Bobocei 2008/2009 (3) Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed

ati inceput sa va ginditi la cadourile de Craciun? eu am rugat-o deja sa faca o "ciorna" ca sa-si faca Mosul o idee cit de cit...vrea nintendo wii (vreau si eu! ) si o coarda,sau daca nu are Mosul destule wii-uri atunci vrea o casuta de papusi si la fel o coarda si un yo-yo! ah,si mai vrea si un "raidiow" ca a ramas fara decind s-a stricat al nostru...

Speed si fiica-mea isi doreste nintendo ds .Coarda sare deja de luni bune dar isi doreste si nu stiu ce castel/casa de papusi de la Playmobil si foarte multe carti.Daca cu cartile rezolv usor,cu restul chiar nu stiu ce sa fac...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Alina,nintendo ds e super,il recomand calduros,ma joc si eu mereu... si e foarte bun ca e portabil,mai ales cind e plictisita in masina sau trebuie sa mergem in locuri fara interes pentru micuta...si mi-am luat si eu unul ,avem doua,fiecare cu al ei si ne trimitem mesaje dintr-o camera in alta...(cu ocazia asta exersam scrisul fara sa aibe impresia ca munceste ) .coarda a avut si ea demult dar a ramas mica! mi se pare ca in ultima vreme a crescut foarte mult,trebuie sa-i iau hainute de 8 ani ca cele de 7 ii sunt cam scurte...
casuta de papusi isi doreste si ea ceva de genul www.woodentoys.ie/-c-9_10.html?osCsid=c774d9123bde7b5a0312a68f85654ab4" target="_blank">asta doar ca am impresia ca sunt cam mari pentru camera ei iar "playroom" separat nu avem...numai daca as gasi ceva de genul asta de dimensiuni rezonabile...
eu i-am luat recent cartea www.amazon.co.uk/Enchanted-Wood-Faraway-Tree/dp/1405230274/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1226855431&sr=1-1" target="_blank">asta si ii place foarte mult,citeste in fiecare seara din ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Vineri am fost ajutor la cursul de citire(Lesekurs),mergem prin rotatie cite 2 mamici de 2 ori pe saptamina.A fost f interesant pt mine,in primul rind pt ca am putut ajuta si in al doilea rind ca am putut singura sa-mi dau seama de nivelul copilului meu.

Cam ce faceti, concret, cand ajutati?

In legatura cu ambidextria - tu iti amintesti sa fi avut probleme de-astea in care vedeai lumea "pe dos"?

Felicitari pentru fetita. Si la Vlad in clasa tot fetitele sunt primele. Nu stiu, parca stiu mai bine pe ce lume traiesc ceea ce la ajuta sa-si faca mai bine sarcinile. Nu suntem noi, femeile asa de fapt? Zau ca nu pricep de ce nu conducem inca lumea...

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed
vrea nintendo wii (vreau si eu! )

Vlad a vrut anul tecut Nintendo DS Lite.
Sotul meu si-a cumparat si el si se joaca wireless impreuna. Cand mergem la drum lung mai nou ma pun pe mine sa conduc ca sa faca "meciuri". E fain. Oricum, mai bine decat cine stie ce ragalie de jucarie de care n-ai loc in casa.

alice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simali

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Vineri am fost ajutor la cursul de citire(Lesekurs),mergem prin rotatie cite 2 mamici de 2 ori pe saptamina.A fost f interesant pt mine,in primul rind pt ca am putut ajuta si in al doilea rind ca am putut singura sa-mi dau seama de nivelul copilului meu.

Cam ce faceti, concret, cand ajutati?

In legatura cu ambidextria - tu iti amintesti sa fi avut probleme de-astea in care vedeai lumea "pe dos"?

