Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 10
Flobaby spune:
Buna dimineata burtici!
ertina, ce bine e sa fi optimista ( fumezi , te-ai vopsit de 2 ori). Sincer, te invidiez pt optimism!!!Si eu sunt fumatoare dar de cand sunt
le-am rarit pana am ajuns la 1/2 dimineata la cafea. Si asta nu pentru ca imi este neaparat rau ci pt ca sunt un pic PARANOIA ( m-am si vopsit saptamana trecuta si stau ca pe ghimpi acum...........).Mama mereu imi spune sa ma calmez, sa nu-mi mai fac atatea ganduri negre, ca o sa am nevoie de calmante in curand dar imi este greu sa ma lupt cu gandurile astea!
Iubitul nu stiu cat o sa-mi mai suporte nebuniile( l-am cam disperat...
)
cata14, felicitari pt BB-ei( cred ca-i tare frumos sa ai gemeni in burticuta).
lauraa, esti f draguta in pozele pe care le-ai pus la semnatura.
O zi excelenta fetelor!
Va
8+
bettyR spune:
Fetelor multumesc pentru primire si pentru ca mi-ati admirat fetita. Nu este f inalta, sunt si mai inalti, dar nici scunda.
Flobaby, nu are rost sa te stresezi atata, e f important sa nu fii stresata in sarcina. Evident ca toate ne stresam de una, alta, dar cel mai bine e sa te relaxezi si sa te bucuri de perioada asta ca e unica si frumoasa.
Betty
7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Flobaby spune:
Betty mersik pt incurajari. Chiar am nevoie de ele din cand in cand...
Fetelor, mi-e un
de nu mai pot..
Va
8+
iubita_tiana spune:
neata burtici......am vazut ca ati dezbatut un subiect dificil....eu va rog din suflet sa nu mai fumati, nu numa ca face rau, face foarteeee rau pt bebe...eu nu am fumat nici inainte nici acuma, dar nu accept nici macar in preajma mea sa se fumeze.....musafirii ies in geam........
10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana
clodyac spune:
buna dimineata burticilor
eu acum dimineata ma simt mai bine , aseara cand am ajuns acasa de la munca am luat un paracetamol si un no-spa, nu mai aveam putere sa ma duc la medicul de familie si nu am nr de tel al ginecoloagei (data viitoare il cer
) si am pus si o compresa la cap cu otet de mere si mi-a scazut temperatura , eu cred ca e ceva la rinichi pt ca toata noaptea m-am foit la baita (pisu) si cred ca radia durerea in fata
sper sa nu ma mai apuce durerea si azi
oricum la ora 11 ma duc la medicul de familie sa ii duc rezultatele la analize si ii spun , dar am o doctorita care ma scoate din sarite
daca ii spun ca ma doare ceva zice ca mi se pare mieeeeeee
va spun ce mi-a mai spus si azi
la urgente nu vreau sa ajung deoarece cand aveam 4 sapt de sarcina si eu nu stiam am avut niste dureri groaznice de burtica jos si m-am, dus cu sotul la urgente am stat de la ora 08.00 pana la ora 14.00 ca sa ma vada cineva in conditiile in care nu puteam sa stau nici pe scaun asa ca.........
multumesc burticilor care si-au facut griji pt mine 

sper sa nu mai am probleme
va pup si va doresc o zi frumoasa 

10 +
maria_bunica spune:
Buna dimineata!!!
Cata...felicitari pt bebei..multa sanatate si o sarcina usoara in continuare!!
Flobaby...fii mai optimista...si ai sa vezi ca totul va decurge bine!!!
Clodyac....ma bucur ca esti mai bine...si poate azi nu mai ai probleme!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
11+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
Flobaby spune:
clodyac, parerea mea e ca ar tb sa-ti cauti alt medic si nu unul care sa-ti spuna ca e in inchipuirea ta ca te doare ceva. Chiar dc ar fi asa, treaba lui e sa te faca sa te simti bine,, in orice fel, nu sa te judece. Apropo de spitalele si clinicile de stat - sunt ingrozitoare ,trebuie sa astepti o mie de ani sa te bage cineva in seama si apoi esti tratat ca ultimul om. Bineinteles exista si exceptii dar le poti numara pe degete cred.
Va 
8+
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flobaby Cu placere anamariacs. Nu ma gandisem la asta pana acum , dar o sa-mi ascult si eu propriul sfat. Multumesc oanaiacovita - sunt si eu pe listuta acum.........yuppy!!!!!!!!!!!!!Stie cineva in cat timp ies analizele pt lysteria, chlamidia, rubeola, etc? Astazi ma duc sa le fac si as vrea sa fie gata pana la inceputul lui decembrie cand ma voi duce sa-l vad pe BB. O sera buna fetelor! ![]() 8+ |
Dear, mie mi-a zis dna dr ca teoretic in mai putin de 10 zile nu ai cum sa primescti un rezultat, pentru ca de ex. numai pt listeria le trebe celor de la lab 11 zile pt a avea un rezultat concludent..de aia mi-a zis mie sa ma calmez..ca eu am primit rez in 5 zile!
pupammmm
ana-maria
12 weeks
Serialbastre spune:
Nu reusesc sa tin pasul cu voi, numai ieri ati scris 10 pagini. dar mi-e tare drag sa frunzaresc ce ati mai scris, sa vad ca si alte burtici au aceleasi temeri pe care le am si eu. 
Fierbinte subiectul cu fumatul .... eu l-am dat afara pe sot cu fumatul si-l bat la cap sa nu mai fumeze, dar tot mai pufai si eu cate una, dar nu in fiecare zi. Sper sa renunt de tot, desi e tare greu.
Nu reusesc sa-mi pun graviduta la semnatura, imi da o eroare de parola, dar de logat merge. Am sa mai incerc, ca tare vreau sa vad acolo jos graviduta cu nr de saptamani.
Va doresc o zi buna, am fugit la servici! 
Ura, a mers si semnatura!
10+
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip anamariacs, pai de ce sa nu poti zbura si noi vom pleca intr-o croaziera in decembrie si vom zbura pana in california (cam 2 ore de zbor). eu sunt asa incantata de vacanta, abia astept, cum sa-mi spuna cineva ca nu pot zbura? hahaha. glumesc, pt siguranta ta, intreaba medicul dar sunt sigur ca va fi ok. a, si asteptam poze cu o craciunita mamica. philip &andreea![]() |
dRaguta mea..eu sunt un pic stresata de zborul cu avionul pentru in cazul meu ar fi pentru prima data..si nu prea stiu ce ma asteapata..am o colega care tot a zburat la Viena si imi zicea ca ea niciodata nu a avut zbor fara "zgiltiieli"..si eu sunt panicoasa rau din fire..asta e moticul...
pupicii
ana-maria
12 weeks

&andreea