buna dimineata!
In legatura cu concediul prenatal, mai depinde si de medic! A mea de exemplu, il da doar cu fix 2 luni inainte, nu mai devreme. Asa ca raman mai mult de 42 de zile dupa. Probabil face asta pt cazul in care nasti mai tarziu decat termenul. Asa ca cel mai bine intrebati medicul la urmatorul control!
Silvia
21+ 
Maria_K spune:
Care dintre voi burtici vrea parola de la contul comun pt a putea adauga in listuta fetele noi si pt a deschide capitole noi? explic eu procedura. nu e greu. VA ROG FRUMOS SA VA GANDITI 
eu trebuie sa plec o saptamana la sinaia, la un congres, o sa am sedinte zilnic si poate nu o sa am net. parola o mai au si Dodo si MADYN, dar ele au si copii care le mai rapesc din timp.
Maria
24+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
anamariame spune:
Am uitat sa mai zic, pisigri, ca mi-am comandat si eu din Quelle, nimic pentru bebe insa, ci cateva decoratiuni de Craciun. Problema e ca pe site scrie ca livrarea dureaza cca 30 zile si eu am cunostinte care au primit-o si dupa 60, si e posibil sa treaca deja Craciunul pana imi expediaza ei coletul.Si eu optez pentru nasterea naturala, ca tot vad ca se discuta aici (char ma sperie un pic gandul, insa si de cezariana imi este ft teama). Doctorita mea m-a felicitat cand i-am spus de alegere, ceea ce ma face sa cred ca nu ma va lasa balta la greu
. Eu nu-mi doresc sa il am pe tatic alaturi atunci, pur si simplu nu cred ca se potriveste in peisaj...Doranna, eu am cateva site-uri cu exercitii (vrei sa ti le trimit pe PM?) si vreo 2 carti cumparate, plus o minge din aia speciala. Si? Crezi ca am facut ceva exercitii? Nimic, doar uneori mai stau pe mingea aia si ma balansez in sus si in jos...Si kilograme am acumulat, nu gluma...Ana-Maria
16+
pisigri spune:
Nu mai stiu cine m-a intrebat...nu sint suparici ca dr a plecat la nasterea cu pricina, sint doar pleostita si dezamagita...si azi ma intreaba toata lumea de rezultat, ca am zis in dreapta si-n stinga ca abia astept sa aflu daca e baiat sau fata....
da, seful e aiurea, dar asta avem, cu asta defilam...
m-as oferi eu sa preau chestia cu noile capitole, dar...s-asa ramin in urma cu cit scrieti voi...
asa e, la quelle dureaza muuuult pina vin produsele...
if you can't say something nice, then don't say it at all
zsuzsu spune:
saluate burtici
Maria, mie mi-ar placea sa te ajut dar sincer eu nu apuc sa intru in fiecare zi, si la ce ritm scriu fetele, abia apuc sa citesc din urma
si sigur nu as intra la timp sa fac capitol nou
fetelor am si eu o intrebare , eventual cine lucreaza la HR ar putea sa ma ajute- nu mai tin minte exact cine era
eu concediul de odihna pe anul viitor as putea sa il scot pe tot odata in februarie-martie, sau numai proportional cu perioada lucrata pana atunci?
eu din decembrie vreau sa ma inscriu afara, si as vrea sa pot sa calculez exact cam cate zile de medical am nevoie- si in prenatal as intra cat de tarziu
si pe anul viitor am un concediu de 30 zile lucratoare care le-as cam scoate inainte de prenatal
va rog sa ma sfatuiti cine stie, va multumesc
20+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi