Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Intru asa tarziu pt. ca a fost mama la mine si a spalat hainutele beblinei si ale mele pentru spital.E uscatorul plin...sunt asa dragalase...nu ma mai satur sa ma uit la ele.
Eli, felicitari mamico, refacere rapida si bebe sanatos si mancacios!
Mamiseli ce-o face?
Bravegirl, felicitari pt. semnatura!
Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Pe unde se gaseste Infacol? Sa dau si eu sfoara in tara, poate imi cumpara cineva. |
infacol se gaseste in uk, ungaria, grecia, cred ca si bulgaria. mai sunt unele site-uri pe aici unde cred ca poti sa comanzi direct din uk. eu l-am luat din grecia. costa vreo 5 euro sticluta/ 100 de picaturi/ 100 de mese.
38+
Victorpozele noastre
Mirela_1 spune:
Elilov, felicitari, sa fiti sanatosi si tu si bebe.
BraveGirl, de unde ati luat decoratiunile prntru camera si mobila?
Mirela
33+
lauramiron spune:
La multe lunutze, bebe Stefanut!!!! Sa cresti mare si frumos

| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Astazi am implinit 1 luna! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
spiridusul spune:
infacol se gaseste in anglia......
daca avem vreo englezoaica p-aci, poate ne face un pachet, si il istribuim noi de la una la alta
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
alra spune:
uf, terminai o parte din ele da tot mai am. e al naibii de greu sa stai pe vine sa bagi lucruri in congelator si nu oricum, optimal ca sa aiba loc.
am luat mai multe ca nu vreau sa imi ramana astia nemancati pe acasa, eu la spital am huzureala, mancare super chiar si pentru o sclifosita ca mine.
mai, eu nu gandesc ca trag prea tare la haltere caci ma gandesc ca o tot ridic pe laura care imbracata are 15kg. numai ca mi se pare obositor sa le iei de pe raft, sa le pui la casa pe banda, sa le pui apoi in plase cand tanti le da in ritm alert, sa le cari in masina, din masina si sa le pui la locurile lor. muuulte operatii.
voiam sa va zic si eu una alta - vorbeati de uleiuri si uns bebelusul. mie nu imi place ideea unsului pe piele, ma gandesc ca mama natura le-a dat un sistem propriu de hidratare si nu e necesar sa dam noi cu ceva in plus. din contra ma gandesc ca le distrugem sistemul lor natural daca le invatam pielea sa fie tot timpul unsa. eu nu am folosit decat un pic de ulei de baie si crema de fund. asta mi se pare necesara caci sunt convinsa ca mama natura nu s-a gandit ca niste mami asa lenese ca noi or sa tina copiii cu pipi/caca la fund mai multe ore cat timp dormim (sau pana ne prindem ca s-a intamplat minunea
)
pentru colici eu am folosit ceai de fenicul instant fara zahar de la milupa. ii regla bine stomacul, insa laura nu prea a avut colici. e singura chestie care se da aici.
felicitari bebe de ginye pentru prima luna si tinem pumnii sa iasa totul bine pana la anul!
si, nu in ultimul rand, felicitari BraveGirl pentru atingerea celor 37 de saptamani - uite ca am ajuns sa concuram pe data nasterii. zi, bem cafele cu varcolacii la noapte? ![]()
asa, si din capitolul "cu ce ne mai enervam azi" raportez - ma enerveaza ingrozitor oamenii care atunci cand aud ca mai ai un pic si nasti se simt datori sa iti spuna povesti de groaza de la nasteri de care au auzit ei sub caracter de sfat "ai grija, sa nu lasi sa iti faca nu stiu ce ca uite ce a patit cutarita" sau "nu te culca pe urechea stanga ca pana in ultimul moment se poate intampla inca ceva rau ca uite colega nevesti-mii ce a patit". si a doua in top azi e maica-mea care s-a aratat foarte contrariata ca mi-a trimis o prietena costum cosmonaut pt bebe ca ea imi trimisese deja port-bebe-ul meu (de acu 30 de ani, din saten cu danteluta, o chestie de infasat copilu) ca sa scot copilu din spital!!! (cum naiba leg copil infasat in masina????) - ... masina... asta e o alta discutie pe care am mai purtat-o de cateva zeci de ori cu ai mei si cu nervii aferenti - pai cum sa pui copilu in scaun? ca e mic! stai cu in spate cu el in brate - si da, cu batista pe fata MOOORRRRRRRRRRRR 
PS - daca nu nasc curand ma nasc cei din jurul meu, nu stiu cat ma mai suporta ![]()
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
carmendu spune:
eli, felicitari mamico. bebe de eli, bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si voios, sa-ti bucuri parintii si ei sa se bucure de tine.
38+
Victor
pozele noastre
carmendu spune:
gynie- felicitari pentru prima luna de viata. sa fie sanatos si sa ia in greutate.
38+
Victor
pozele noastre
lauramiron spune:
ELI, felicitari mamico

Refacere rapida, mult laptic si sanatate multa pentru bebe!!!! Sa creasca mare si frumos!

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
alexutza_26 spune:
Inca nu am primit nk de la Mamiseli
- toata ziua am stat cu ochii fix pe mobil...vad ca inca nik....
ELI 
- sa va traiasca grasunelul si tie recuparare cat mai rapida!!

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
35+
Theodora
PRINTZUL
AMR 4 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!