Cirese de mai-iunie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
26octombrie spune:
Carmina,
da, poftesc si "conversatie", pentru asta trebe sa ne si vedem
mai mult de-aia vreau la catedrala! tocmai caut toba de tinichea, imi zise un om de bine ca "se" merita. nu iecsplic, ma pricepi matale.
bre, cu fetele nu stiu ce sa spun, da.. daca ma uit la gradul de maturitate, male/female, pe orice segment de varsta... it speaks for itself. oricum, nici mamele de baieti nu trebuie sa se simta nedreptatite, barbatii au darul de a induce dependente pe viata, a.i. n-au prea multe motive sa se maturizele, tot timpul va fi langa ei o femeie cu bagajul de cunostinte aferent, sa le poarte de grija (nu stiu nici pana acum daca neajutorarea asta a lor nu cumva e o calitate nepretuita, pentru trezit instincte la sexu'fromos si dastept)
cu vacanta.. acum m-am apucat, am gasit o legatie faina unde am aplicat si astept cu emotie. inca n-am luat viteza, mi s-a urat nitel de stat acasa (o luna), da mai suport. sunt usor letargica.
La multi ani tuturor de sf. Andrei!!!!
(acum am aflat si eu de onomastica, de pe forum)
26octombrie spune:
aoleu, Carmino, fie-ta-i leoaica!!! bravo, n-o sa duci lipsa de personalitate in jurul tau! (rabdare si tiutiun)
andruskandu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cocutica LA MULTI ANI tuturor cireselor si mamicilor care poarta numele Sf. Andrei! Sa fiti sanatosi, sa aveti numai bucurii si impliniri! Edit: Pupam in mod special pe Andreea si pe puiutul ei Andrei ![]() Cocutica, mami de Elena (4 iunie 2006) si Maria (5 septembrie 2008) |

Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Amonar spune:
LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!
PS. Pt mine e important ca Kailan sa faca ceea ce il face fericit. Ca o fi taran, ca o fi savant..el sa fie fericit. E cea mai mare realizare in viata.
Carmina, da, locuim intr-o zona curata si sanatoasa. Din punctul asta de vedere suntem norocosi![]()
andruskandu spune:

La multi ani!
Pentru toti cei care poarta numele de Andrei sau Andreea!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
adriana spune:
La multi ani Andreutilor
!
Si Andreelor
Carmina, nu stiu ce sa zic, la prima fata puteam sa jur ca stiu cum sunt toate fetitele, si ca DA, sunt fooarte precoce, apoi a venit Cornelia care nu e ca sora-sa, e si ea putin mai aeriana(ca frate-su) si n-o intereseaza sa descopere tot tot..
Cu Olguta aveam senzatia ca stia orice, cand ma ascundeam, cand incercam s-o pacalesc, cand incercam sa-i deviez atentia de la ceva.. plus ca mereu ne-a dat peste nas cu raspunsurile
, dar se pare ca numai ea(din toata familia) are nasul ascutit.. hehe, si ceilalti sunt mai normali..
Oricum ar fi, sanatosi sa creasca mari
arleena spune:
carmina pe bune???cu condis?....whow....io tot nu inteleg de unde pana unde denumirea asta....defapt mno, au si ei libaj de bebelusi.....cine stie, poate e universal 
noi iar stam acasa cu tuse groaznica si muci
a treia runda cu exact aceleasi simtome.....ce naiba de raceala e asta ca nu-si face imunitate???ok, inteleg ca tre dus in colectivitate sa=si fac sistemul imunitar....da io ma gandeam ca de fiecare data va fi altceva dar aceasi boala, aceleasi simtome, aceeasi evolutie?!?!?!io nu pricep....
camiM ce mai faceti voi??doroty????.....
am o propunere....sa facem o invitatie tuturor mamicilor de cirese pe prima pagina. sa intre fara sfiala sa ne dea vesti despre ele chiar daca nu au mai intrat de ceva vreme, chiar daca nu au citit din urma....ca am observat ca la multe le e groaza sa mai intre pt ca au impresia ca le-am uitat
nu cred ca se supara nimeni ....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
andruskandu spune:
Salut!
Noi suntem bine, Andrei a mers deja 2 sapt. consecutiv la cresa, fara urmari
, sper sa mearga tot asa!
Altfel, e din ce in ce mai vorbaret, repeta dupa mine de toate, daca vorbesc la telefon, trebuie sa stie toata lumea ca "s-a ars un bec la cresa", ca dimineata asa s-a intamplat, si-a spus asta la vre-o trei parinti care venisera cu copilasii. Saracii parinti au trebuit sa-l bage in seama, ca repeta pana cand primea un raspuns...
Cel mai mult ma bucur ca e sanatos... mananca bine, si parca s-a mai ingrasat un pic. El de fel e mai slabut, asa a fost dintotdeauna.
Va 
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
EllaX spune:
Salutare!
As pune (upload) undeva vreo 20 cantece de iarna si Craciun, interpretate de niste copilasi (grupul Miracol). Mai avem un cont pe vreun site de share? Daca da, pe ce username si cu ce parola?
Mie si Anei ne place foarte tare albumul asta!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)