Bobocei 2008/2009 (3) Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 17
Alina spune:
La multi ani,dragi scolari si dragi mamici!
Noul An sa va aduca sanatate,bucurii si rezultatele cele mai bune la invatatura!
Noi am petrecut cu bine sarbatorile,de Revelion am fost le restaurant si bineinteles ca scolarita cu noi pina la ora 5 dimineata
.S-a simtit excelent,a dansat si s-a jucat cu prietenele si cu Barbie
.
Noi incepem scoala ca fetita lui speed,abia miercuri dar deja incepe sa-mi para rau!Ce bine era cu programul asta alandala
,cu plimbari fara ore fixe,joaca fara ore si tot asa.Uite ca aproape se duse boieria si pina spre sfirsitul lui februarie cind e o alta vacanta,scoala si iarasi scoala
.
Noi inca nu am ajuns la patinoar pe anul asta dar cred ca in curind.Aici e un pic de zapada cit sa se duca fiica-mea cu sania prin padure asa ca in asta a constat distractia afara.In rest,in casa citit cit cuprinde si joacaaaa multa cu Playmobilul de la Mosu'.
ni-na,nici noi nu am stricat bradul si nici nu avem de gind pina weekendul viitor.Of,parca imi mai aminteste putin de sarbatori ca prea rpd au trecut.Lunile astea ce vin,ianuarie si februarie imi plac cel mai putin pt ca in general,aici e ff frig si cenusiu,in ultimii 2-3 ani a fost ff putina zapada.
Inceput de scoala cit mai lin va doresc!
Alina
danielac spune:
ni-na ce teme? ati avut teme? parca erau interzise temele d evacanta... Diana nu a avut teme... legat de trezirea de dimineata, de asta ma tem cel mai tare...
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
speed spune:
nina,si noi suntem inca cu bradutul in casa,cred ca il mai lasam o saptamina...de ieri am inceput sa-mi culc fetita mai devreme ca sa nu aiba soc miercuri dimineata
off,si mie-mi pare rau ca s-au terminat sarbatorile si vacanta....
ni-na spune:
S-o iau metodic:
Abecedar,de scris un text(o pagina de caiet special)+de scris cate un rand din fiecare litera facuta(inca doua pagini(sau una fata-verso)
De citit din" Tainele abecedarului "doua pagini 41 si 42 parca,sunt la munca si nu pot verifica........o mare tampenie cu: "nenea Marcu care e morar si e milionar" si inca cateva texte de aceiasi profunda intelepciune.
Matematica:de copiat cifrele si de facut niste exercitii,tot asa,2 pagini.
Intr-adevar,de se respectau indicatiile guvernantilor nostri scapam de un mare stress,a fost asa incarcata de evenimente vacanta asta.
subiectul 2-Trezirea
Aseara la 9 era in pat,la 9.30 tv-ul inchis(de el)ca in vacanta asta atingea lejer miezul noptii.
Dimineata il deranja si periuta electrica de dinti...a folosit-o pe cea obisnuita.
Am constatat ca se vedea camasa de trei degete sub sacou(acelasi copil,aceleasi camasi,acelasi sacou....)a crescut,camasile stiu ca erau o idee mai mari.
S-a impachetat,si-a luat legitimatia,cheia de la intrare insa ghiozdanul pauza...........uitase de el.....
La voi cum a fost??
nicoleta
danielac spune:
Ni-na ce de teme! saracii copii daca nici acum nu se mai joaca, cand or sa mai aiba timp!
Legat de somn: aseara la 9.30 era in pat si va spun ca nici pana la ora 23 nu dormea... azi foarte greu s-a trezit... era buimaca de somn!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Anina_n spune:
La multi ani cu sanatate si numai succese in 2009 ! 
A fost o vacanta mai agitata, cu atatea sarbatori si evenimente si daca si noua parintilor ne-a fost greu sa ne miscam azi la serviciu...nu ma mir de copilasii nostri, care ar fi vrut sa mai continue vacanta.
Temele(obisnuite ca pt. 1 zi de scoala, doar ceva calcule mai multe la matematica) erau facute din prima saptamana de vacanta, ieri am apucat sa repetam un pic la citire si scriere, doar cu trezitul de dimineata mi-a fost si mie teama.
Desi a adormit tarziu azi-noapte, Cristina, dimineata s-a trezit plina de energie si nerabdatoare sa mearga la scoala.
Au primit teme, gata, s-a dus vacanta. Urmeaza si incheierea de semestru, ca peste 4 sapt. e vacanta !
sanatate si numai bine, va doresc !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

simali spune:
Noi am fentat o zi de scoala, adica lunea. Astazi este prima zi. Am fost la schi in Austria si am ajuns duminica. Am vrut sa ne odihnim putin inainte.
Vlad nu a avut teme de vacanta. Nici nu am facut mai nimic cu el. Doar l-am mai intrebat din cand in cand gen "cat fac 7+2?" si a raspuns de fiecare data corect. A citit un fragment dintr-o carticica primita de la Mosu si cam asta-i tot. Dac'a uitat a uitat. Pentru asta e vacanta. Ca sa uiti. Nu?
In rest schi, tavalit prin zapada, game boy, petreceri in pijama in camera de hotel cu prietenii, etc.
Astazi imi vine un control fiscal la firma. Si eu abia ma tarasc de lene...
alice
simali spune:
A... si tuturor un an 2009 linistit, sanatate, si tot ce va doriti voi sa se indeplineasca.
alice
crisseis spune:
La multi ani tuturor! Sa aveti un Nou An cu liniste, sanatate , spor si noroc!
Nici fetita mea nu a avut teme de vacanta, abia pe vineri, sambata, inainte de inceperea scolii am mai scris cate ceva(sa-si reaminteasca literele) si cateva exercitii la matematica. Mai mult am insistat pe scrierea corecta a literelor si cifrelor, decat pe calcule sau propozitii scrise.
Trezirea e foarte grea. Ca de obicei baiatul se trezeste fara "scene", fetita, in schimb...imi pune in fiecare dimineata imaginatia la incercare:) Dar si trezirea e mai interesanta asha:)
Mult succes in continuare!
simali spune:
Noi avem acum teme dintr-o culegere numita Mate2000 8/9. Doamna a zis ca e prea usor mnualul si le da din culegerea asta. Am rasfoit-o si mi s-a parut foarte buna. La prima vedere, asa...
http://www.edituraparalela45.ro/educational/titluri.php?page=11&subID=7&uid=0&sess=f99eec222977fdab52b4a3fe5c445f32
alice