Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Si eu care-mi faceam griji ca cei 260 ml bauiti de Tudor ar fi cam mult... Babo Miru!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

ma duc in pat, la noapte dorm cu Miru sper sa avem o noapte linistita fara picioare in cap si ciupituri de gat

sa aveti o noapte linistita

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Maruntico, de la nickname ti se trag genunchii indoiti!
Multumim de pupicii zulufati!

Roxana, mersi. Iti dai seama ca tot pe voi va bazai cu vaccinarile daca ma pierd iar in ceata. Acum mi-s cat de cat clare.
Si te invit la o cioba de vacuta, productie proprie. Pana si Tudor a mancat astazi un castronel de ciorba cu paine. De ceva vreme mananca ce mancam si noi.

Vazut toate, toate pozele. Foarte frumoase!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Si eu care-mi faceam griji ca cei 260 ml bauiti de Tudor ar fi cam mult... Babo Miru!

Poze

eu mereu ma intreb daca nu mananca prea mult , dar daca ii e foame nu ma inteleg cu ea si cere papa, ea are 3 mese consistente pe zi plus un iaurtel , plus laptele iar printre fructe , biscuiti , pufuleti , dr zice ca e ok atata timp cat cere si ca nu e grasa la cat baga la burtica

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Noapte buna, fetelor!

PS Marta, sa stii ca 'babo' inseamna 'bravo' in limba lui Tudor. Acum mi-am dat seama de vocativul substantivului si inainte sa-mi sara cineva in cap, aduc aceasta clarificare.

Poze

Mergi la inceput

Tudor are chiar 4 mese importante si ceva gustari intre, plus laptele, cam 800 ml pe zi.
Parerea mea e ca ei cer mancare de foame, nu au "dereglari", ca noi, astia mari. Asa ca nu trebuie sa ne facem griji. Plus ca nici nu dau semne de ingrasare anormala si nu mananca chestii nesanatoase.

Poze

Mergi la inceput

Daca nu mai e nimeni pe aici, va urez noapte buna si pe maine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cristi bea 3x210ml de seara pana dimineata si ii dau la pranz 150ml ca altfel nu adoarme, trebuie sa fie prea obosit sau imi rupe spatele pana adoarme, asa ca am ales calea cea mai usoara pt mine...cand termina bibe deja doarme.El are 3 mese consistente pe zi si alte nebunii printre, ca sa nu mai spun ca cere si din farfuria mea sau a lui tati

Maria, unde esti????????????? te-au oprit aia la munca????sau te exploateaza acasa in bucatarie????? daca nu apari eu intru in grevaaaaaaaa

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

noapte buna

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Prisi, m-ai dat pe spate cu cantitatile .....
am adormit si eu baietii. iar n-am avut timp sa vad montajele cu sunet, in schimb am vazut frumoasele domnisoare Erika si Daria impreuna cu mamicile .
Erina, Daria merge asa de bine de zici ca o face de foarte mult timp.
Devylla, noi ne tot dam cu parerea despre ora intalnirii,nu ne spui cand preferi tu, care-i programul de somn al Erikai ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput