Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Tot eu ultima si prima???
Revin cu constipatia...MAi fetelor, nu stiu ce sa-i mai fac, voi ce le-ati facut in astfel de situatii...nu am pere si prune in casa, o sa cumpar azi...se chinuieste si plange de nu se poate. Supozitorul nu pot sa spun ca are efect... I-am bagat niste granule de ceai de musetel in lapte....dar nu l-a papat... si totusi a papat mar de 3 zile incoace...f bine...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

nici la noi n-a mers cu ceai de musetel. morcov - dar sa nu abuzezi de el - si ai grija in ce stare i-l dai NU din ciorbica!niciodata pasat!
morcovul fiert - constipa
morcovul crud - servit ca si suc, ajuta digestia si scoate afara. dar nu in cantitati mari sau sa abuzezi de el ca da diaree..

eu, zilnic, dimineata, un mar mare golden si un morcov cam cat degetul aratator, daca e mai gros, dublu daca e subtire, bagate in storcator, sucul rezultat, amestecat cu cereale nestle cu morcov-orez, facut o pasta mai molicioasa si servit...e super!!!o sa vezi ca o sa se regleze. sau apa plata..ce apa ii dai? eu foloseam Borsec..cat i-am dat apa d-aia, am stat numai cu supozit in fundulea...apoi am trecut pe Dorna si totul e ok. si cum am zis, cateva inghitituri de apita dupa masa, imbunatateste digestia...succese si pupilici voinicului

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

mihaser are dreptate..si ceai cu lactoza...cel de la Humana cu fenicul si chimen e foarte bun. eu l-am preferat in schibul baby drink-ului. e mult mai bun. incearca.

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Iulia multumesc mult iubita
Mihaser multumesc si tie...ooof
ca fruct i-am dat mar amestecat cu banana si cu apa - ca sa pot mixa. Banana i-am pus mai putin, cam 1/2 de banana mica la 2 mere mari. NU stiam asta cu morcovul fiert/vs/ morcov crud... o sa incerc sa-i fac suculet cum ai spus tu...
Lactuloza asta unde se gaseste...nu mai pot de mila lui, cu lacrimi in oki se sceme si se uita la mine.
MIhaser pai si cand ii bag supo plange, nu mai vreau sa folosesc, dar din disperare ca nu aveam pere sau prune in casa sa-i fi facut imediat un piure...dar ma duc si cumpar...Bietul baietel cu hemoroizi...

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:

Iulia multumesc mult iubita
Mihaser multumesc si tie...ooof
ca fruct i-am dat mar amestecat cu banana si cu apa - ca sa pot mixa. Banana i-am pus mai putin, cam 1/2 de banana mica la 2 mere mari. NU stiam asta cu morcovul fiert/vs/ morcov crud... o sa incerc sa-i fac suculet cum ai spus tu...
Lactuloza asta unde se gaseste...nu mai pot de mila lui, cu lacrimi in oki se sceme si se uita la mine.
MIhaser pai si cand ii bag supo plange, nu mai vreau sa folosesc, dar din disperare ca nu aveam pere sau prune in casa sa-i fi facut imediat un piure...dar ma duc si cumpar...Bietul baietel cu hemoroizi...

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

parerea mea, nu te grabi sa cumperi prune. mie para nu mi-o digera, o scoate in aceeasi consistenta ca piureul, deci, am cam renuntat la ea
lactoza se gaseste in ceaiurile granulate Humana.
inainte sa te duci sa cumperi ceva, fa-i suc dintr-un morcovel mai mare, cu putin mar, ca o sa-l refuze sigur asa simplu.dar nu baga si morcov si para si pruna in aceeasi zi..sa nu-i dai stomacelul peste cap! si sa nu crezi ca odata ce a baut suc de morcov imediat va iesi..lasa-l sa-l digere si insista si a 2-a zi...ce am patit-o si noi cu constipatia aia....da cu bephanten la fundulet.vindeca bine flacaul bolnavior

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

am uitat! renunta la banana!!! eu i-am dat de cateva ori in cantitati micute, ca n-o prea agreaza si nu mi-a mai facut kk urmatoarele 2 zile...ziceam ca-i fac azi o reteta cu banane si lamaie, insa n-am mai cumparat banane ca m-am razgandit..mai bine las..abia am scapat de tanti constipatie..

gata, fug sa-i pregatesc papica

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser
Wow unde? Link pls!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Am vazut la ProTV,dar va aparea si pe site-ul www.csid.ro maine la Emisiunea de dimineata.
Imi place freza ta

Trebuie sa fug iar la Julia. Astazi e tare matinala,nu stiu ce-o fi apucat-o.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele sa va povestesc!

Am fost ieri la marketul bio sa iau borcanele si in final am venit cu sacosa plina ca erau borcanele si la promotie si mi-au mai dat si 2 gratis. Mi-au mai dat gratis niste pliculete cu piure sau mancarica pe baza de lapte de capra. Am gasit acolo de toate...servetele fara parabeni si alte tampenii, biscuiti fara gluten, bananele bio erau 8 lei kg...asa ca in curand o sa ii iau si din alea...Am vazut si o gama de cosmetice Sante ptr noi la preturi cat de cat normale si o sa-mi iau si eu ceva hidratant.

