Huste..bors
Sotul meu m-a innebunit cu borsul..nu e bun ala cumparat, hai sa facem noi!
Toate bune si frumoase, dar nu gasim niciunde huste..stie cineva cum se obtin hustile? si ceva retete verificate de voi ptr bors?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Raspunsuri
mihaela_ce spune:
Nu stiu cum se obtin hustile,stiu ca se opreste o anumita cantitate din amestecul de tarate si malai ,din care s-a facut borsul.
Pe unde locuiesti,poate ne intalnim si iti dau eu.E tare bine sa il ai in casa si nu se face deloc greu.Noi si bem...asa ca pe compot.Am inteles ca este si sanatos.
luny spune:
Mihaela, ar fi o idee!sa nu ne mai chinuim sa facem huste.. eu stau in zona Nerva Traian,pe langa Caritas..
maru spune:
si totusi, daca nu am de unde lua huste, cum fac primul bors?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
mihaela_ce spune:
Eu locuiesc in Drumul Taberii,cam departe,dar nu imposibil de intalnit.Sa vedem cum facem intr-o zi sa ne vedem.
luny spune:
asa e, eu nici cu husti nu stiu mai departe..
philip spune:
gagici, uitati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=63329&SearchTerms=huste
philip&andreea
vulpitza66 spune:
luny,eu am incercat cu tarate amestecate cu putina drojdie de bere si apoi am pus apa fierbinte .Dar nu iese de prima data,la a doua mana iese mai bun borsul.
karligutza spune:
luny ti-am trimis PM... o sa-l gasesti daca nu cumva esti la pescuit! m-am uitat la profilul tau sa vad cine vrea huste! si ce-am gasit acolo? tu, naughty tu! ... si la pescuit ce pescuiesti? ce-ai pescuit? ce iti face mufalina pufarina? ce chef de viata se simte ca ai.... zici ca ai op'spe ani nu 29.... tu spui cinstit 29? sau doar asa ca sa te ia lumea in serios? evident am glumit cu tine un pic... tocmai pt.ca am simtit ca am cu cine!
sper sa mai fii interesata de huste! am eu la oferta gratis!
deci cine mai vrea, cine mai doreste?
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
intr-adevar NU E BUN ala cumparat! borsul adica! [bleah!]
in schimb de bors de putina pe baza de drojdie de bere iar nu-mi suna ca la mama mea acasa... dar fiecare stie ce gust vrea sa obtina, asa ca nu ma bag! nu ma bag in borsul altuia.. mie-mi place borsul meu care e fara drojdie... contine doar asa: tarate de grau, malai, huste , apa, si urme de frunze de visin, dar cine nu are frunze de visin nu tb.sa dea comanda ca se poate si fara... in extra sezon, ca acum, se face borsul la fel de bun si fara frunze/crenguta de visin!
va pup pe toate!
chiar azi am luat borsul de pe oala si am completat la loc!
am facut si-o ciorbita MINUNATA!
karligutza
sunt mamica Adelutei
luny spune:
karligutza ce research ai facut! e adevarat mah, ce am scris, asta cu pestele e descoperire noua, de anul trecut, cand m-a dus al meu sot prima data si tare mult ne-am distrat!! am prins si eu carasei, ce mandra eram de mine, mai ales ca eram si graviduta!
si alaltaieri a fost sotul la peste, a adus un crap frumos,moaama ce bors de peste facem,zic eu...dar borsul nu era acru inca..asa ca am acrit cu..lamaie
si sotul meu a facut hustele tot cu drojdie, alta solutia nu am avut, si lui cand i se pune pata pe ceva...