Bobocei 2008/2009 (3) Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 13
ni-na spune:
Am avut si noi ieri serbarea,a durat o jumatate de ora,toti au fost imbracati in uniforma iar la dans au dat sacourile jos si au dansat in camasa si pantaloni(fusta).Imi amintesc cat ma chinuiam la serbarile de la gradinita cu costume,personaje...aveau farmecul lor poate pt bunici sau insotitori,pentru noi ba cadeau cornitele de ren,ba tragea de...... codita cand a fost soricel.
Cel mai surprinzator gest a fost un cadou(de fapt cate un cadou pt fiecare copil)de la niste copii din Anglia si SUA.O cutie ,ca de pantofi,la Remus era un penar echipat,un animalut de plus,un caiet mai fitzos,niste mingiute si cateva miniaturi fosforescente.Colegul lui de banca a primit o masinuta cu telecomanda,un alt copil un binoclu..asta sa va faceti o idee.Si in fiecare pachet un prosopel mic si un sapun(de ce oare?).
In rest are doar FB in carnet,accidentul cu -B-ul il pun pe seama mirosului de vacanta..............
devoska spune:
Ni-na, e un subiect deschis de catre DC pe aceasta tema. Link-ul pe care l-am copiat din mesajul lor este acesta
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7788650.stm
In timp ce eu am scris aici, tu ai scris la subiectul cu pricina 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130966
ni-na spune:
Ne-am suprapus,eu scriam la prima pagina,tu aici.
Cu mana pe inima spun ca Remus nu avea nevoie de acel cadouas,era mai bine de ajungeau la oamenii cu adevarat sarmani.Eu n-am stiut despre ce e vb si am crezut ca scoala e infratita cu alta de pe alte meleaguri sau ceva asemanator.Oricum,cat de curand,vom refolosi cutia,pt un alt copil.
devoska spune:
Stai linistita, doar nu o sa-ti faci probleme pentru asta. In articol scrie ca ei au trimis cutiile catre copii orfani, spitale, scoli. E ultimul lucru pentru care sa iti faci probleme. Ca voi a sa dati cutia altui copil, asta e placerea voastra si darul vostru. Dar din dar! 
Activeaza-ti PM daca vrei.
adriana spune:
Devoska, scuze de intarziere, am luat CD-urile respective(despre maniere), de pe amazon, am ales ce mi se parea mai bun...
Fi-miu a avut o mini vacanta de 1 saptamana si a uitat totttt, cand l-am luat iar la puricat uitase si sa scrie.. incredibil, chiar asa minte scurta au?? In schimb citeste ff bine, de asta nu ma supar![]()
ni-na spune:
Nu m-am exprimat corect,vom refolosi doar cutia,pt a face un dar pt un alt copil.Acele cadouri primite nu i le voi lua pt ca nu va renunta la ele......asta noapte,prima oara in viata a dormit cu un animalut de plus,ursuletul primit.
vilma spune:
Si copiii mei auprimit acele cutii, baiatul fiind grupa mijlocie la gradinita. Au fost in culmea incantarii, si daca ma gandesc la lucrurile primite si simbolic (pasta de dinti, sapun, etc), cred ca ii putem motiva sa ia spalatul pe dinti mai in serios (la mine e o problema cu spalatul seara)
Am inteles ca nu avem teme in vacanta? Asa e si pe la voi? Mi-e teama ca o sa uite tot.
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana Devoska, scuze de intarziere, am luat CD-urile respective(despre maniere), de pe amazon, am ales ce mi se parea mai bun... ![]() Fi-miu a avut o mini vacanta de 1 saptamana si a uitat totttt, cand l-am luat iar la puricat uitase si sa scrie.. incredibil, chiar asa minte scurta au?? In schimb citeste ff bine, de asta nu ma supar Trei bucurii: Codrin-02, Olguta-03 si Cornelia-06 |
Adriana, as vrea un titlu exact daca se poate, ca sa le caut si eu
ni-na spune:
Noi avem teme,chiar multe.La lb romana,doua pagini de citit,o pagina de transcris,si cate un rand de copiat cu toate literele si cifrele invatate,plus doua pagini din caietul special de mate de completat.Cand credeti ca-i mai bine sa le faca?Acum cat e materia proaspata sau pe 3-4 ian sa le ramana ceva in capusor?
simali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devoska Ce sfantului a trebuit sa-i dea un cadou asa mare in fata copiilor? Si ce a primit, ca m-ai facut asa curioasa ca am renuntat si la bunul simt? I-ati luat aragaz? |
Planul a fost initial foarte decent. Am strans cate 50 de lei pentru cadouri de Crciun (doamna si copii impreuna). Pentru doamna bugetul final era de cam 300 lei. Din pacate banii au incaput pe mana cui nu trebuia. Nu pot sa-ti spun cat de rusine imi este. A primit saraca femeie niste ragalii chicioase de mai mare jalea. Sti, 300 de lei e o suma cu care se poate cumpara un dar decent si de bun gust. Dar te pui cu nebunii? In sacul acela trona o vaza de 1 metru cu flori de plastic, o fructiera cica "de argint", un sfesnic urias tot de "argint" si nu ma stiu ce... toate ragalii. Eu daca eram in locul invatatoarei le abandonam pe la vre-un tomberon. In nici un caz nu duceam asa ceva acasa. Si noi chiar suntem o clasa de oameni finuti (majoritatea). Dar uite ca ne-am fript anul asta...
alice

Codrin-02,
Olguta-03 si
Cornelia-06