Copii din 1995-1998(25)
Raspunsuri - Pagina 13
flower-power spune:
Sa faci poze la cozonaci sa-i vedem si noi
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Mara, multumesc! Nu, fratele sotului meu e in Canada de cateva zile. Socrul a sunat-o azi noapte la 3 pe femeia care ii face curat si mancare si asa a ajuns la spital.
Am sa fac poze, sper...daca nu ma iau cu treaba .
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
HAPPY THANKSGIVING !!!!
tuturor celor care sarbatoresc
Sa aveti pofta la curcan si sa va ganditi si la noi
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
Sanca, mersi de ingrediente, o sa o fac pe salata de broccoli. Si Happy Thanksgiving Day! Ti-a iesit? Felicitari pentru marks lui Elliot.
Agho, cum s-a recuperat mana lui Andrei? Nu trebuie sa faca ceva fizioterapie? Felicitari pentru Ana cea constiincioasa.
Ana, si eu sunt in cautare de idei de cadouri, mai ales ca nu mergem niciunde si nu mai am scuza...
Mihaela, ce du-te vino de neamuri pe la tine acolo! Fain! Imi pare rau de socrul tau.
mhldvrc, e haioso-obraznicutz Mihai, adica din afara ma hlizesc, din-luntru... morala. Bravo pt rezultatele la fizica si chimie.
flower, spor in continuare lui Tibi cu rezultatele perfecte.
Vic, si fiu-miu a avut un pen-pal in AU prin clasa a 4-a (a avut teacher din Au in anul ala, la exchange, singurul an in care el a fost teacher's pet si io nu pricepeam o iota cand ma suna teacher de la accent). Si ii scria baiatul ala intr-una din scrisori, in decembrie, asa, ca uite ce vara faina si ca se termina scoala. Datorita faptului ca i-a tricotat copilul o cordeluta si i-a indesat si niste lana de oaie netoarsa in plic, al meu a ajuns la concluzia ca "saracu'". Asa ca eu stiu ca sunteti tot pe dos acolo.
Un mic update si de la noi.
Am primit report cardul si merg la PTI vinerea viitoare. Toate bune si frumoase, A si A+ la cele cu litere. Anul asta avem materii de a 9-a (matematica si stiinte) si a 10-a (istorie) si alea se noteaza cu procente fiind credite de liceu, asa ca la alea am vazut mai multa granularitate. E intre intre 84 si 91%, ceea ce-i f bine, tinand cont de grade skipping. Asa ca fie-mea m-a avertizat... sa stiu ca toti profesorii, fara exceptie o sa imi spuna ca vorbeste la ore. Macar stiu.
Apropos de jocurile astea ale baietilor, nu stiu daca ati auzit povestea baiatului aluia din Canada... Bietul...
Vic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Vic, si fiu-miu a avut un pen-pal in AU prin clasa a 4-a (a avut teacher din Au in anul ala, la exchange, singurul an in care el a fost teacher's pet si io nu pricepeam o iota cand ma suna teacher de la accent). Si ii scria baiatul ala intr-una din scrisori, in decembrie, asa, ca uite ce vara faina si ca se termina scoala. Datorita faptului ca i-a tricotat copilul o cordeluta si i-a indesat si niste lana de oaie netoarsa in plic, al meu a ajuns la concluzia ca "saracu'". Asa ca eu stiu ca sunteti tot pe dos acolo. |
Mi-am amintit cum incerca nenea ala de pazeste trecerea de pietoni la intrarea si iesirea copiilor de la scoala sa faca conversatie cu mine cand duceam copiii la scoala (primara) acum 5 ani si eu ii spuneam constant numai "Hello" si "bye" si zambeam tamp ca nu pricepeam ce zice. Bietul om vorbea de vreme sau mai saluta cu G'Day si Cheerio. Ei bine, in ziua in care l-am inteles pe nenea ala ce zice, am fost tare fericita, a fost semnul ca bariera lingvistica a disparut.
Oi n-avem, ca stam mai aproape de centru (15-17 km), iar ca pets numai pesti.
Acum, ca ziceai de vara frumoasa, saptamana trecuta am avut temperaturi in jur de 18 grade, saptamana asta am avut 2 zile cu 30 de grade, dar si cu furtuni, fulgere, tunete si grindina; acum am revenit la 21 de grade. Dar vara oficial incepe abia de luni
Ma tot minunez de sistemul romanesc de invatamant. Constat ca e la fel de varza ca si acum 5 ani, daca n-o fi mai rau. Aceleasi schimbari neasteptate de la an la an, de la luna la luna in privinta regulilor, examenelor, admiterilor... Fetelor care sunteti inca in Romania, eu va felicit pe voi si pe copiii vostri pentru cum faceti fata sistemului!
Sanatate multa tuturor si un weekend placut!
Ana68 spune:
Salutare fetelor,
Nu prea am chef de nimic,nu stiu ce-i cu lenea asta care m-a apucat...In fine.Aseara l-am ascultat pe sarite pe Alex din ce a avut de invatat si citit si am constatat ca nu prea si-a facut treaba,ca tot pe sarite stie.Asa ca ramane sa mai studieze...
Acuma...va doresc week end minunat si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
mhldvrc spune:
Mihaela, imi pare rau pentru socrul tau , multa sanatate si din partea mea. Asteptam pozici la cozonaci
Happy Thanksgiving, Sanca !!!
E valabil si pentru cele care mai sarbatoriti .
mhldvrc, e haioso-obraznicutz Mihai, adica din afara ma hlizesc, din-luntru... morala. Bravo pt rezultatele la fizica si chimie. |
Multumesc!!
Asta-i MIhai, mQQm, asa a fost mereu, am tot incercat sa-l schimb, dar n-ai cu cine vorbi/te-ntelege . Te apuca rasu-plansu .
Ma tot minunez de sistemul romanesc de invatamant. Constat ca e la fel de varza ca si acum 5 ani, daca n-o fi mai rau. Aceleasi schimbari neasteptate de la an la an, de la luna la luna in privinta regulilor, examenelor, admiterilor... Fetelor care sunteti inca in Romania, eu va felicit pe voi si pe copiii vostri pentru cum faceti fata sistemului! |
Multumesc, Vic, esti tare draguta!!
O zi cat mai buna si Weekend placut!!
Nu cred ca mai intru zilele astea, asa ca urez de-pe-acum celor ce poarta numele Andrei/Andreea fericire, mult noroc, si cea mai mica dorinta sa li se-ndeplineasca, La Multi Ani !!!
Petrecere frumoasa!!
Agho, sa-ti traiasca baiatul,sa va aduca bucurie si sa fiti fericiti alaturi de el! Bafta la teze si la scoala, Andrei!!!
La Multi Ani, Romania !!!
si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
agho spune:
mhldvrc, multumesc frumos pentru urari!
Ma bucur pt. Mihai ca tine stacheta sus la fizica si chimie etc!
Pai si fi-miu joaca nu-stiu-ce joc...cu batai si alte cele pe computer, dar e online. S-ar putea sa fie vorba de acelasi joc.
mQQm,felicitari pt. rezultatele copilei! Neavand multe cunostinte despre sistemul de invatamant de-acolo ma straduiesc sa inteleg. Adica sa pricep ca Dedi face in avans materii optionale de liceu?
Multumesc de intrebare! Andrei e ff bn cu mana, n-are nevoie de fizioterapie, se descurca excelent. Cand a venit prima data acasa, fara ghips, ziceai ca e robocop, tinea mana in sus si-i era parca teama s-o miste.
Flower, chiar imi pare rau pt. lipsa de intelegere a prof. de romana. Important e sa depasiti momentul.
Vic, dupa cum vezi, incercam s ane descurcam cum putem intr-o asa "interesanta" desfasurare de fortze in plan educational.
Ce vara fierbinte si cu tunete aveti!
Andacos, Dana, La multi ani lui Andrei! Mult succes la scoala! S-aveti numai bucurii de la el!
