Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 11
anamariacs spune:
[quote]citat din mesajul lui Ela2001
Anamariacs m-ai facut curioasa cu rochita din burda; e numarul din noimebrie al revistei?
Poate o pun si eu pe soacramea sa mi-o faca pt petrecerea de Craciun. 

dear,
nu stiu exact..dar o intreb pe tanti croitoreasa!ca la dinsa am vazut brosurica..e una subtirica..sa o intre ce are pe coperta si iti spun..mie mi se pare un vis rochita..plus ca eu sunt blonduta..natural..si catifeaua aia rosie o sa fie o minune pt mine 
!
pupam..
apropos..cind pot sa imi pun si eu poze? am incercat zilele trecute si mi s-a spus ca inca nu pot :( in ideea in care sa ne si cunosteam intre noi..dc vezi o poza..mai repede asociezi numele cu imaginea..si ne retinem una pe cealalta mai bine..zic eu

pupam "2 in 1" si nu numai
ana-maria
12 weeks
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa E prima oara cand imi pun pozele aici sau pe un alt site.BB mi-a dat asa un avant....Sunt curioasa daca mi-a iesit si astept si de la voi fetele sa ne cunoastem. Acusi vom pune si poze cu burtica....La "X" saptamani , "Y" saptamani s.a.m.d. ![]() 11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea noastra poze sa ne cunoastem |
daa..tocmai spuneam mai devreme ca vreau si eu sa pun poze..ca intr-adevar dupa..asociezi mai usor imaginea cu numele..si ajungem sa ne cunoastem mai bine! esti super frumu in pozele astea..parerea mea e ca ti se potriveste super tinuta business! ai acum ai tenul asa perfect? ..bravo pentru ideea cu pozele..keep us updated..
pupiii

ana-maria
12 weeks
Flobaby spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariacs
Dear, mie mi-a zis dna dr ca teoretic in mai putin de 10 zile nu ai cum sa primescti un rezultat, pentru ca de ex. numai pt listeria le trebe celor de la lab 11 zile pt a avea un rezultat concludent..de aia mi-a zis mie sa ma calmez..ca eu am primit rez in 5 zile! pupammmm ana-maria 12 weeks |
Mersick anamariacs. Ideea e ca la inceputul lui decembrie merg la echo sa-l vad pe BB mic si tb sa-i dau d-nei doctor si rezultatele de la toate analizele ( am "donat" pana acum 7 eprubete cu sange
- si am o teama fantastica de acul de seringa............).Nu cred ca mai am rabdare pana la echo sa-mi vad puiul.
E adevarat ca e posibil sa-i vezi si sexul pe la 12-13 saptamani?

8+
dani3lla spune:
Buna dimineata burticute
Cata felicitari pt bebici
Betty bine ai venit printre noi,iti doresc o sarcina usoara asa ca a mea (acum ma laud de cand am aflat ca e OK daca nu am simptome) si un BB mare,frumos si sanatos
Nici nu stiti cat ma bucur ca am reusit (cu ajutorul Laurei) sa deschid subiectul despre fumat.De cand mi-am facut contul pe forum ma "roade" acest subiect dar imi era teama ca sunt singura mamica "denaturata":)).
Oricum sper si fac tot posibilul sa ma las pana intru in luna a 7-a.Am inteles ca si ultimile 2 luni de sarcina sunt foarte importante pt BB asa ca sper sa am vointa necesara...pana terminam cu alaptatul ca pe urma.......
Pupici si o zi usoara!
10+
anamariacs spune:
FLOBABY, este se pare posibil, doar daca sta intr-o pozitie care sa permita sa fie vazut de eco..cam ca o broscuta ar trebui sa fie pozitionat! si eu abia astept!..nu-mi spune, pls, de eprubete...ce ma ia capul..plus ac eu de frica acului lesin..serios..mie numai pe patut mi-au luat analize si cu tanti din astea care ma tin de vorba..mai dau o data cu tamponul ala cu spirt..mai zic 2 vb, iar cu spirt, iar 2 vb, de nici nu mai stiu ce si cum...unde mai pui ca am repetat analiza pt CMV si stau cu inima in git..pina luni! nu ma rog decit sa fie bb ok, atit vreau!am insa, incredere in dna dr..cu ochii inchisi ma duc la dinsa!
pentru BETTYR, bun venit in "club"! ne bucuram tare sa impartasim trairile noastre si cu alte mamici de albinute! 
pentru restul doamnelor care au postat poze..sunteti toate super, cele care sunt deja mamici..au o privire aparte, se vede parca ca traiesc acest sentiment unic..de a fi mami.. BRAVOO tuturor..si noua, "astea" care ne asteptam minunile, putere de a merge pina la capatul odiseei!
pupam "2 in 1" si nu numai....

ana-maria
12 weeks
Bebe Beca spune:
Neata burtici.
Noi inca nu am vazut ce hram poarta bebe, sta perfect drept, intins. Si da din picioare intr-o fericire
Lauraa, este vorba despre holter, un aparat cre iti monitorizeaza activitatea cardiaca. Cardiologul indica asta.
Mai este o zi si iar weekend... Si trec saptamanile atat de repede, maine poimaine facem galerie la nastere.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!
Ioana
15+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Ela2001 spune:
clodyac fa-ti investigatii chiar daca dr. de familie spune ca n-ai nimic (cred ca toti sunt la fel).
Vad ca ati postat poze, insa nu apuc sa le vad; desi stau acasa acum ca sunt racita, tot timpul il am ocupat cu fetitza care
e si ea racita si nu mai merge la gradi.
Ieri am fost cu ea la ORL si mi-a spus ac trebuie sa-i scot polipii si mi-e groaza de asta.
Dr. a zis ca sa incercam mai intii un tratament - picaturi pivalone de 3 ori pe zi in nas timp
de 2 saptamini (in timpul asta trebuie sa stea acasa ca sa nu mai raceasca), apoi daca nu-i trece
fornaiala, trebuie scosi polipii. 
anamariacs spune:
aaa..pe marginea subievtului cu "fumatul" m-ati "pierdut" definitv...NU FUMEZ..
am incercat ceva in liceu..dar am simtit ca nu mi se potriveste neam...imi miroseau miinile a tigara, pe git aveam o vesnica cocleala..bleah..am zis ca nu e pt mine..si pas..
am noroc, ca nici sotul meu nu fumeaza..ba mai mult ..detesta tigara din start...sora mea fumeaza si cind o vede tata lu' bb se ia de ea: auzi tu draga, nu vrei sa inghiti tigara aia??" si dupa rid amin2...
in schimb vreau sa va spunde vopsit ce am auzit..
pe linga ideea ca toti dr spun"NUUUUUUUUUUUUUUUUUU", va relatez eu caz adevarat..
prietena mea cea mai buna e "hair stilist", lucreaza la coaforul de stat..stiti voi.. si toata ziulica facea la permanente la toate bunicutele..si vopsea pe toate tantiile de mai mare dragul...toata ziua cu mirosul ala in nas, cu miinile pe instrumente, vopsele, oxidanti, amoniac cit cuprinde tralalala..sa nu credeti ca a scutit-o careva,,ca vezi bine are burtica..ete na..si dragelor are o fetita de mai mare dragul..frumoasa si desteapta, ii turuie gurita toata ziua!
eu una..am suvite..si de cind ma stiu ma fac de 2 ori pe an, maxim de 3..asa ca, eu una, nu vad nici o tragedie in a te vopsi..nu cred eu ca cele 20-30 min in care stai cu vopseaua pe creieri..mama de tragedie creaza..intr-adevar prietena mea mi-a zis ca nu mai pup eu suvite cu decolorant..ci doar cu vopsea normala...eu sunt blonda natural, dar un blond mai inchis..mi s-a inchis parul dupa un soc suferit in jurul virstei de 18 ani...eram ca spicul de griu inainte.. si de pe la 20 imi fac suvite blonde..in ultimii 2 ani am gabat si ceva mai satene..mai inchise..si se vede super tare..
asta e ce stiu eu..
pupam "2 in 1" si nu numai!!!
ana-maria
12 weeks
gabryella81 spune:

..nu am mai intrat de cateva zile..si ati scris atat de mult
...ma bucur ca pe zi ce trece suntem tot mai multe...felicitari noilor burtici
..noi suntem bine...abia dupa 20 mergem la echo...in rest crestem la Kg
.dar ce sa facem..le dam noi jos dupa..apropo de fumat...sa stiti ca si eu am fumat vreo 9 ani..in ziua cand m-am dus la primul echo sa vedem daca sigur sunt gravidutza..(pentru ca nu ma astemptam..ne gandeam sa mai stam 1 an).. aveam 5sapt m-am lasat de fumat..totdeauna am spus ca singurul motiv sa ma las de tigari e un bebe in burtica...bineintzeles ca sotul nu ma credea..fumam si eu destul de mult..dar am reusit si sunt mandra...si voi puteti
..dar si mai putin e bine
..eu am facut alta greseala
..am luat postinor dupa 7 zile de cand cred eu ca am ramas gravidutza..nu stiam ca sunt...cred ca nu am calculat bine...cu toate ca am citit despre efectele postinorului...dar tot stai ca pe chimpi
..aste e stresul meu cel mai mare..a si de 2 ori am luat aspirina tot atunci cate 2...dar sunt optimista si sper si cred ca va fi bine..vai cat am scris![]()
9
anamariacs spune:
[quote]citat din mesajul lui Ela2001
clodyac fa-ti investigatii chiar daca dr. de familie spune ca n-ai nimic (cred ca toti sunt la fel).
Vad ca ati postat poze, insa nu apuc sa le vad; desi stau acasa acum ca sunt racita, tot timpul il am ocupat cu fetitza care
e si ea racita si nu mai merge la gradi.
Ieri am fost cu ea la ORL si mi-a spus ac trebuie sa-i scot polipii si mi-e groaza de asta.
Dr. a zis ca sa incercam mai intii un tratament - picaturi pivalone de 3 ori pe zi in nas timp
de 2 saptamini (in timpul asta trebuie sa stea acasa ca sa nu mai raceasca), apoi daca nu-i trece
fornaiala, trebuie scosi polipii. 
ELA, imi pare tare rau sa aud ac sunt probleme cu cea mica:( polipii astia sunt groaznici..si eu , copil fiind am tras o gramada..partea proasta e ca, dupa ce i-ai extirpat, pot aparea iar.. bine ca a evoluat lumea medicala ca inainte opertaia asta era o tragedie..eu ma ramas marcata pe viata de aceasta interventie nenorocita..
am inteles ca acum se face super usor si super repede si copilul mai ca nu realizeaza prin ce tocmai a trecut..

ana-maria
12 weeks

Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!