Bobocei 2008/2009 (3) Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Primiti acest http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1348426473/bctid5524339001 colind?
Un gand bun tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Craciun fericit! Si un Mos cu desaga plina! Sa fiti fericite si sa aveti niste sarbatori frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ni-na, mersi, ce s-au amuzat copiii..
Sarbatori fericite tuturor.
Hristos S-a nascut, slaviti-L!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Craciun minunat pentru fiecare dintre noi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

La multi ani fericiti! Copii sanatosi si familii unite! Dragoste multa, noroc cu carul! Toate dorintele sa vi se indeplineasca! Aveti grija insa, ce va doriti !

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani si fie ca anul 2009 sa va aduca multa dragoste, bucurii, noroc, sanatate si tot ce visati sa se indeplineasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

la muuuulti muuulti ani boboceilor si parintilor,sa va aduca 2009 numai bucurii!
noi suntem rupti de oboseala,am avut musafiri,am fost in vizita,am fost la patinoar...sunt tare mindra de micuta mea fiindca desi s-a urcat pe patine pentru prima oara in viata ei dupa cam 1 ora mergea singura-singurica...cu toate astea o doare funduletzul ))) de la cazaturi,asa ca se relaxeaza cu tenis pe wii-ul de la Santa...)))
noi incepem scoala miercurea viitoare....((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La Multi Ani boboceilor si familiilor !!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

LA multi ani si un 2009 cat mai bun si plin de satisfactii pentru micutii scolari!
se apropie finalul vacantei de iarna, de luni incepe iara scoala!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Off,de maine iar la scoala.Temele le-am facut,de citit am citit insa ce ne facem cu trezirea???????Si mai ales cum facem tranzitia vacanta-scoala?As strange bradul insa baietii si-au exercitat dreptul de veto(scolerul si tata-su).Cum sa fie austeritatea de scoala cand peste tot troneaza amintirile sarbatorilor abia trecute.....unde mai pui ca piratii cu a lor corabie ,cu insula,cu barca si butoiasul de rom au esuat sub masa de sticla din sufragerie si au fost calculate cele mai bune unghiuri pt un efect vizual maxim..........
Voi v-ati mobilizat?
nicoleta

Mergi la inceput