Mihaela, stai linistita, noi ne descurcam cu ale noastre. Consoleaza-te la gandul ca Diana vine in Ro, ca oricum n-ai ce face. multa sanatate socrului! Foarte greu la batranete si la o asa mare distanta unii de altii!
Spor la "cozonocit"!
Happy Thanksgiving, Sanca !M-am alaturat si eu urarilor pe care le-ai primit deja. Pofta buna!
Andrei a luat 10 la desen! Si 9 la geografie (mai are un 10).
Iar Ana a primit la dirigentie sa faca din lucruri reciclabile obiecte de sarbatori. Si ce i-a trasnit prin cap. O cutie de crema Dove a rasturnat-o, a invelit-o in hartie rosie, i-a atasat un capsor haios cu fes rosu, plus 2 maini din bete cu bumbac si a rezultat un Mos Craciun ff simpatic.
Cand desurubezi capacul, pe interior ( adica sub poala lui Mos Craciun,) a facut un orasel in miniatura...casute ff mici din hartie, un mic bradut.
Si azi, sotul o aduce pe mama la noi.
Weekend placut tuturor, cu sau fara sarbatoriti in familie!
ralualexandrei spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor sa fie sanatosi voiosi voinici!
Petrecere frumoasa celor care sarbatoresc Thanksgiving,sper ca am scris corect
Va citesc zi de zi cu toate ca marturisesc ca am momente cand ma simt pierduta printre mesajele voastre,dar e din cauza stresului,situatia a devenit albastra,nenorocita asta de recesiune ma afecteaza in primul rand psihic,sapt viitoare nu am incotro si trebuie sa discut cu baietii,le scadem salariul cu 30% ca sa nu-i punem pe liber,lucrari nu sunt,clienti la magazin putini,multe firme de constructii si-au inchis portile si au pus oamenii pe liber,firme mari au pus pe liber sute de oameni,ma simt asa deprimata,nu vreau sa va deprim si pe voi dar intotdeauna am "plans"pe umarul vostru.
Oricum o sa trecem si pe asta intr-un fel sau altul,insa sarbatorile ar trebui sa fie pline de fericire si bucurii din pacate ptr multi dintre oameni nu vor fi asa.
Copiii si noi am fost raciti,varza de raciti,acum ne revenim.
Astept sa vad rezultatele obtinute de Robert la scoala,au dat teste si teza la matematica,sper sa ia note bune,asta daca a cascat ochii ptr ca am ajuns la concluzia ca notele proaste se datoreaza neatentiei.
Maria s-a mai cumintit si situatia e mai calma ,dupa sarbatori o sa o inscriem la gradinitza si o sa o dau si la cursuri de dans ptr ca are un talent innascut.
Eduard e un scump si un drag ,asa un copil iubitor mai rar,moare de dorul nostru si seara de seara se baga la noi in pat si se agata cu manutzele lui grasutze de gatul nostru,in somn ne pipaie fetzele sa se asigure ca suntem langa el si daca se trezeste devreme si ne vede plecand e jale,plange de salta camesa pe el.Offf daca m-as putea clona ,ce bine ar fi.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela_s spune:
Am sosit si noi de la cozonacit, a fost o experienta super faina. Am framantat aluatul cu masina, acum vreau si eu una la casa omului . Am sa-i scriu mosului poate se-ndura de mine .
Maine mergem la targ sa si cumparam cozonaci si alte bunatati pe care le-au facut altii. Aici incepe Adventul si e tare frumos, toata lumea si-a impodobit casele, geamurile, e mai luminos acum afara, avand in vedere ca ziua e tot mai scurta. Acum se intuneca la ora 15.30 si se lumineaza pe la ora 7.30. Dar vor veni zile si mai scurte...noroc cu perioada asta plina de lumini peste tot. Din pacate zapada s-a topit toata, era asa frumos...
Luni si marti am examene la suedeza, sa-mi tineti pumnii...
Si apoi abia astept si eu putina relaxare prin magazine, la cumparat cadouri.
pe toate, o duminica frumoasa va doresc!
vorbe de copil...
Hobby