Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Vorbeati de dermatita atopica la bebelusi.....am mai spus deja, si noi ne-am luptat cu nenorocitele de bubite si piele uscata cam 2 ani. Nu se stie exact de unde vine si unde/cand pleaca dermatita asta, nu are cauze exacte, sunt tot felul de factori alergogeni care o pot declansa....in fine.
Ceea ce vroiam sa va spun din experienta noastra, am vazut ca vorbeati deja de creme Nidoflor, Triderm etc ATENTIE!! toate astea contin corticoizi care afecteaza pielea, o subtiaza, deci trebuie folosite doar in pusee de bubite, in strat foarte subtire si doar pe zona afectata. Nu se fac tratamente de durata, puteti unge zonele afectate cel mult 5-7 zile, dupa care e nevoie de o crema de intretinere/hidratare. Si eu am folosit Nidoflor, apoi Triderm, apoi Locoid...uuffff, cand imi amintesc Se retrageau bubitele dupa 2-3 zile, iar ca intretinere am folosit crema emolienta Trixera de la Avene. Ce este de asemenea foarte important....sa urmariti de la ce face bubite si sa evitati contactul cu acel factor. Am citit toate forumurile posibile, am rascolit internetul, am incercat s-o de toate.....Rebeca imi facea cele mai urate bubite pe fata, va dati seama
Sunt multe de spus...daca aveti intrebari, va raspund cu mare drag din experienta noastra. Doream sa va atentionez cu privire la folosirea cremelor pe baza de corticoizi.

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

[size=4]Am primit vesti de la un tatic fericit!!!!!!!
A VENIT PE LUME BB DE ELILOV!!!!! 3,610 kg, 53 cm Apgar 8
SA FI SANATOS PUIULE! sa se bucure mami si tati de tine
si tie ELI, refacere rapida si mult laptic pt bebic [/size=4

ELI SA-TI TRAIASCA GRASUNELUL SI REFACERE RAPIDA!
BEBE DIMITRIE SA FI SANATOS, MANCACIOS SAI SA ADUCI NUMAI BUCURII LUI MAMI SI LUI TATI!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ginye, sa-ti traiasca grasunelul si sa fie sanatos!

Ramo 35+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Astazi am implinit 1 luna!

LA MULTI ANI SI SANATATE,SA AVETI PARTE DOAR DE BUCURII SI MULTA FERICIRE!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

FELICITARI ELI MAMICO ! BUN VENIT PE LUME BEBE DIMITRIE !
Felicitari si taticului iar tie Eli refacere rapida sa te poti ocupa de cel mic
Multumim Mariak si Mirtha de vesti

Acum la 5 mergem si noi la control sa vedem cum nastem normal sau ceza

Criss 38
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Otiliav, esti super activa Atata timp cat poti, nu vad de ce nu ai avea activitate intensa.
Si eu conduc inca, o duc si o aduc pe Rebeca de la gradinita, eu fac cumparaturile toate in casa, fac de mancare, mai strang una alta de prin casa, nu ma spetesc muncind, dar nici nu stau toata ziua. Am o matusa care vine zilnic si ma ajuta la curatenie si treburile casei

Bionda, si mie mi-a coborat burta destul de vizibil de vreo saptamana. Io zic ca bebelina e maaare si ma trage in jos Adevarul e ca bebelina mea e chiar mare, medicul zice ca va fi mai mare la nastere decat Rebeca, care a avut 3.900kg.....asta daca o lasam sa se coaca pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ginye - sa va traiasca baiatul , si La cat mai multe lunite!!!! sa fie sanatos si voi la fel!!!

Criss - te asteptam cu vesti diseara!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Mi-am cumparat spray cu apa de mare Sterimar si sunt foarte incantata de el Nu mai am nasul asa de uscat, il curata frumos si pot respira mai bine Se poate folosi chiar si la bebelusi. Eu il folosesc si la Rebeca, care e cu nasul infundat si cu muci de cateva zile.
Si il voi pune si pe sot sa-si curete nasul inainte de nani, poate poate va sforai mai putin

Mergi la inceput

Z_Iulia, ma bucur ca vizita la ginec te-a mai linistit. Sper sa nu ajungi deloc la antibiotic!

Alra, super ca ti-ai luat inima-n dinti si te-ai dus in Olanda....mi-ai cam facut pofta cu clatita aia Si eu am fost de doua ori in Olanda (Rotterdam si Midelburg) si mi-a placut tare mult, am urcat si in turnul lor vestit Euromast.....experienta unica pe care nu stiu daca as mai repeta-o vreodata, mi-a fost o fricaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumesc pentru urari, fetelor!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput