Copii din 1995-1998(25)
Raspunsuri - Pagina 6
Vic spune:
mhldvrc, agho, mihaela_s multumesc de urari.
Petrecerea a fost super, copiii s-au distrat de minune. Au fost 5 baieti si 4 fete, colegi de clasa. Iar parintii au venit sa-si ia copiii si au uitat sa mai plece... Asa ca in loc sa terminam pana in 2.30pm, am stat pana la 4.30pm . Am avut cam o ora jumate de stat acasa si apoi repede la concert. Concertul a fost superb, foarte multa munca, si foarte frumos realizat. Pacat ca lumea pe aici e obisnuita cu meciuri de fotbal mai mult decat cu concerte si nu prea stie sa se comporte in situatii din astea. Nu au venit la timp, dupa pauza cam un cantec jumate s-au tot foit pe culoare printre scaune, unii si-au luat snacks-uri in pungi foscaitoare pe care le-au mancat in timp ce aia cantau… E drept ca de pe scena nu se auzea, sala era enorma, dar pe noi ne-au cam deranjat, mai ales ca doi erau chiar in spatele nostru. Iar pentru Mihai a fost o zi cam grea, si nu prea a avut rabdare la concert, plus ca era si foarte obosit dupa petrecere, iar concertul a durat de la 8pm pana dupa 11pm. Daniel in schimb a fost foarte incantat de concert si acum deja asteapta cu nerabdare sa apara DVD-ul
Azi Daniel a plecat in tabara, se intoarce miercuri. Asa ca azi ma duc eu sa-l iau pe cel mic de la scoala, de fapt o sa-l urmaresc sa vad ca poate merge singur, iar maine il las chiar singur, si doar il sun pe la 3.45pm sa vad daca a ajuns acasa. Urmatoarele 2 seri vor fi tare ciudate doar cu un copil acasa.
agho spune:
Mihaela, azi citii ce-ai scris ieri.
Vic, chiar ati avut o zi plina. Eu tot nu stiu cati ani are Mihai al tau. Inseamna ca parintii copiilor erau tare nevorbiti, de-au ramas la voi peste program. Ma bucur ca v-a placut concertul.
O saptamana usoara tuturor!
Vic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui agho Vic, chiar ati avut o zi plina. Eu tot nu stiu cati ani are Mihai al tau. Inseamna ca parintii copiilor erau tare nevorbiti, de-au ramas la voi peste program. |
Mihai are 8 ani acum .
Parintii ceilalti se tot intalnesc la scoala, fie dimineata, fie dupa-amiaza, numai noi cam lipsim la apel, ca lucram amandoi full-time. Dar toti il stiu pe Daniel, care il asteapta pe frate-sau cu rabdare in fiecare zi .
Azi Mihai mi-a zis ca-l vrea pe Daniel, ca-i place compania lui.
Ana68 spune:
Saluti fetelor...in weekendul asta ne-am serbat si noi...asa ca am avut activitate si ne-am simtit bine impreuna.
Vic,sa-ti traiasca sanatos baiatul si un sincer "La multi ani!".
Am poze noi,la pi casa...albumul "40".
Va pup cu drag si vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Incercati si aici,poate merge...
40
mhldvrc spune:
Agho, Vic
Ana, nu stiu cum ai facut, dar in pi casa nu se mai poate intra.
Eu de vreo 2 zile ma simt rau, mai trebui sa merg si la Mihai la scoala, e sedinta cu parintii, n-am niciun chef .
si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
flower-power spune:
Ana,sa traiesti ,sa infloresti ,sa fii sanatoasa ! Deci ,ai schimbat prefixul Vad ca si la tine se lasa cu nunta nu doar la Miha
Miha ,somonul l-am facut dupa o reteta de la 'americance" ,cu sos de soia ,otet balsamic ,mirodenii ,unt ,si tot cu garnitura de cart natur .
TB s-a distrat f bine la petrecere ,nici n-a ajuns bine acasa ca l-a sunat colegul si s-au intalnit la noi (desi era si ziua pustiului ,dar fusese pedepsit ,am inteles si nu si-a serbat-o )
Vic ,si noi am prestat urmariri ,cred ca cine a vazut ,o fi zis ca suntem sariti de pe fix
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Ana68 spune:
Mara,multumesc din suflet!Da,am plecat pe cifra 4...Si cu nunta..poveste de poveste,intradevar!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
flower-power spune:
Feteloooor ,dau de baut ,10 la romana .Si zice ca si la mate la test n-are nimic gresit
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Feteloooor ,dau de baut ,10 la romana .Si zice ca si la mate la test n-are nimic gresit The most beautiful thing in life is LIFE itself Mara mami de Tibi-Mares |
Pai atata i-ar fi trebuit, la cat invata!
Felicitari multe multe, si sa o tina tot asa! baiatul destept!
Ana-Maria iti spun si aici sa traiesti o mie de ani fericiti!
Am vazut si eu pozele, asa cum zice Mara, e vasta nuntilor?
Vic v-ati distrat frumos, bravo!
Mihaela, multa sanatate...ce te supara?
Saaaancaaaaa, pe unde esti? Hai ca ar trebui sa-ti bei deja ceaiul!
la toate
vorbe de copil...
Hobby
agho spune:
Flower, m-ai amuzat la maxim. Bravo lui Tibi, cat si tie pt. implicare, sustinere si reprezentare! Ma faci sa la somonul tau.
Vic,, multumesc, m-am lamurit si eu. Deci Mihai e prin cls. I sau a II-a? Ma bucur ca-i place compania lui Daniel. Si eu sunt fericita cand ai mei se-nteleg bine. Ce-mi place ca-i spui Daniel si nu Dan!
mhldvrc, ai racit sau ce-ai patit? Sa afli numai de bine la sedinta! Maine merg si eu la Ana. Are 10 note de 10 si 7 note de 9.
Ana68, Sa cresti mare, frumoasa, mintenoasa! Si sa-mi zici "tanti" ca-s mai mare decat tine cu vreo 6 luni.
Fermecatoare familie ai! Cu multi dintisori frumosi! Si cu desene frumoase si planuri frumoase de viitor (citeste Luana)!