Asa e Iulia la faza cu morcovul! Crut trebuie putin ca provoaca diaree, iar fiert constipa...Si fructele de padure constipa: coacazele parca...asta daca aveti probelme cu diarea.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mihaser ce misto cu promotia de produse bio...dar ce freza ma, ca am vazut pozele cu mamicile de Timisoara si ai parul lung. M-am uitat eu prost?
Iulia incerc acu sa-i fac un suculet de morcovel crud!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa si de dimineatsa sa va inseninez viatsa!

In pprimu rand pup la Elenuca si la pui. Deci febra era rubeola! bravo, sunteti fete mari, de acu o sa aiba imunitate si nu mai e cazul de stres, vaccinari, fuga din comunitate la epidenmie etc. toti copiii fac bolile copilariei, ma incurajez asha, dar intodeauna e prea devreme, si ne e mila si frica.

andree27 , uite din idei ca ale soacrei se trezesc unele sa o necajeasca pe Jady in spania! 8.5kile ii slab? mai, poate nu e obez ca ea . Io ash zice ca si obezii la fel apar, din paranoici. Hai sa te incurajez, cu socrii - in timp oamenii or sa vaza cat de perfizi sunt, si o sa ramana singuri cand nu se ashteapta. Io am pe socru meu, exact aceleasi vorbe au. Ignorantsa, si vedeti-va de treaba - atat ca nu iti mai vine sa mergi pe la ei. Noi nu am fo la scori, in ultimu an, de cand au inceput sa ne peseze ba cu nunta, cu una alta - de 10 ori maxim. Si stau la scara vecina. SI nu ca am ales io, ca io cand ajung iau o carte sa cetesc, ma uit la poze, etc. - ci victor , cand ceva: lasa ca ne e bine acasa, lasa ca iar s-apuca de barfa, din astea picante. Pur si simplu cand oamenii te deranjeaza, chiar daca ai putea sa accepti defetctele, nu iti mai vine sa dai ochii cu ei. Si nu sunteti singurii. Voi sa fiti sanatosi, si fericiti!
iar cel mai bun exemplu tyi-l da Andreap, cu mariuca ei, care zice ca la 1 an=9kg -si nu ca isi lauda ea pitica, dar am vazut-o si io: plina de energie, vesela, vorbareatsa, mi-a desenat carnetelul, ne-a cantat (si are si talent!).

mihaser , ooo ce poze cu adunare de pitici. Poa nu uit sa iau aparatu afara cand aliniem la bancutsa carutsuri cu 3 pui ! e asha frumos cand ii vezi impreuna...

vorbiti de sani. Pai ... la mine de la mere, au trecut pere si acu bretele. Io si inainte purtam 75C, acu caut innebunita 80D ca 75D nu e. Pt adunat bretelele. Dar nici nu suport sdutien in casa sau in somn, numai afara.

iulia, si fiica mea se trezeste noaptea. Si se joaca. tipa acolo. Asta noapte am cedat, 1 ora si ceva s-a jucat - m-am dus in sufragerie, pe canapea. Candva o sa o schimbam sa luam una nestricata sa se intinda sa dormim acolo. SI tati istet, ca sa nu mai chiuie fata: i-a dat jucarii. Si alea fac sunete :)).

vad ca vorbiti de vaacinuri. Exista un vaccin, ROR, adica rubeola oreion, rujeola. Nu stiu daca o sa il fac. se pare ca nu da imunitate totala, exista cazuri de copii care au facut o forma mai usoara de boala, dupa vaccin.

a, vad ca deja ati zis de ror.
mai, de aia s-a trezit fiicamea la 5!!! sa vada pe Raducu. Si io am culkcat-o inapoi.

xconstipatie: fiica mea facea kk rar. Nu tare, doar rar. Si de cand ii dau suc de morcov crud - s-a reglat: face zilnic, de 2-3 ori chiar, au crescut cantitatea de scutece folosite. Nu stiu daca merge la toti copiii, dar poti incerca.A, si cum au zis si fetele, efectul nu a fo in prima zi - a 2 a zi s-a simtit la miros.
A, daca erai aproape iti donam un borcanel de prune congelate de mine. Incearca cu para - cica e cacacioasa. Sau cu bere . Oricum, scoate banana - macar pt o perioada. E onsistenta, e satioasa, dar incearca sa o izolezi.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:

Mihaser ce misto cu promotia de produse bio...dar ce freza ma, ca am vazut pozele cu mamicile de Timisoara si ai parul lung. M-am uitat eu prost?
Iulia incerc acu sa-i fac un suculet de morcovel crud!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

mihaser sper ca am vazut bine, dar ai parul lung si tuns in scari, nu? Erai in ultimele 2 poze din albumul de noiembrie.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput