Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Socrate si noi ne certam rar...ne-am impacat deja! Dar il mai tin pe sotu` in suspans...ieri era convins ca mi-am activat un card de cerdit! Acum ma amuza deja!

Eli e foarte fericita in scaunel!

Nicole mama nu ma pot uita la ce gatesti...ca vreau sa fiu sexy mom!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

botosei? si eu vreau.....si eu vreau...

tre sa recunosc ca m-a prins si pe mine febra lucrului de mana, bineinteles impulsionata de Cleo si de lucrurile frumoase facut de ea asa ca am facut si eu 2 caciulite ficamii dar crosetate aici si aici
nu am urmat un tipar, am facut asa dupa ochi si probat
mie imi place mai mult crosetatul decat tricotatul, mi se pare mie ca ies lucrusoarele mai fine asa...
ehe de-abia vine iarna, ma si vad ce de idei imi vin

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetelor

Iaca si eu la cofi cu voi Vorbitzi de sani - vin si eu cu parerea ca nimic nu va mai fi ca inainte de nastere, nu numai tzitzi, dar si burtica De fapt cred ca si-ar reveni corpul daca am face gimnastica non stop, sport, ceva ... dar cine are timp si energie ? Cat despre mine, sanii sunt OK, o marime mai mari ca inainte, in sutien arata super !!! Dar daca dam jos obiectul ajutator ... de ce sa ma plang, arata OK, sunt mai mari si mai moi ca inainte, dar nu ceva sa ma urc pe pereti de disperare. Sincera sa fiu, nu credeam ca voi mai avea sani normali dupa bidoanele pe care le-am avut cand alaptam... si mai ales atunci cand m-am intarcat si nu ma mulgeam si erau efectiv ca niste mingii pline de noduli ... de aceea doctorul mi-a recomandat sa incerc intarcarea naturala. Dar fetelor, pielea de pe sani e cam zbarcita la mine Arata ca un pui zburlit uneori hmmmm... Problema mea acum este burtik, talia care nu mai este ce a fost :) Nu sunt grasa, dar mi se pare pielea lasata. In fine, ma tot chinui sa fac miscare, pe bicicleta, in plimbarele etc - dar stiu foarte bine ca nu e suficient si ar trebui sa bag niste aerobic serios, cu tot cu 100000 de abdomene.

A propos de aspectul fizic, stiti ce am constatat eu ? Imi creste parul la loc Dupa ce a cazut la greu pe la vreao 5 luni, acum imi creste la greu - arata ciudat, am un fel de minibreton sub bretonul normal Ciudat ...

Nicole - buuuuuuuuuuuuuuun Si cat despre apa, nici piticania mea nu e prea dornica de apitza. Eu il pandesc mereu cu bibe dar se cam joaca cu el in gurita :)

Am vazut pui de Inais - super haioasa !!!

Fug la munci Va pup pe toate.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Neatza fetelor.

LA MULTI ANI !!! ttuturor celor nascuti intr-o zi de 12.

Biancuta a papat dimineata cereale de orez cu bibe.
Aceeasi problema o avem si noi cu caruciorul - nu mai incape imbracata cu geaca de iarna, parca e un cosmonaut - nici nu se poate misca.

Fetele care a-ti dat branzica la copii- cum a-ti facut-o , cu lapte praf si pastilute de calciu lactic sau cu lapte de vaca? sau i-ati dat direct branzica de vacuta?

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Miss, ce buzita suparata scumpa … si mie imi plac si pozele cu lacrimioare, bebelusii sunt tare dulci, ce mai!
A venit Mutti, ma faci sa rad ... a auzit ca-i simtim lipsa

Alysh, ma gandesc si eu ca asa cum zicea Alina_anto, ca gimnastica sa mai remediaza forma/”constitutia” sanilor.
Mie la prima sarcina nu mi s-au modificat semnificativ si au revenit imediat la normal. Si acum sunt tot bine. Acum port mereu sutien, chiar si noaptea, intre sarcini insa n-am purtat. o fi chestie si de “mostenire”.
Eu am probleme cu burta – pot fi slaba bat, da burta tot am.

Aaa si apropo somn si bebe 2. Copil mic si bebe nr. 2 nu se prea pupa cu somnul ... program diferit, somnic diferit

Mihaser, hai ca esti comica rau... m-am distrat, nu gluma! saracu’ sot!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

gabitzam multumesc pentru link!!! si o sau mai multe de fapt pentru voi!!! multumesc

nicoleeee mama ce pofta imi e!!!asa de dimineata!!! si vibnu de pe coltu pozei da da vreauuuuuu

fetelor dflavia are mana de crosetat nu gluma!!!i-a facut si lui amelia i caciulita superbaaaaaaa!!!sotiorul ii trimite miii de multumirei!!!o sa facem pozici astazi la caciulita si o sa vo aratam!!!are un fluturas pe ea!!!e de nota 11 pentru tine flavia si pentru stefania

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui dflavia

botosei? si eu vreau.....si eu vreau...

tre sa recunosc ca m-a prins si pe mine febra lucrului de mana, bineinteles impulsionata de Cleo si de lucrurile frumoase facut de ea asa ca am facut si eu 2 caciulite ficamii dar crosetate aici si aici
nu am urmat un tipar, am facut asa dupa ochi si probat
mie imi place mai mult crosetatul decat tricotatul, mi se pare mie ca ies lucrusoarele mai fine asa...
ehe de-abia vine iarna, ma si vad ce de idei imi vin

Mami de Stefania 11.05.2008

Woow mami! As fi jurat ca-s cumparate, mai ales prima, nu pot sa cred. Bravos!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Ylari, na ca acum mi-ati cobit si Mutti s-a intors chiar azi!!! Ce soc pe mine!! Deocamdata la prima vizita de 20 de minute s-a comportat exemplar, dar cand a plecat iar mi-a bagat un „Ma suni maine daca ai nevoie de ceva, da?“ – de mi-a venit sa-i spun ca asa cum am supravietuit si fara ea, inseamna ca ma descurc si singurica...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Neatza!!!!

Ba io n-am cobit deloc, Miss tu ai zis prima!!!! Pupi! Fii puternica, suntem alaturi de tine!!!!

Acum ma apuc sa citesc. I-am facut fetei supa. Arata ca naiba, daca mananca ceva dau baieram. Cred ca n-au niciun gust fierturile alea. Dar sa fiu optimista!

Am vb si la servici (din nou) Doamna de la Resurse umane mi-a spus de chestia cu 6 ore program (ca am dreptul pana face copilul... nu si-a adus aminte exact cat...) Stiti cumva unde sa gasesc legea? O sa intru imediat sa ma benoclez si la probleme juridice, ca mi-a zis sa fac exact cum spunea Cleo mai de mult, sa vin 4 zile si vinerea sa stau acasa! Mama ce bine ar fi!!!!

Ralu, si de grasa mea a ramas mic caruciorul, dar eu cand iau primul salariu m-am si oprit in primul magazin sa ii cumpar fetei carutz, ca pe mine m-a facut cu nervii porcaria asta intzepenita!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna dimineata....

Am ajuns de la pediatru si sunt un pic tristaEric are 7.200 dupa cantarul lui din care jumatate era pe afara...dar no ,si e sub linia din grafic in fine si are 71 de cm in fine imi spune ca e bine si ca atata timp cat nu scade ...in fine sa speram ca va fi bn...

Inais -da pot sa spun ca acum incepem sa ne revenim ,sa speram ca totul va fi bine ...chiar daca este jobul meu de 4 ani incoace intodeauna e greu dupa 6 luni de concediu...

Miss-aici nu cred ca au dar voi intreba daca nu ii spun lu mami sa-mi trimita,bafta cu Mutti ...multa rabtare ca de obicei....

Nicole-e super tare vreau si euok trebuie sa ma apuc sa fac ...

ok revin mai tarziu ma duc sa iau micul dejun cu sotul ...paine cu ou mor de pofta

pupacim mamici scumpe si bebei dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

BUNADIMIZIUA FETELOR!

e...eu am promis un filmulet cu Alexandru, dar cand aprind camera nu vrea sa mearga in 4 labute deloc....am un filmulet, dar doar se ridica si se balanseaza...o sa incerc sa-l pun acum...sa-l vedeti.
Mai nou avem si un dintisor....fara probleme...l-am simtit cand m-a muscat de mana.
Ralu_tnici noi nu mai avem loc in carucior si va trebui sa cumparam altul......la asta nu m-am gandit...sa ma uit la latime...
Bratafel eu ii fac branzica din lapte de vaca din comert mili rosu la 500 ml 5 pastilute...si iese destul de multa daca pui pastilutele pisate chiar inainte sa inceapa sa fiarba lapticul.

va pupam si sper sa reusesc sa pun filmuletul.

Alexandra mami de Alutzu

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput