Copii din 1995-1998(25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, chiar a fost festin la voi. Plus cadouri superbe! Deci ai dat liber la Wii!
Complicata situatia cu copilasii nostri! Ana mea nu stia ca sunt raspunsuri la sf. de carte si la inceputul scolii a rezolvat mult mai bn un exr. tocami pt. ca nu se inspirase din rezultatele de la sfarsit.
Apropo de ce anume vrei tu sa faci cu manualul, lui And., i-am ascuns cartea care avea totodata rezolvarile complete la testele de lb. romana.

Acum picteaza sau cel putin picta. Ma "omoara" ca nu-i atent ca are de facut lectii si la alte materii, nu doar la mate sau romana. Aseara, l-am trimis sa-mprumute caietul de muzica, avea de copiat lectii din urma - tema de la doamna si omisese asta. Uitase si de plansa de la desen s-o faca.
Iar maine are teza cu subiect unic la romana. Si n-a studiat nimic in ac. mini-vacanta.

Aseara iar am discutat discutii... mQQm, te-ajung din urma cu problemele de baieti. Stiti ce mi-a zis? Ca sa-l las o vreme pana isi da el seama ce-si doreste. Ca acum n-a gasit nicio profesie care sa-l satisfaca si se teme ca daca va gasi una, poate ca tot nu va fi una e gustul lui si daca n-o sa-l motiveze fff mult, atunci va fi si mai rau. Ca n-a gasit o profesie care sa fie si de birou, dar sa fie si in aer liber, sa mearga, s aplece din birou, sa socializeze... Si sa-l las o vreme sa ia note ff mici ca poate se dezmeticeste el cumva.
Tot el mi-a zis ca a avut perioade cand singur s-a mobilizat si a trait o perioada f fericita, era multumit de cum invata si ce note avea, apoi iar a scazut si tot asa...

Mihaela, m-a amuzat ca oamenii nu stiau cum sa manance cozonacii. Nu cred ca-i indicat sa-i congelati. Se sfarama dupa decongelare.
Sotul meu n-are probleme, poate sa mananace si ciorba cu cozonac. Iar sora mea face tort din felii de cozonac.

Ana68, ai revenit cu urari vad. Cam scurte mesajele. Ce-i cu tine?

Mergi la inceput

Andra, frumos! Voi chiar ati sarbatorit tarisoara noastra. Salata am facut si eu, dar "a la russe".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Era sa scriu Happy Monday ,ca la noi saptamana numa'azi a inceput .
Noi ne-am distrat in we prelungit si la propriu si la figurat .Adica am tot fost plecati ba pe la prieteni ,ba la cumparaturi ca nu-mi place deloc aglomeratia din ultimul moment ,ba am recapitulat mai cu spor mai fara pt teza de saptamana asta .

Ieri cand in sfarsit ne-am mai strans de pe drumuri ,am avut prieteni in vizita .Au venit dupa miros cred si-am reusit sa dovedim o ditai oala de fasole cu ciolan cu salata de sfecla rosie sau de varza murata ,dupa preferinte .

mesajul cu felicitari de Sf .Andrei a ramas in draft .Asa ca Andra ,Andrei de Agho si Andrei de Dana ,toate cele bune va urez !

Miha ,bravo pt curaj si pt cum arata cozonacii.Nu ma indoiesc cc ca sunt la fel de buni precum arata .Imi place ca s-a implicat si Ovi .Am auzit ca unii ii congeleaza .Din pacate ,pt ca n-am incercat ,nu stiu cu ce rezultat .

Anca ,merci de pont ,i-am luat in we un joc Fifa 2009 ,o gramada de bani , dar macar stiu sigur ca va fi incantat .Am mai pus ochii pe cate ceva ,ramane sa ne hotaram .Nu-i rea ideea cu confiscatul raspunsurilor ,noroc cc ca TB are teme numai din culegeri la mate si cum le cumparam , rupem foile cu rasp sa nu existe tentatia
Spor la invatat si bafta !

Agho ,am depasit momentul ,din pacate cam astea sunt "modelele " care li se servesc copiilor nostri .Iti tin pumnii sa razbesti cu Andreiu si cu momentele pe care le traverseaza . Stiu ca e numai chestiune de timp ,nu-mi fac iluzii ca pe noi ne va ocoli. Cred ca momentele astea sunt ca bolile copilariei ,e bine sa fie facute la vremea lor .

mQQm ,merci de urari ,nu e cazul de perfectiune dar eu ma declar multumita de eforturile pe care le face .Felicitari pt rezultatele Dedelinei .Mr P cum mai e ? Sper ca nu si-a revenit .

Andra ,imi pare rau ca va resimtiti .Cat despre tendinta obisnuita , de-acum ,nu ne dezmintim .Si cu criza si fara ,la noi tot cresc preturile cand in toata lumea scad .Noroc cc ca suntem obisnuiti ,ca sa zic asa .

Ana ,ai primit rez ? Cum esti ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Flower, Flower, prin cate locuri ati umblat!!! Si sa nu mai spui nimic de mancaruri gustoase...OK?!
May, e incredibil. Parca se desfasoara in fata mea filmul derulat de mQQm. Nu-mi vine sa cred. Nu ma pricep sa inot in marea asta adolescentina. cand ne avertiza d-na invatatoare ca s-avem grija ca prin cls. a VI-a, a VII-a o cam iau copiii p-alaturi, ma intrebam ca ce-are doamna cu noi?
Ei, si cand mai povestea mQQm, la fel, parea asa, de domeniul SF, ca te gandesti ca un copil caruia ii acorzi atentie (poate prea multa), te preocupi, discuti cu el, nu lasi lucrurile nelamurite, nu se poate sa nu rezolvi cumsecade problemele etc?!...

Ca ziceam de desen, tare curioasa sunt cum va aprecia profesorul lucrarea pe care in final a terminat-o azi. Era de-a dreptul fericit (se simtea zambetul la tel.) c-a facut-o frumos...Tot cu galben si portocaliu, ceva maro si gri. Macar discutia de-aseara a dat ceva roade.
Toate bune! Si eu era sa urez un Happy monday.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

agho, am vesti bune. Tocmai m-am intors de la medicul de familie, care m-a intrebat cum mai stau trebile cu musiu si mi-a estimat ca pe la 18-19 ani isi revin si baietii nastrusnici. Desi, dupa cat de imatur e al meu, cred ca depasim data. Ieniuei, cica esta speranta. Pana atunci uite o imbratisare si "fii barbata"! Daca pot sa te ajut cu o vorba, zi.

flower, mersi de intrebare, trei calde si una rece. It's coming, though!

Mihaela, noi congelam patiserii tot timpul, ma gandesc ca merita sa incerci. Sa-ti mai zic ceva... la noi in casa cozonacul se mananca prajit, eventual si cu ceva gem. Daca-i cu ceai cica e si mai bun. Astea-s d-ale gurmandului de sot.

Acu' ma mananca un alt gand... Incep inscrierile la "student exchange". 100% unanimitate in familie ca e beneficial - unii - si fun - altii - sa participe d-soara noastra. Daca ne calificam, din aug si pana in nov am primi o fata din franta la noi acasa si al scoala, din ian la anu' si pana in mai ar pleca Dedi in franta. Desi e coapta binisor, parca tot nu-s confidenta ca am face bine s-o trimitem peste glob asa mult timp. Ca ziceti voi? Daca mai stau un an ii va fi mai greu sa recupereze materia la scoala, iar de mers, am vrea, e o metoda f buna sa devina fluenta in fr (nu queb).

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, Elliutzul al meu e bolnav. Mi-a vomitat aseara, cand eram la scoala... Dar s-a descurcat tac'su, i-a dat un Advil - de parca pe el durea capul, nu stomacul. Dar mi-a zis sotul, fericit, ca dupa ce l-a medicamentat, a adormit in 5 min....

MqqM - mi-ai dat de gandit cu Dedinutza ta.

revin maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetele...

Mara,nu-i nimic legat de sanatate...pur si simplu sunt la ora sexuala permanent si m-am trezit in fiecare dimineata cu fata la cearceaf.Ma preocupa mai multe,as face ceva...dar unde-i nema puterintza,nema chichirez galceava...asa ca bolesc mintal si psihic pana am sa-mi revin...

Va pup cu drag pe toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Anca ,sper sa fi fost doar o indigestie si sa fie bine acum .

Ana ,bine ca nu-i problema de sanatate ,cu capul cred ca e ceva mai general .Ia-ma pe mine de ex ,de cand cu ceata asta care nu se mai ridica , am un tonus si un chef

mQQm ,faptul ca-i suficient de coapta cat sa nu inebunesti de grija in urma si cat sa fructifice la maxim experienta asta , io zic ca merita .In plus veti avea ocazia s-o cunoasteti pe teren propriu pe fata la care va sta .Fetita unor prieteni a avut o exp oarecum similara ,avea numai 10 ani si a stat mai putin ,insa . Au fost si bune si mai putin bune ...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

mQQm, la cat de desteapta si descurcareata e Dedelina ta, puteti sa faceti acest pas. Si mie mi se par utile schimburile acestea de experienta. Iar daca sistemul de triere a familiilor, a copiilor etc. e ff bn pus la punct, atunci nu ramane decat sa va mobilizati in acest nou proiect. Ca doar nu puteti sta degeaba, fara proiecte, proiecte si iar proiecte.

Ce curaj mi-ai mai dat si tu?!... Adica sa ma consolez ca pana pe la 18-19 ani...tre' sa am rabdare, sa nu cumva sa "sparg bunatate de portelan". Dar daca asa a zis medicul de familie!
Stii, acum te inteleg mult mai bn decat acum un an. Cred ca ce te amuzai tu de noi - ai nostri inca "ingerasi" si-al tau "tauras".
Uite, c-a venit si vremea noastra (a mea). Am trecut la sectiunea "tauras" (cel putin eu).
Oricum, iti multumesc fff mult! Chiar mi-a fost de ajutor sa citesc povestirile tale mai de demult, plus cele de-acum...Tot e bn sa stim ca de fapt ne inscriem in normal asa si nu in anormal. Dar daca ai niste tehnici, metode de incurajare/educare copil-adolescent (persuasive sau mai putin persuasive) te asigur ca sunt numai ochi si urechi.

Ana68, nu-ti doresc decat sa gasesti urgenttttttt solutii pt. problemele tale ca sa treci peste ac. stare de-a dreptul insuportabila! Te stiu mai luptatoare.

Flower, am zis sa nu spui prea multe despre bunatatile ce le gatesti, nu si despre Tb etc.

Sanca, macar s-a descurcat sotul cumva si-a linistit baiatul. Sa ne spui cum se mai simte Elliutzu. Multa sanatate!

mhldvrc, unde esti? Ai avut emotii azi? Eu, da, dimineata. Mai tarziu m-am mai linistit. Azi au dat teza la romana cu subiect unic. A fost simplu (clasa a IV-a, maxim a V-a)...Acum ramane de vazut cat de bn s-a descurcat And. la descrierea unei zile insorite de toamna si la rezumat.
Mihai ce ti-a spus, cum s-a descurcat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

'Neata fetelor!

Sant matinala, la o ceasca de ceai. Sant in spirite mai bune, ca Elliot e bine, mananca cu pofta, si i-a trecut ce a avut. Eram stresata ca sambata am fost la ocean, si copii mei au vrut sa se ude, si i-am lasat sa plece de acasa in costume de bae. Cand am ajuns la ocean, era apa asa de poluata, ca pe mal, se rostogoleau clabuci, de ziceai ca sant rafale de zapada de la distanta. Si baietii oricum, s-au udat pe picioare, dar am inceput sa ma stresez, ca poate a bagat mana in gura Elliot si a prins vreo bacterie ceva.... Asa era una. Duminica a fost la o zi onomastica, si i-au servit cu hot dog, tare scarbosi, dupa Elliot. A mancat si el unul, si s-ar fi putut sa fie de la asta... Asa ca nu stiam sursa, si imi era sa nu evolueze in mai rau...

MqqM, de acord cu fetele, Dedi e destul de matura sa faca drumul pana in Franta, iar experienta face tot sacrificiul, mai ales ca o sa aibe oportunitatea sa mearga la scoala acolo, si sa aibe prieteni. Perioada e lunga, adevarat, dar cu internet si telefoane zilnice va mai trece din dor.
Dar Paul ce zice de ideia de a avea o frantuzoaica in casa??

Ana nasol moment, dar sper sa-ti treaca mai repede.

Agho si eu iau capricornul de coarne... si inca de vreun an de zile. Avem si noi momentele noastre in care ne intelegem bine, si nu se pune de-a curmezisul la tot ce spun eu.
Aseara studiam acasa rezultatele de la testul anual pe care-l face scoala, comparativ cu toate scolile din US. Rezultatele lui Elliot sant extrem de bune, mai ales la matematica. Le compara cu rezultatele lui Matei... si se umfla tot in pene.

Mara, FIFA trebe sa fie un joc cu fotbal, deduc eu, din cunostinte sportive minime... Voi cu fasole si ciolan afumat, eu am dat comanda la mama de Sf Niculae pentru o oala de sarmale si o mamaliga.

Andra ai o gramada de cumparaturi de facut... Spor la treaba, ca mai ai numa 3 saptamani sa umplii desaga Mosului.

Mihaela noi congelam paine, cozonac, mai tot, minus salata... Din cozonac se mai poate face un bread pudding, de nu te mai opresti mancand... Si bread pudding-ul se face usor, si retele sant usor de gasit pe internet.

Mergi la inceput