Felicitari pentru fetita. Si la Vlad in clasa tot fetitele sunt primele. Nu stiu, parca stiu mai bine pe ce lume traiesc ceea ce la ajuta sa-si faca mai bine sarcinile. Nu suntem noi, femeile asa de fapt? Zau ca nu pricep de ce nu conducem inca lumea...

alice

La cursul de citire sunt foi cu cite 3 coloane de cuvinte care trebuiesc citite si cunoscut sensul,pe ultima coloana sunt si propozitii scurte si mici casute in care tre'sa deseneze ce au inteles dintr-un rind sau chiar dintr-o pagina.Ei au facut deja o multime de litere(w,o,r,t,e,i,l,s,m,a)dar foile astea fiind pe nivele,cu cit creste nr foii,cu atit sunt mai multe litere noi si se intimpla ca nu toti copiii sa le stie sau nu stiu sa le lege.Fiecare elev isi ia mapa,citesc pe litere cu voce joasa si cind se impotmolesc,ridica mina si mergem la ajutor.Doamna invatatoare nu ar reusi sa se imparta la 3-4-5 elevi care au nevoie de ajutor deodata.
In general,sunt cuvinte cunoscute dar sunt si cuvinte noi,nume de pesti,de pasari,de animale.
E interesant de vazut ca fiecare copil are un tempo si un nivel diferit de concentrare.Unii se concentreaza f bine toate cele 20 minute cit dureaza cursul,altii cind merg sa-i ajut isi mai amintesc sa-mi spuna ca bunicul a avut ziua de nastere in weekend si tot asa.

Eu am avut in scoala probleme cu doamna invatatoare.Am mers la scoala la aproape 7 ani si pina atunci scrisesem si desenasem numai cu stinga.Doamna inv,ajunsa la limita rabdarii la ultima ei generatie de elevi,m-a obligat din start sa scriu cu dreapta si nici mai mult,imi lega mina stinga de corp(ca si cum ar fi fost in ghips,sa nu o pot folosi).O,la inceput scriam urit cu dreapta,inversam literele si intr-un cuvint 2 litere erau inclinate spre dreapta,2spre stinga dar exersam acasa si rupeam la foi pina reuseam.Apoi nu am mai avut probleme,nu m-am mai certat nimeni ca decupam/coseam/mincam cu stinga.De crosetat o faceam cu dreapta .O sa vezi ca o sa se obisnuiasca baietelul tau,inceputul e mai greu.
Da,fetitele sunt primele la inceput dar eu nu uit ce inteligenta sclipitoare aveau baietii la mate si fizica .Baietii par mai aiuriti dar cu timpul balanta se echilibreaza.
Eu am facut o facultate cu muuulte fete dar nu uit ce manualitate si tone de rabdare aveau putinii colegi baieti .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alina, foarte interesant.. Nu poti sa faci o poza la foaie sa ne arati si noua? E ca un fel de spelling.. Si la germana sunt reguli de citire, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriana

Alina, foarte interesant.. Nu poti sa faci o poza la foaie sa ne arati si noua? E ca un fel de spelling.. Si la germana sunt reguli de citire, nu?

Trei bucurii: Codrin-02, Olguta-03 si Cornelia-06

Adriana,da,vreau sa fac poze,miine sper sa-mi aduca mapa cu foile de citit.Ei isi lasa in clasa o parte din caietele din care nu au teme in ziua urmatoare,carti,alte minuni.

Seara frumoasa,dragi mamici!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

julian a trecut astazi la level 20 la mate... daca joi isi trece testul.. luni o sa aiba testare din inmultiri, cu 0 si cu 1...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

A, bravo pentru Julian..
Asa repede au trecut la inmultiri? Cand le-au facut? Si cum le explica, le dau sa le invete sau le exemplifica..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

le doar da sa le invete pederos... le-a zis ca inmultirea e o adunare repetata si atata... vor merge inca paralel cu adunari si scaderi, dar si inmultiri.. testele la adunari si scaderi s-au terminat .... Well daca copilul nu a trecut toate testte... trebe sa le dea saptamanal, pana le trece, altfel nu trece la inmultiri.

Citat:
citat din mesajul lui adriana

A, bravo pentru Julian..
Asa repede au trecut la inmultiri? Cand le-au facut? Si cum le explica, le dau sa le invete sau le exemplifica..?

Trei bucurii: Codrin-02, Olguta-03 si Cornelia-06

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput