Bobocei 2008/2009 (3) Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Simali, imi pare rau. La asta chiar ca nu m-am gandit. Mi-a trecut prin cap o mamica mai "inimoasa" care a cerut sume serioase si a cumparat cadou de impresionat invatatoarea. Dar asa ceva, vorba ta, le abandonezi pe ici pe colo.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana

Devoska, eu le-am luat pe astea doua:
http://www.amazon.com/Atomic-Age-Classics-Vol-Etiquette/dp/B000B5XPE2
(le-a placut mai mult decat celalalt)
si asta:
http://www.amazon.com/Classic-Social-Etiquette-Courtesy-Videos/dp/B000IQASOY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1229642116&sr=1-2

Trei bucurii: Codrin-02, Olguta-03 si Cornelia-06

Multumesc mult, Adriana!

La noi de ieri a plouat/nins cu gheata!!!???? Totul e ca de sticla. Imi pare rau ca nu am luat aparatul de fotografiat cu mine cand am dus-o pe Sara la scoala. Pe jos poti sa te dai lejer cu patinele, cred ca avem gheata mai buna decat cea de la patinoar. Masinile sunt blocate sub gheata. Acum nu va imaginati blocuri de gheata, acolo un 1 cm. Cand calci pe iarba zici ca mergi pe cioburi.
La scoala era atmosfera de vacanta. Copiii erau veseli ca niciodata. Si mai toti aveau cate un mic cadou pentru profesoare. Sara era amarata ca pleaca colega ei. Ieri au avut petrecerea de adio! Dupa petrecere fetita a venit la Sara si i-a zis ca nu vrea sa plece. Sara i-a zis ca de ce, parea fericita ca pleaca si ea a raspuns ca a fost fericita ca a facut petrecere, dar odata terminata petrecerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,dragi mamici!

Pregatite de vacanta?
Felicitari pt note tuturor boboceilor,succes maxim in continuare si o vacanta frumoasa!
Aici nu se dau note dar si la noi e f bine,citeste zilnic chiar mult cu mare drag,isi face temele frumos si constiincios.Scriem si in romaneste si sa vedeti cit de atenta tre'sa fie,in germana scriu substantivele cu litera mare,in romaneste nu,plus literele in plus.
Doamna inv i-a scris luni pe caietul de scriere asa"Draga Marie,pt mine e o mare bucurie de cite ori rasfoiesc caietul tau!" si bineinteles ca scolarita mea a fost in al noulea cer si eu pe linga ea,chiar cu multe lacrimi ca doar am voie,sunt .

Simali,va-vai.Chiar ca a iesit comic cu cadoul doamnei.
Sa stii ca si eu am multe amintiri penibile cu cadourile doamnei invatatoare,pe vremea mea.Eram ultima generatie inainte de pensie si era ff dificila.Nimic nu-i convenea sau placea desi era intrebata.Prin clasa a 3 a dorit de 8 martie o fructiera(asa se cheama?)de cristal,i-am cumparat si in drumul spre casa,nu stiu cum a facut,ca a alunecat,ca a scapat pachetul...fructiera s-a spart si luni ne-a spus ca e numai vina noastra,a copiilor pt ca inseamna ca ne-a parut rau ca am dat bani sa-i luam cadou .Mie,in general,agitatia din Ro pt cadourile inv si educatoarelor mi se pare f stressanta.

Zi frumoasa va doresc!

Aici nu-i deloc moda cadourilor,noi i-am luat o atentie doamnei inv,un bon valoric(Gutschein)de 30 euro la un magazin de carti,l-am pus frumos intr-o felicitare si felicitarea am pitit-o intr-o floare rosie de Craciun(precis le stiti,se daruiesc mult pe-aici in perioada asta).Eu m-am ocupat de asta,dupa ce impreuna cu ceilalti parinti am hotarit asa si a iesit f frumos,doamna a fost bucuroasa.
Aseara a fost plimbarea de Craciun,au marasaluit vreo 2 ore prin ninsoare,au cintat si au mincat fursecuri de Craciun facute de ei si au baut punch cald,de la termos.La final,i-au adus cadoul.Din pacate,eu nu am mers,numai sotul meu cu Marie,eu ma feresc de plimbari lungi prin frig...in august asteptam un bebe.

Amalia ,cum se impaca baietelul tau cu bebe?Si la noi va fi cam aceeasi diferenta,7 ani si un pic.

Adriana ,interesant cu cd-urile despre maniere,tre'sa caut si eu,poate gasesc ceva in germana.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alina, bebeeee? vai ce bucurie pe Marie, cred..
Sa fie totul bine, iti urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Felicitari tuturor copilasilor pentru completarea cu succes a primului trimestru. Noi nu am primit report cardul inca,dar a mers bine semestrul asta.
Cu cadourile, la noi se dau gift certificates tocmai ca sa nu dai prostii care sa nu placa. Dar si asa poti sa le dai asa numite "gift receipts" (chitante pt. cadou--sunt chitante pe care nu scrie pretul) si cui nu ii place cadoul poate merge la magazin sa il schimbe cu altceva. La clasa s-au strans bani pt. cadou pt invatatoare si eu i-am mai dat si basca inca un gift certificate de la mine, cam mic, de 25$, dar cred ca e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Va pun si eu nu filmulet cu fi-miu

http://good-times.webshots.com/video/3076130290083643131ROuNuJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Alina, felicitari pentru bebe!
Sa va dea Domnul un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Va pun si eu nu filmulet cu fi-miu

http://good-times.webshots.com/video/3076130290083643131ROuNuJ

Ruxij, braaavo, ia uite, parca mai demult pusesei un link cu el cantand, acum parca e muult avansat.. Felicitari lui Bogdan:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Ziua buna,dragi mamici!

noi i-am luat o atentie doamnei inv,un bon valoric(Gutschein)de 30 euro la un magazin de carti,l-am pus frumos intr-o felicitare si felicitarea am pitit-o intr-o floare rosie de Craciun(precis le stiti,se daruiesc mult pe-aici in perioada asta).Eu m-am ocupat de asta,dupa ce impreuna cu ceilalti parinti am hotarit asa si a iesit f frumos,doamna a fost bucuroasa.
Amalia ,cum se impaca baietelul tau cu bebe?Si la noi va fi cam aceeasi diferenta,7 ani si un pic.

Adriana ,interesant cu cd-urile despre maniere,tre'sa caut si eu,poate gasesc ceva in germana.

Alina

Alina, bonul valoric de 30 de EUR este numai cadoul vostru sau este al intregii clase (fiecare cam 30 EUR?).

Felicitari pentru bb2. Sarcina usoara.

Doamna noastra este chiar o finuta. Nu este genul care sa pretinda ceva. Sunt convinsa ca s-ar fi bucurat de o floare, carte, date din inima. Nu-i trebuiau "ragaliile" alea. Dar sti cum sunt unii oameni... trebuie pur si simplu sa "baloseasca" totul. Aia e. Am uitat.

Ruxi. Sa-ti traiasca pianistul.

Devoska. La noi e asa de urat si de ploios si totul gris ca te "invidiez" chiar si pentru gheata aia de pe copaci si de pa jos. Poate ninge in zilele urmatoare.

Noi mergem pe 23 cu colindul. Ne strangem mai multi prieteni cu copiii si mergem sa colindam bunicii, matusile si prietenii foarte apropiati ai fiecaruia. Este un mod de a le spune tuturor "La multi ani" direct si prin viu grai. Avem si ceai cald la termos. Anul acesta o sa cantam:
"Sus boieri nu mai dormiti
Vremea e sa va treziti"
Mama mea face special pentru noi cozonaci calzi. Vlad abia asteapta. Si noi, desigur...

Noi nu avem teme de vacanta si ma zbat intre datorie (sa iau in vacanta la schi caiet macar pentru o dictare) si bucurua vacantei de doar 10 zile...

alice

Mergi la inceput