Romania mai are patrioti care sa o apere?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Nici eu nu inteleg prea bine intrebarea. Nu as putea sa raspund daca exista strajeri care sa aiba grija de copiii mei.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ei bine, eu cred ca la capitolul "apararea patriei" stam f bine...numai un pic de scandal sa iasa si sunt convinsa ca romanul uita repede de problemele vechi si fraternizeaza imediat si cu ala care si-a suflat nasu' pe jos, si cu tiganu' de la cinci, si cu ala care umbla in slapi la mall si cu ala care si-a parcat masina pe trotuar...sunt 100% convinsa ca la capitolul asta stam bine, ne fierbe sangele latin imediat in vine
Imi amintesc cu mult mult drag de revolutia din '89 , pacat ca n-a fost revolutie si pacat ca n-a fost mai repede...si sunt convinsa ca imediat invie solidaritatea si omenia din noi...
Asta nu inseamna ca azi, pe timp de pace suntem omenosi si solidari si buni si frumosi si tara noastra-i ca o floare...dar iaca avem, cred eu, si o calitate ca neam
Iar cu votul , m-ati convins...o sa ma duc sa votez cu aia oribili ca sa nu-mi musc pumnii daca ies aia odiosi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

b.nica.....dar daca ar veni la tine o solie...si ar zice ca se prabuseste tot daca tu nu mergi 2 ani pe front in grotele din afganistan...e...te duci sau nu? ...hai sa vedem ce ai face...esti un strajer de nadejde sau nu?

Guestus ai emis o supozitie falsa;strajer m-as face daca ar veni afganistanezii peste mine ca eu la ei nu m-as duce ca doar nu ma las manipulata .
Acum serios,citind raspunsurile voastre ma umfla rasul( stati nu sariti!)gandindu-ma cum de s-ar trezii toate genele "patrioate" ale romanasului care si-ar vedea agoniseala in pericol,da' numai in acest caz.

Daca am lamurit ce facem in caz de agresiune a tarisoarei ma intreb cu golanii mai mici sau mai...ff. mari, care atunci cand vor ajunge la fundul sacului ne vor aduce la disperare, ce facem?

Exista in tara asta pretins democratica,o institutie care sa va dea senzatia ca sunteti protejati, voi, simpli cetateni? Ziceti voi care este aceea ca mie imi scapa rau de tot cum se cheama!
Sa nu ziceti Parlamentul( ) ca ala se apara numai pe el,sa nu ziceti Politia ca ,s.a.m.d., ca nu vreau sa-mi ridic toate puterile din stat in cap.
Dar daca este una va rog numiti-o sa stim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

institutia aia de care zici, b.nica se cheama
NO ECSIST!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

b.nica, teoretic, in democratie, tu, ceilalti, eu suntem singurii care ne putem asigura ca "astia" nu-s de capul lor! Dai din coate si intri-n politica, sa tii fraiele din interior, sa faci ceva pentru valorile in care crezi, sau te alaturi societatii civile sa fii cainele de paza, sau intri in magistratura sa faci vreo cateva posterioare sa tremure, sau in invatamant, sa cultivi valori alese dragelor vlastare etc.

Inconvenientul e ca, pentru a avansa in politica, iti trebuie sustinatori, care sustinatori au si ei interese si care - evident - sustin pe cei de-o simtire (si apucatura) cu ei. In justitie, cam la fel, tre' sa ai un sef sa te promoveze, in invatamant, risti sa mori de frustrare. Societatea civila e un catel mai sfrijit, asa, nicidecum de talia maidanezilor bucuresteni! Asa ca...

Pana mai an, Comisia Europeana (cu toate bubele din cap de le are si ea) mai arata mata onor' slujitorilor boborului. De la o vreme, nici macar ea nu mai poate face mare lucru, doar suntem de-acum ai ei si noi, cu tot cu pitorescul locurilor si al situatiilor.

Dupa capul meu, nu, nu exista asa o institutie, atata vreme cat statul roman democratic nu exista ca entitate functionala; exista o adunatura de oameni cu interese exclusiv personale, cel mult de gasca, care-s cocotati in parlament, in guvern, pe unde apuca si fac si ei ce pot pe-acolo, sa le fie bine lor si urmasilor urmasilor lor!

Mergi la inceput

Poate de aceea am ajuns sa fiu nerabdatoare sa ajunga la Generale subiectul cu Apocalipsa de la Sufletul Credintei .
Daca ajunge Stirea zilei poate se aleg apele si ...oamenii si cei ramasi sa ajunga sa traiasca normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Patrioti?? Un cuvant arhaic! Nu mai exista asa ceva.Ar mai face cineva inchisoare din dragoste pentru patrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eternell spune:

Ati vazut filmul de ieri noapte de la TVR1? "Lista neagra".

Curajul, demnitatea, patriotismul duse pana la sacrificiu exista toate in stare latenta in multi oameni aparent banali. Anonimi care in situatii limita devin adevaratii eroi. Cei ce isi sacrifica viata fara sa ezite pentru semeni. Cei nestiuti, departe de lauri... Cei ce uneori devin usor vanati tocmai de partenerii de baricade.

Patriotismul nu il cautati in cei ce isi trambita cu demagogie intentiile de a salva tara, daca nu ... insasi omenirea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

off topic,
citind titlul subiectului mi-am adus aminte de o melodie extraordinara, sper sa va placa...
Grigore Lese http://es.youtube.com/watch?v=TuqAujycr88

Mergi la inceput

Emotionant videoclipul cu Grigore Lese pus de Oliv; sper insa sa ramana ca arhiva si sa nu mai fie nevoie sa ne plece feciorii la catanie!
Nu la acest gen de patriotism faceam apel ci mai mult la atitudinea patriotica a fiecarui cetatean.
Avem "romani"care au furat la greu, au denigrat si au vandut pe nimic tara in care s-au nascut;pe acestia i-as pune la "Stalpul infamiei" incat nici-o tara sa nu-i mai primeasca si sa-i expulzeze ca pe niste paraziti daunatori!
Fata de aceste specimene subumane ma intreb daca mai sunt cetateni ai acestei tari care sa ne apere si astfel sa ne curete pamantul de buruieni!

Mergi la inceput