Copii din 1995-1998(25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna!

Ia uite cum ne adunam la sarbatori cu toatele, ce-mi place....

Mara, asa cum zi zis, azi am avut zi de laborator. Am stat cu tipa care "trage sange" si a fost interesant din nou. Mai ca m-a convins sa incerc si eu sa intzep oameni...dar inca nu pe deplin.
Sora mea cu mama ajung vinerea viitoare la pranz. Pe mine ma asteapta o saptamana grea, Ovi pleaca duminica la un curs la Stockholm si sta pana vineri seara. Va fi si ziua lui intre timp si el va fi la Stockholm. Iar mie imi va fi greu cu fetele dimineata, mai ales ca 2 zile trebuie sa fiu la 8 in "pita", o zi la scoala si o zi la laborator si autobusul pleaca la 7...asa ca voi fi foarte matinala ca trebuie sa o plasez inainte si pe Silvia. Cu mama si cu sora primesc ajutor de la prietena mea, ma va insoti cu masina ca sa le preluam. Din port pana la noi nu este autobus si taxiurile costa mult. Ei, luam taxiul in ultima instanta, dar e bine cand ai prieteni.
Felicitari pentru TB, e un baiat pe cinste, sa-ti traiasca Mara!

mQQm ce bucurie sa te citesc! Bravo ca a inceput si Dedi putina relaxare, spor sa aveti!
Diana a cam incetat sa vb, semn ca a fost asa cum a spus ea. Profa s-a mai gandit vad la propunerea Dianei si l-a mutat pe baiatul care zicea ea ca o provoca(ii lua radiera, o tot intreba una-alta) si acum centrul galagiosilor e acolo in banca unde e baiatul. Diana zice ca profa nu i-a mai atras atentia ei deloc, acum nu mai are cu cine vb, asa ca sper ca voi afla vesti bune in primavara.

Intre timp am avut sedinta si la camin la Silvia, aceea individuala-parintii si educatoarele-si am auzit iar numai laude. Cat de repede si de bine vb si Silvia, ca e un copil prietenos si dornic mereu sa se joace, comunicativ si inventiv, de multe ori la propunerea ei se joaca copiii ce doreste ea. Ne-au zis si ele ca deseneaza extraordinar, sa ii folosim talentul mai departe daca va dori ea. Sa spun drept si pe noi ne lasa masca cu desenele ei, nu-i arata nimeni cum sa faca, stie deja sa deseneze animale si are o imaginatie fantastica. Ei, uneori si negativa...ca intr-o zi a venit razand cu un desen care infatisa o persoana spanzurata, asa pe spanzuratoare din aceea de lemn si un copil langa ea cu mainile intinse strigand MAMA...cand am intrebat-o cine e spanzurata, a ras si a zis ca eu si copilul e ea...e drept ca e singurul desen de genul asta, in rest deseneaza numai lucruri dragutze, nu stiu de unde ideea aceea...

Cam atat despre noi, eu maine iau o pauza de net, plec dimineata la 6.15 la aeroport si ajung inapoi la 23.20 in port. Asa ca va doresc la cele care nu intrati in we sa aveti un sfarsit de saptamana minunat si sa ne auzim cu bine!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Weekend placut!!!

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

pentru toate urarile!

Ei, mQQm, mai greseste omu'. Cand l-am avut pe And., legea permitea sa stai acasa un an pt. ingrijirea copilului. M-am reintors la serv. si in vara a fost aprobata legea cu acordarea concediului pana la 2 ani. Eu eram deja insarcinata cu Ana si seful meu a crezut ca eu chiar mi-am programat copiii/nasterile.

Mda, baietii au niste preocupari asa de..."intelectuale"!!! Sport, dans. Dar e nevoie si de miscare, nu?
Vad ca nu conteniti nici dupa o luna cu "diverse" cadouri pt. Dedi.

Flower, petrecere frumoasa in we lui Tibi la ziua prietenei! Si Ana a primit un ceas f dragutz de la o buna colega. Eu chiar ma gandeam ca treb. sa-i cumparam unul, asa ca acum nu mai e nevoie. Era fff amuzata c-a primit mai multe carti, vreo 6. Dar si eu ma bucuram, c-asa poate le citeste.

Noi i-am dat aseara cadoul ca sa marcam totusi ieri ziua ei de nastere si am surprins-o, fiindca nu se astepta.
Ce-am luat? Nu mai e chiar pt. varsta ei, dar pt. amuzament si distractie i-am luat un pian (pe baterii) si o carte "desteapta" care o invata cum sa desenze cladiri. Asa, si ca sa nu-l frustram pe And., i-am oferit si lui o carte : Cum sa gandesti ca Einstein - Scott Thorpe.

Mihaela, sper totusi sa fie usoara urmatoarea saptamana, sa va descurcati cu drumurile si programul! Sa vina cu bine mama si sora! Si e frumos cand la zile mari ne intalnim mai multe pe forum!

mhldvrc , de urari de we! Sa-nteleg ca esti ocupata si nu mai scrii p-aici.

Vic, iti fac de azi urarile pt. maine, ca sa ai timp sa le citsti: La multi ani lui Mihai! Sa creasca mare, sanatos, frumos, fericit, destept! Sa se bucure de ziua lui la concert! Si voi sa va bucurati de ambii copii!

We frumos tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Weekend super si de la noi!

Agho, sorry, io fac niste glume aiurea ca nu se prinde nimeni la ele si fiu-meu cred ca seamana cu mine. De fapt io ma refeream la faptul ca acu' 2 saptamani doar il sarbatoream pe Andrei si deja e Ana. Cam ciudata gluma, hehe, nu ma mir ca n-ai inteles.

Mihaela, noroc c-ai scapat de vorbitul in clasa, uite ce usor a fost la tine.

Noi suntem in vacanta, aseara am fost la Jersey Boys, , ioi ce fain a fost si ce pacat ca a trecut, va pun si voua niste clipuri, sa va gadilati si voi urechile.

Don'soara, cum am zis e in vacanta si tocmai imi zgaraie timpanele si nervii cu saxofonul adus pt a exersa, sper sa inceteze curand. Vai de mine, prefer pianul.

Edit c-am uitat s-aduc linkurile de la canadeze... www.youtube.com/watch?v=89SIsuanCgo" target="_blank">Asta e spotul tv din Toronto, www.youtube.com/watch?v=H_zatAEPklo" target="_blank">aici un medley.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

La Multi Ani, Mihai!!!
Vic, sa-ti traiasca baiatul, sa fie fericit, sanatos, norocos si sa va bucurati alaturi de el!
Petrecere frumoasa!!

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Cine-mi da si mie o reteta buna de somon ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Un ceai de tei Cu www.slide.com/r/til4f-z50D9E7iKGtm-OV8hJFJCktdir?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">asta-mi pierd eu timpul .

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

mQQm, am inteles perfect gluma ta. Nu inteleg de ce tu nu ai inteles glumitza mea. Ma refeream la mine cand spuneam ca mai greseste omu', adica fac copii la 2 saptamani.
Apoi m-am gandit sa mai povestesc de-ale mele, din vremurile bebelusilor. Se pare ca si eu fac niste glume pe care le inteleg doar eu, iar fi-miu ma intrece, are niste glumizte tare acide (cu ac de scorpion).
Uite, o ca sa facem pact pt. glume.
Pana una-alta, imapaca-te cu muzicantii casei: saxofonista mamei!...

mhldvrc, dragelor, Ana a vazut urarile voastre si s-a bucurat, evident!

Fower, cu totul intamplator am vazut o retea azi de Peste duo - era cu somon si salau, dar nu mai tin minte care era afumat. O lamaie trona fain taiata in farfurie. Pestele avea o frunza de salvie pe el, apoi a fost prajit, dar nu stiu cum au fost lipite bucatile intre ele. Intr-o tigaie au facut spanac cu putina smantana: asta era agrnitura. Si in alt vas au facut un sos de vin alb, sare, piper si lamaie.

Mergi la inceput

Ce liniste aici in we! Ati fost ocupate vad ca...

Vic cu intarziere spun si eu baietelului tau , sa traiasca fericit alaturi de voi toti si sa va bucurati de el toata viata!

agho, ce frumoase cadouri i-ati luat Anei! Asa si noi, de ziua uneia trebuie sa-i luam si celeilalte ceva mai mititel...

Mara, cum iesi somonul? Eu am vazut tarziu intrebarea ta...dar reteta pe care o fac eu e simpla: il tai felii si il pun pe tigaia de gratar, eventual uns cu putin ulei de masline si condimentat. Garnitura excelenta sunt cartofii fierti(asa intregi) cu unt, smantana si patrunjel. Daca esti doritoare de retete, pot sa-ti traduc cateva, suedezii mananca mult somon si au retete cu gramada. Depinde ce fel de mancare vrei...au si placinte, au la cuptor, au fiert...
Cum s-a distrat TB ieri?

Mihaela, superb montajul, m-am delectat cu el...

Eu am fost vineri la Stockholm, am umblat cu succes la Ambasada, am rezolvat repede si apoi am fost la cumparaturi. Nu asta a fost planificat, voiam sa ma plimb putin prin orasul vechi si sa fac fotografii, dar ploaia ce a inceput chiar dupa ce am iesit din Ambasada mi-a stricat planurile, asa ca am cumparat cadouri, carti, si mi-am clatit ochii cu magazine mari si frumoase, cu marfuri asemeanea. A fost o zi lunga si grea dar a trecut.

Dragelor va doresc o seara frumoasa si o saptamana excelenta!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

agho, speciali, vad ca am scris deodata.... Am uitat sa-ti spun ca plicul e pe drum, am fost cuminte cum vezi....

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput